Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iste bakalım baya dayandınnndoktora gitmişken bide kan testimi istesem kızlar beta h hahahaha![]()
![]()
![]()
iste bakalım baya dayandınnn![]()
ne kadar vardı canım gününe ,az kaldıysa iste tabiidoktora gitmişken bide kan testimi istesem kızlar beta h hahahaha![]()
![]()
![]()
7-8-9 diyelim düzensizne kadar vardı canım gününe ,az kaldıysa iste tabii![]()
canım adetime 7-8 gün var dersen beta ya bakmayabilirler bana öyle yapmışlardı çok erken diye sinir olmuştum7-8-9 diyelim düzensiz![]()
canım adetime 7-8 gün var dersen beta ya bakmayabilirler bana öyle yapmışlardı çok erken diye sinir olmuştum
haydi kahve içmeyeeeee kızlar toplanın kahveleri nasıl alırsınz ?yanında yediğim çikolatalar ne olcak bilmiyomresmen çikolata yemek için kahve içer oldum.sonra diş diş diye geziyorum doktor doktor
şimdide sinirimi kendimden çıkarıyorum
![]()
14-15 arası yumurtlamışssın canım şuan zamanı hızlandırıp senin yerinde olmak istiyoooruuummSonunda bugun ben de evdeyim dersim akşam. Her gun buralardayim sizi okuyorum hic kacirmadan :))) ben de su an yumoş gunlerimdeyim. Testlerimi atayim da bi bakin kizlar
çıkabilir aslında 1hafta kala cıkmaz mı kiii7-8-9 diyelim düzensiz![]()
çıkabilir aslında 1hafta kala cıkmaz mı kiii
14-15 arası yumurtlamışssın canım şuan zamanı hızlandırıp senin yerinde olmak istiyoooruuumm
14-15 arası yumurtlamışssın canım şuan zamanı hızlandırıp senin yerinde olmak istiyoooruuumm
Ya bu ovüde yumurtala sonrası tek çizgi çıkmıyomuydu benım ikinci yine silik çıkmaya başladı sanki yenidenmi yumurtluyorum acaba. yoksa normalmi sıyırdım ya çıkarmı çıkmazmı öğreniriz bugun isteyince![]()
![]()
ben hala almadım infolic 4ünde dr var gittiğimde görüşeyim o konuyu daAh bu bekleyisler bizi mahvediyor. Adet olunca yumurtlamayi, yumurtlamadan sonra adeti. Hep bi bekleyis ya. Ise baslayinca kafam dagilir dedim farkeden bisey olmadi. 15 ve 16. Gunu degerlendirdik. Bugunu de degerlendirmeyi dusunuyorum. Ama bu ay takvimime gore daha erken yumurtladim. Inofolic kullandim ondan mi acaba![]()
öle deme kız du bakalım belki daha önce tutmuştur...sen umudunu yitirme şekerim....günaydın kızçeleer iyi haftalar olsun hepimizeee
cumartesi son çalışmayı yapayım diyordum ya koci eve geldi migreni tutmuş ilacını verdim sabaha kdr uyududün de misafirimiz vardı gece 1i geçiyodu gitti
tövbe yarabbi aksilik aksilik üstüne kaçırdım gıdaklamamı ben bu ay direk kafadan yedim kırmızı yollar sizin canikolar ben bu ay uslu uslu beklicem kırmızımı
![]()
Canim insan vucudunda LH hormonu zaten varmis ama ovulasyon doneminde en ust seviyeye ulasiyormus. Cizginin silik cikmasi zaten vucudunda bulunan hormonlardan. O donemde olmasan da silik cikiyormus