Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

oslem_dr oslem_dr musade etseydin de ben söyleseydim canım .
Öğrendin madem iyi niyetle yazıyorsun o zaman beni etiketleyip batın ggeçtiğini gordum var mi birşeyler diye sorabilirdin. Ama sen başka yere yazdığım yazıyı burada paylaşıp her ne kadar başka topicten ogrensekte diyorsun . sence doğru mu ? Sen yada arkadaşlar böyle birşey başınıza gelse ne hissedersiniz

Neyse !! Herkesin kendine gore sorunları problemleri var diyip kapatiyorum bu konuyu . zira hoş gormedigim bir mevzudan ötürü daha fazla üzülmek istemiyorum . düşük korkusu bana yeter

Neyse !! Herkesin kendine gore sorunları problemleri var diyip kapatiyorum bu konuyu . zira hoş gormedigim bir mevzudan ötürü daha fazla üzülmek istemiyorum . düşük korkusu bana yeter
bencede kapansın bu konu.. zira neyi ne amaçla, neden yaptığımı bilecek kadar tanıyor beni buradaki arkadaşlar.. senden de özrümü diledim, yapabileceğim daha fazla bişey yok. Umarım sorunsuz, mutlu bir hamilelik geçirirsin ve bu sefer bebişini alırsın kucağına :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[QCanımmmm b,duası güzel 72132, member: 704645"]DahA once defalarca kayiplarim oldu kalp atislarini duymadan ve deger artisini gormeden emin olamadim !! Ki hala da degilim !! Mesajin icerigine bakarsan da gormussundur tiroidi ve deger artislarini merak ettigim icin yazdim !! Suc islemisim gibii buraya kopyalayip her ne kadar baska topicten ogreniyor olsakta demen bir garip !!! Tebrigin icin tesekkurler canim !

canım içine korku kuşku endişe düşürme kötü şeyleri at kafandan iyi düşünki iyi olsun çok sevindim hamile haberine sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum ben Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin sana herşey gönlünce olur inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Canimmmm guzel yuregin guzel duan temennin icin cook tesekkr ederim melekler senin icinde binlerce aminn diyorlar insallah . korkuyorum hemde cok herseyim yarim kaldi :KK43:([/QUOTE]

kesinlikle korkma hamilesin ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksınn tadını çıkar hamileliğinin korkmakla eline birşey geçmez canım benim dua et sadece başka da yapacak birşeyin yok zaten Allah ne yazdıysa o olacak. bende 3 yılın sonunda geçen ay ilk kez hamile kaldığımı öğrendim çok sevindim mutlu oldum herkese söyledik eşimle fakat kısa sürdü düştü bebeğim ama yapacak birşey yok Allah böyle istedi diyorum kuldan gelene katlanıyor insan mevladan gelene mi katlanamayacağızz o yüzden gönlünü ferah tuttttttt herşey çookkk güzel olacakkkkkk keyfini çıkarrr nazını yappp:21:

