- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
oyyyyyyyyyyy ne güzel gözüyoooo okuması bileeeeeeeeeeeeeeeeeee ohhhhhbir tabir vardır hani sözüm meclisten dısarı '' senin eşeğin gancık olsun'' evet hamileyimmmmmmmmhahahahaha

bu arada sözü de ilk kez duydum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyyyyyyyyy ne güzel gözüyoooo okuması bileeeeeeeeeeeeeeeeeee ohhhhhbir tabir vardır hani sözüm meclisten dısarı '' senin eşeğin gancık olsun'' evet hamileyimmmmmmmmhahahahaha
oyyyyyyyyyyy ne güzel gözüyoooo okuması bileeeeeeeeeeeeeeeeeee ohhhhh
bu arada sözü de ilk kez duydum![]()
iyimiş
![]()
havalar bi anda soğudu canım ya valla tam hastalık havası dikkat etmek lazım ,regl oldun sen ama gene bi test yap bence ya neden bilmiyorum bu ay hislerim kuvvetli benimya kızlar ben çok üşüyorum
ayaklarım hiç ısınmıyor ya
fena üşütcem haaa![]()
valla doğru tespit sarı inadı var bende uyandırayımevet senin gibi inatçılar için söyleniyo ehehehehe![]()
ayyy inş cnm bnm o günler yakındır inşşşşşşşumutsuzluk yok sakın
bu topicte umutsuzluk diye birşey yasaktırrrr
birbirimize destek olcaz ki bugünleri atlatalım
sonra da bebişleri bekleyenler diye topic yapcaz bak gör![]()
azrass guzelim gelmemis kirmizidan umit kesilmez du bakalim...
taabiikiiiyarın yine test yappp
![]()
vallahi ya kendimi tanıyamıyorummm 6ay öncesine kdr çocuğun ç sini düşünmüyodum nasıl da değiştimyoldan çıkardı bizi bu süreç vallaaaa![]()
vallahi ya kendimi tanıyamıyorummm 6ay öncesine kdr çocuğun ç sini düşünmüyodum nasıl da değiştim![]()
![]()
benimki de istiyodu ben sıcak bakmıyodum sonra beni tongaya düşürdü çok geç artık diyehele benn....33 yaşında olmama rağmen acayip korkuyordum...Eşim çok istiyordu bir gün hadi yapalım dedim...önce kontrol dedik...kontrolden sonra dünya başıma yıkıldı sanki hemen olcak gibi korktum birde al sana dedi yukardaki![]()
cnm öyle oluyo insan ben 2,5 yıllık evliyim 14 ay oldu korunmayı bırakalı ama korunmadıgım zamanlar ilişkiler zevk içindi yaani hiç aklıma bebek gelmazdi olsun yada yapalım artık korunmayı bıraaktık herkes laf söleyince ama bu kezde aşırı stres var her şeyi arastırıyorum adeti yumurtanın catladıgı günleri herşeyi ben keşke ilk evlendiğiiz zaman yapsaydım diyorum böyle stres olmadı belki bebeğim şimdi yürüyo olurduvallahi ya kendimi tanıyamıyorummm 6ay öncesine kdr çocuğun ç sini düşünmüyodum nasıl da değiştim![]()
![]()
yok daha neler ya
bi soğuk bi sıcak yaaa