- 16 Ağustos 2015
- 589
- 435
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn![]()
cansu1109 hoşgeldin grubun neşesi
G Gezginanneadayi89 gelmeyen kırmızıdan umut kesilmeeezz, gelirse de önümüzdeki maçlara bakılır, kocişle 1 ay daha rahat rahat takılmanın keyfine varılır
![]()
ben yanindayim arkadasim bu gidisle demirbasi olurum buraninyanıma arkadaşlar arıyorummm ben daha 2-3 ay beklicem kızlar dişçi randevu üstüne randevu yağdırd.yanni ben daha çoook buralardayım.bide üstüne bebiş hemen gelmez bekletirse bekle bekle bekle![]()
saol bebeğim Allah kurtarsın sizi benden önce gebe kaln inşallah canı gönülden isterimbanu86 yanındayız canım
artık ben de her ay adet olcam gibi geliyoolmadık tabiki de ama ben bu ay çok çalışamadım...Zaten kist var...ee birde hiçbir farklılıkda yok 3 gün kaldı...:) nesine umutlanayım kiAçıkçası artık umursamıyorum da....Saldım yani..
çalışcam örtmenimmmo akşam ve ertesi gün tatlım sen çalışkan çocuksun yaparsın![]()
güzel haberlerini gönder yeterli canımmmmmmmm benimmmmmmçift çizgi çıksın ben sana burdan baklavanı gönderirim
yada höşmerim gönderirim kuzum![]()
son karar bu mu canım yaayanıma arkadaşlar arıyorummm ben daha 2-3 ay beklicem kızlar dişçi randevu üstüne randevu yağdırd.yanni ben daha çoook buralardayım.bide üstüne bebiş hemen gelmez bekletirse bekle bekle bekle![]()
bişey değil fazla haşır neşir olmaya da fazla alışıyoruz ona göreHahaha gerçekten oyle ama! Biz artik arkadas gibi takiliyoruzsikayetci miyiz? Hâşâ! Ama gebe olana kadar keyfini cikarin
![]()
ayy ne bileyim yaa en son negatif çıkmıştı ama 4 gün oldu
bide yüzüm yanıyor ama ellerim ve ayaklarım üşüyor![]()
ekim mottom ov.testiydi aldım bugün :) regl de bitiyor bugün sahalar beni bekler hayde breeeeeee D:Haha bu benim de aklımdan geçti :) yoksa düşünmüyorum onu kullanmak ama tek bari onda çift göreyim diye yapsam mi dedim :)))
artık ben de her ay adet olcam gibi geliyo![]()
alıştımm hahaha
ama kanamam sabah oldu dahaTekrar test yapsana tatlim? Heyecanlandim bak!![]()
ben 1 kere test yaptım onda da negatif gördüm bu ay ov.yapcam kısmetse onda bari çiftleri göreyim![]()
psikolojim düzelsin biraz
ekim mottom ov.testiydi aldım bugün :) regl de bitiyor bugün sahalar beni bekler hayde breeeeeee D:![]()
ama kanamam sabah oldu daha
hep okudum kanamadan 4-5 gün sonra idrarda çıkar diyorlar![]()
benim kararım değilde doktor tuttu valla bırakmıyo yaa.amason 3 dişe kanal yaptırcam .başka olmaz inşallah.dişçide hamile kadın gördüm bu bi işaret mi allahım dedımson karar bu mu canım yaasabah başka konuşmuştuk ya
![]()
yaa bak gördün müüüü kanal yapma ne olur kiii höf çok mu ağrın varbenim kararım değilde doktor tuttu valla bırakmıyo yaa.amason 3 dişe kanal yaptırcam .başka olmaz inşallah.dişçide hamile kadın gördüm bu bi işaret mi allahım dedım![]()
hahahaha dimiHahaha ben de onda birkac kez net pozitif gordum, sanki β-Hcg pozitif cikmis gibi sevindiriyor serefsiz![]()