A aylin-t ne güzel yazmissin öyle cok duygulandim gerçekten çok mutlu oldum mutluluğun yarım kalması ne zor biliyorsun ama dediğin çok doğru Allahdan gelene boynumuz kildab ince. Hamdolsun cennette kavuştursun bizleri iyiki imanimiz var iyiki Rabbimiz var o ne güzel mevla ne güzel yardımcıdir hep duamdasinizz öyle içten istiyorum ki sizlerin umudunun gelmesini . tavsiyelerim var kuzum . bu ay hiç umudum yoktu gerçekten bırakmak gerekiyor tatile gitmistim tamamen bıraktım orada kendimi yıllarca yasadiklarimi unutmak istedim . öyle de oldu galiba unutum .arkadaslarim hanı melinasmom demişti ya hep duyardım aklından çıkardığında olacak diye kolaymis gibi ama gerçekten unuttuğum da hamile Kaldim yazmıştı . işte tam bunu anlatiyorum bende öyle zor öyle zor ki beklemek . bide ovuyla uğraşmanın gebelik testi almayın eve verin bi arkadaşınıza . birlikteliğinizi adetten sonra yapmaya başlayın gün belli oolmasin esinize güzellikler yapın gezin tozun hayatınıza renk katacak sşeyler yapın . sikildiginizda aman yapmayın çünkü tutmaz :) tecrübeyle onu da ogrendim . anlatacak çok şeyim var aslında daha doğrusu tavsiyelerim . inanın moral ile hallolmayacak hiçbir şey yok . kanseri yeniyor insanlar hayirlisini istemekte çok önemli tabi neler yaşayacağımizi hiçbir zaman bilmiyoruz ama bildiğimiz en güzel şey var ki Rabbimiz ol derse hemen oluverir. Size hz. Musa a.s kissasini anlatayim . birgün hz.musaya bir çift geliyor ey musa bizim çocuğumuz olmuyor Rabbimiz sor olacak mi diyor . hz.musa da olmayacak diyor ve çift gidiyor 5 sene sonra çift tekrar musa a.s yanına geliyor ve yanlarında bir çocukla . musa a.s şaşırıyor çocuğunuz olmayacaktı diye onlarda Rabbimiz nasip etti diyor ve hz. Musa Rabbimize soruyor . mevla da diyor ki onlar gece kalkıp banaa ibadet ve dua ile geçirdiler ve benden aslaa uümitlerini kesmediler bende nasip ettim ... İşte canlar bu güzel kıssadan payimiza dusen hisseler çok . Allah herşeye kadirdir .

banu86 banu86 canım benimde otomatik hesaplayıcalarla sat 5 ekim batta 25 ekim gözüküyor listeye tekrardan ekliyebilirsin yaş 23 şehir manisa deneme 12nin üstüne çıktı sanıyorum artık sayamıyorum :KK52::KK60:

Gözünaydın çok sevindim canım senin adına bende daha önce kürtaj oldum o kadar uğraşıp hamile kaldım 8. Haftada kalp atışlarını duymadigum için kürtaj oldum 40 gün sonra tarlusal ile adet oldum bu ay korunmadim adetimi bekliyorum ama ne zaman olacağını bilmiyorum sen ne kadar bekledin tekrar hamile kalmak için

A aylin-t ne güzel yazmissin öyle cok duygulandim gerçekten çok mutlu oldum mutluluğun yarım kalması ne zor biliyorsun ama dediğin çok doğru Allahdan gelene boynumuz kildab ince. Hamdolsun cennette kavuştursun bizleri iyiki imanimiz var iyiki Rabbimiz var o ne güzel mevla ne güzel yardımcıdir hep duamdasinizz öyle içten istiyorum ki sizlerin umudunun gelmesini . tavsiyelerim var kuzum . bu ay hiç umudum yoktu gerçekten bırakmak gerekiyor tatile gitmistim tamamen bıraktım orada kendimi yıllarca yasadiklarimi unutmak istedim . öyle de oldu galiba unutum .arkadaslarim hanı melinasmom demişti ya hep duyardım aklından çıkardığında olacak diye kolaymis gibi ama gerçekten unuttuğum da hamile Kaldim yazmıştı . işte tam bunu anlatiyorum bende öyle zor öyle zor ki beklemek . bide ovuyla uğraşmanın gebelik testi almayın eve verin bi arkadaşınıza . birlikteliğinizi adetten sonra yapmaya başlayın gün belli oolmasin esinize güzellikler yapın gezin tozun hayatınıza renk katacak sşeyler yapın . sikildiginizda aman yapmayın çünkü tutmaz :) tecrübeyle onu da ogrendim . anlatacak çok şeyim var aslında daha doğrusu tavsiyelerim . inanın moral ile hallolmayacak hiçbir şey yok . kanseri yeniyor insanlar hayirlisini istemekte çok önemli tabi neler yaşayacağımizi hiçbir zaman bilmiyoruz ama bildiğimiz en güzel şey var ki Rabbimiz ol derse hemen oluverir. Size hz. Musa a.s kissasini anlatayim . birgün hz.musaya bir çift geliyor ey musa bizim çocuğumuz olmuyor Rabbimiz sor olacak mi diyor . hz.musa da olmayacak diyor ve çift gidiyor 5 sene sonra çift tekrar musa a.s yanına geliyor ve yanlarında bir çocukla . musa a.s şaşırıyor çocuğunuz olmayacaktı diye onlarda Rabbimiz nasip etti diyor ve hz. Musa Rabbimize soruyor . mevla da diyor ki onlar gece kalkıp banaa ibadet ve dua ile geçirdiler ve benden aslaa uümitlerini kesmediler bende nasip ettim ... İşte canlar bu güzel kıssadan payimiza dusen hisseler çok . Allah herşeye kadirdir .

