Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ya kızlar ben çok üşüyorum
ayaklarım hiç ısınmıyor ya
fena üşütcem haaa :KK62:
havalar bi anda soğudu canım ya valla tam hastalık havası dikkat etmek lazım ,regl oldun sen ama gene bi test yap bence ya neden bilmiyorum bu ay hislerim kuvvetli benim :D :D sizlere karşı

vallahi ya kendimi tanıyamıyorummm 6ay öncesine kdr çocuğun ç sini düşünmüyodum nasıl da değiştim o_O :KK70:

hele benn....33 yaşında olmama rağmen acayip korkuyordum...Eşim çok istiyordu bir gün hadi yapalım dedim...önce kontrol dedik...kontrolden sonra dünya başıma yıkıldı sanki hemen olcak gibi korktum birde al sana dedi yukardaki :D

hele benn....33 yaşında olmama rağmen acayip korkuyordum...Eşim çok istiyordu bir gün hadi yapalım dedim...önce kontrol dedik...kontrolden sonra dünya başıma yıkıldı sanki hemen olcak gibi korktum birde al sana dedi yukardaki :KK70:
benimki de istiyodu ben sıcak bakmıyodum sonra beni tongaya düşürdü çok geç artık diye :D o ay korktum olacak hemen diye ,regl olunca da bir üzüldüm sorma meğer içten içe bastırmışım annelik iç güdümü şimdi de işin içinden cıkamıyorum :D :D :D

vallahi ya kendimi tanıyamıyorummm 6ay öncesine kdr çocuğun ç sini düşünmüyodum nasıl da değiştim o_O :KK70:
cnm öyle oluyo insan ben 2,5 yıllık evliyim 14 ay oldu korunmayı bırakalı ama korunmadıgım zamanlar ilişkiler zevk içindi yaani hiç aklıma bebek gelmazdi olsun yada yapalım artık korunmayı bıraaktık herkes laf söleyince ama bu kezde aşırı stres var her şeyi arastırıyorum adeti yumurtanın catladıgı günleri herşeyi ben keşke ilk evlendiğiiz zaman yapsaydım diyorum böyle stres olmadı belki bebeğim şimdi yürüyo olurdu :(

aynı işyerinde falan olsak ikinize birden tutardım çubuğu :KK70: :KK70::KK70::KK70: zorla :KK70: :KK70::KK70: sasknn sasknn azrass azrass başka türlü siz yola gelmiceniz :KK70:
yok daha neler ya
şakır şakır hasta oldum hala bebek diyosun kızzzzzz :KK70:
normalde hep gecikirdim bu ay ilk defa kendiliğimden oldum bide
hiç ihtimal yok :KK48:
ben bu ay bal-tarçın-çörekotu ve hayıt suyu yapıcam kafaya koydum :KK62:

Back
X