Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

[QUOTEcanım ass, post: 42994970, member: 198726"] -TubiSh- -TubiSh- , Cennet MeleGim Cennet MeleGim çokkkkk tebrik ederim canlarım allah sağlıkla kucagınıza almayıda nasipe tsin inşallah...
Aminn canim cokk tesekkur ederimmmm hoşgeldin defalar getirdin[/QUOTE]

Sefa bizim işimiz şekerimmmmmmm :) dua edin bize hamilelerin duaları kabul olurmusssssssss okuyup üfleyin topiği :KK70:

çok
test yaptık işte kuzım çizgi çıktı doktor gördğ şaşırdı tekrar kan aldı falann amannn artık kötüyü düşünmücdm aslında adetime 4gün varken yaptım ilk ozmn gördüm çokkk açık bir pembe öle işte

çok sevindim canım yaaaaa böyle hamileleri duyunca umudum dahada bir artıyorrrrr. dua edin bizeeeeeeeeee

[QUOTEcansu1109, post: 42994814, member: 699056"]tamam canımm devam bakalım ,zaten testleri bu ay bitircem bi daha ki ay gene aynı tantana bana göre değilmiş test işi :KK70:

Evet ya xokkk zor bide beklentiyi cok arttiriyor malesef sobra husran oluyor insan haliyle uzuluyor :KK43:( mesela 2 gunde 1 yum zamani ozellikle yuklen birgun sabahsa ertesi gun gece olsun yum harici de 3gynde 1 olsun ki sikilma bi mzaman sonra insan sikintidan goreve donusturuyor[/QUOTE]
sabah olma ihtimali bizde epey zor canım ya çok erken kalkıyoruz iş için :/ anca akşmaları kısmet artık :D

sonundaaaa nerelerdesin sen yaa özledik valla grubun neşesi oldun çıktın heee

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmm :) ehehehe..bunalıma girdim hafta sonu kaçtım biryerlere temiz hava oksijennnnn ruhumu dinlendirdim :) bomba gibi karsınızdayımmmm :D

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmm :) ehehehe..bunalıma girdim hafta sonu kaçtım biryerlere temiz hava oksijennnnn ruhumu dinlendirdim :) bomba gibi karsınızdayımmmm :KK70:

kıskandım bak şimdik seniiiii neyse bende 29 ekimi bekliyorum biryerlere kaçmak için :)

işyerinde olay çıkardım izin almak için hahahha :) baktılar bu kafayı sıyıracak gitsin bari hahahha

ben o konuda rahatım ben gidiyorum diyip çekip gidiyorum ama eşimin öyle değil maleseff o yüzden sürekli onu bekliyorummm:mad:

azrass azrass cansu1109 cansu1109 tatlışlar doktora ara verelim dedim oda ayrılamayız dedi yeni kanal için 26 ekime gün verdi,o takılsın bende yoluma devam edicem hamile olursam da olurum.20 si regl sonra çalışmalar başlıcak yine:KK4:

azrass azrass cansu1109 cansu1109 tatlışlar doktora ara verelim dedim oda ayrılamayız dedi yeni kanal için 26 ekime gün verdi,o takılsın bende yoluma devam edicem hamile olursam da olurum.20 si regl sonra çalışmalar başlıcak yine:KK4:

tabi yaa herşeyin bir çaresi vardır zaten gebelikte ilk bir ay korumaya alıyo kendini şapsik o zaman kadar ohooo biter bile...başla valla yaaaaaaaaa

Back
X