evet canım biliyorum o kıssayı her karamsarlığa düştüğümde görümcem anlatır bana bunu sakın umutsuzluğa kapılma diye. halimize bin şükür herşeyin bir vakti zamanı var o zamanı bekliyoruz. ama nedendir bilmem belkide geçen aydaki düşükten dolayı bu ay hep hamile kalacağım gibi bir his var içimde :)

ohhhhh sonundaaaaa ilk bebiş geldi yoksa tükkanı kapatıp gitcektik:) Cennet MeleGim Cennet MeleGim çooook ama çok sevindim hikayeni hepimiz okduk daha 2 -3 gün önce yazmııştın yani o mucizevi anneler grubundasın inşallah kucağına alp sağlıkla büyütmek nasip olur.GrubumuzuN hepsi bu habere çok sevinecek inan..özlemle de bence bi yanlış anlaşmanız oldu yoksa burada ki herkes o kadar içten samimi ve dost canlısıı.hepimiz birbirimize hep destek olduk bugüne kadar sende bizimleydin biliyosun.şuan çok hassassın ama bugünleri atlatacaksın dualarımız artık seninle bizİ unutma haa yazmaya devam et bize umut kaynağı ol..TEBRİKLEEEEEEEERRRR:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Evet banus gun gecmiyor ki yeni habersiz....bide en kötüsü alismak bu haberlere...tv yi aciyoru orda bomba patlamis, bilmem nerde saldırı olmus sehit haberleri musluman ulkeler desen daha beter...Allah sonumuzu hayirli etsin...

yumiti yumiti canım tesekkur ederimm herkese nasip olsun özellikle sağlıklı sihatli hayırlı uzun omurlu olsun kucaklayıp büyütmek nasip etsin . yoksa eli boş kalmak çok acı . 7 haftalıkken kendiliğinden dustu canım 4 ay sonra hamile kalmış oldum tabi. Bekledigimden değil nasip etmedi mevlam belki de vücudum psikolojim hazır değildi . çünku doktorum jkendiliğinden dustu diye bi kere adet ol korunma dedi oda içindeki parçalar tamamen dökülsun dedi . böyle oldu işte canim

A aylin-t ahh kuzum bende düşük yaptım sonra her ay hamileyim sandım her belirti vardı sanki :(( sonra doktorumdan regl öncesi beta istedim goguslerim sis vs diye oda beta bakarken pprolaktin ve tsh bakmış . bende eve gelip uyudum o gün annem geldi meraktan internetten bak sonuç nedjr diye. Bende tsh hcg sandım 6 gorunce dedimm aaa evet hamileyim ama çok yeniiii :(( sonra adam gibi bakınca gerçeği gordum prolaktin ve tsh yükselmiş meğer . endokrine gitmek zorunda Kaldim aylaaar geçti işte her ay ben yine sokk . geçen ay da regl öncesi ovu ile koyu çıkıyordu gebelik silik beyaz çıkıyordu fakab fıstık yine hamileyim sandım olmayınca bittiğim yorulduğum an olmuştu . oglumla olan bebekler şimdi dişleri cikiyo benden sonra herkes doğum yaptı bunları düşüne düşüne daha kötü oldum . düşüğum yaşasaydı 6 ayimiz vbitmişti ocakta dogumdu . demek ki nasip değilmiş diyip tevekkül etmek düşüyor bize . evet o kıssa çok özel ne güzel sana Allahi hhatirlatan umutsuzluktan kurtaran insanlar nasip etmiş canimmm

Back
X