Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaydınnn :KK15: cansu1109 cansu1109 hoşgeldin grubun neşesi :KK50: G Gezginanneadayi89 gelmeyen kırmızıdan umut kesilmeeezz, gelirse de önümüzdeki maçlara bakılır, kocişle 1 ay daha rahat rahat takılmanın keyfine varılır :KK49::KK49:

Hahaha gerçekten oyle ama! Biz artik arkadas gibi takiliyoruz:KK19: sikayetci miyiz? Hâşâ! Ama gebe olana kadar keyfini cikarin :KK23:

olmadık tabiki de ama ben bu ay çok çalışamadım...Zaten kist var...ee birde hiçbir farklılıkda yok 3 gün kaldı...:) nesine umutlanayım ki :KK70: Açıkçası artık umursamıyorum da....Saldım yani..
artık ben de her ay adet olcam gibi geliyo :D :D alıştımm hahaha

yanıma arkadaşlar arıyorummm ben daha 2-3 ay beklicem kızlar dişçi randevu üstüne randevu yağdırd.yanni ben daha çoook buralardayım.bide üstüne bebiş hemen gelmez bekletirse bekle bekle bekle:KK14::KK14::KK14:
son karar bu mu canım yaa :( sabah başka konuşmuştuk ya :(

[QUOinanıyorum , post: 42888435, member: 149240"]saol bebeğim Allah kurtarsın sizi benden önce gebe kaln inşallah canı gönülden isterim[/QUOTE]
Ben inaniyorum sen bırakır bırakmaz hamis olacaksın inşallah. Öyle deme Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu :))))

benim kararım değilde doktor tuttu valla bırakmıyo yaa.amason 3 dişe kanal yaptırcam .başka olmaz inşallah.dişçide hamile kadın gördüm bu bi işaret mi allahım dedım:KK53::KK53:
yaa bak gördün müüüü kanal yapma ne olur kiii höf çok mu ağrın var :(

Back
X