Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yumurta tedavisi görmüyorumcanım yumurta tedavisi görüyorsan eğer acil doktora git derim ihmal etme kesinlikle. bendede olmuştu yumurta tedavisi görürken önce önemsemedim sonra ağrılarım artıp ağlama noktasına gelince gittim ohss gelişmiş yani yumurtalıklar çok fazla büyümüş hastahaneye yatark tedavi oldum yani doktorun demesi şansın varmış ölümden döndün dedi. korkutmak istemem seni fakat ihmal etme.
Cok heycan vericiii sonuclari bekliyoruz merakla canimKizlar bugun de regl belirtisi yok bende. Yarin sabah test yapayim diyorum gece de olmazsam. Hic boyle gecikmezdi
banu86 acaba diyorum hamiş olanları listeden silmesende yanlarına hamilemi yazsan öncekindeki gibi kaç kişi kalmış kimler hamiş görürdük ne dersin?
Hakkaten neydi o kapsulün adi yaaa kullanan varmi canlarHoşbuldum kuşummm tebrik ederim ben de senii çok sevindim napalım kuşum vakit saat gelmemiş demek ki pzt test alayım ben de bi de folic de bitmek üzere benim şu konuşulan kapsül neydi onu alayım yarın
canım siz yakaladığınız günü değerlendirin artk olcağı varsa olur.bende yumurtluyorum biraz erken.muhtemelen aynı tarihte regl olcazKizlar yetisemiyorum hiziniza valla supersiniz sayfalari oku oku bitmedi canlar ben bu ay ovi movi kacircam çünkü akintim geldi beyaz yumurtlama evresinde oluyor bundan sonraki 4 günü iyi degerlendirin diyor doktorlar ama malesef annemde kaliyorum kocişşş yok tek basinada olmayacagina gore kaciriyorum bu ayi da kasima kaldi bizim aşkbelki pazartesiye bir degerlendirme olur ama kacirmiş olurmuyuz bilemiycem
Aslinda bu aksam anneme gelcek cuma diye hafta sonu burda ama kafama bisey yakildi p.tsi mr cektircem bu srbeple hic riske atmak istemiyorum kendimi ancak ptsi aksami ins. Gec kalmayizcanım siz yakaladığınız günü değerlendirin artk olcağı varsa olur.bende yumurtluyorum biraz erken.muhtemelen aynı tarihte regl olcaz
boşver bu hafta sonunu o zaman canım pztsi çalşma yapın zaten dediğim gibi olcaksa olur ben artk ovulasyona bakmıcam kaç aydır tam o günlerde çalışma yaptk oldu mu olmadıAslinda bu aksam anneme gelcek cuma diye hafta sonu burda ama kafama bisey yakildi p.tsi mr cektircem bu srbeple hic riske atmak istemiyorum kendimi ancak ptsi aksami ins. Gec kalmayiz
Hicccc sorma kuzu ya bu arada bünyemiz ayni çalışıyor sanırım baksana benim de ptsi bekledigim yumurtlama günüm erken sanirim akintim gelmeye balsladiboşver bu hafta sonunu o zaman canım pztsi çalşma yapın zaten dediğim gibi olcaksa olur ben artk ovulasyona bakmıcam kaç aydır tam o günlerde çalışma yaptk oldu mu olmadı![]()
Ooo seninki bayagi erken olmus ovi testimi yaptin bünyesel olarakmi farkettin kuzum10.gün benimde aslnda erken baya bi benimde
yok canım teste tövbeliyimOoo seninki bayagi erken olmus ovi testimi yaptin bünyesel olarakmi farkettin kuzum
Sende bendensin bende oviye tovbeliyim ama bunye olarak anlamaya basladim eskiden oek dikkate almiyordum bu donemleri ama ilgi alani olunca bak nasilda farkediyoruz ya aslinda ben sey okumuştum ilk akinti koyulastıginda yumurta olgunlasmiş catlamaya hazirlaniyor demekmiş ama 2 ila 4 güne kadar da biraz daha buyuyeniliyormuş ve ne zaman akinti berraklasırsa ozaman çatladıgi anlamina geliyormuşyok canım teste tövbeliyimkendimce hissettim ama belki yanılsamadır
canım biz aralıkta devam etcez bebek olayına öyle karar aldk.hem izin konusunda hemde dişlerde rahat rahat biter inşallah.ozamana kadar biraz daha yumurtlama konusunda deneyım sahibi olurum heraldeSende bendensin bende oviye tovbeliyim ama bunye olarak anlamaya basladim eskiden oek dikkate almiyordum bu donemleri ama ilgi alani olunca bak nasilda farkediyoruz ya aslinda ben sey okumuştum ilk akinti koyulastıginda yumurta olgunlasmiş catlamaya hazirlaniyor demekmiş ama 2 ila 4 güne kadar da biraz daha buyuyeniliyormuş ve ne zaman akinti berraklasırsa ozaman çatladıgi anlamina geliyormuş