aynennnnnn kolunda accuk yumurtaları olsun yeterrrhahahahahiç sevmem aşırı kaslı erkeğide kadınıda.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynennnnnn kolunda accuk yumurtaları olsun yeterrrhahahahahiç sevmem aşırı kaslı erkeğide kadınıda.![]()
baktık bebek olmuyo kafa dağıtmak için konuyu değiştirelim accuk dedik :)Bebekten zayıflamaya mı geçtik kızlar![]()
ay bencede eşime diyorum sakın gidip öyle meme falan yapmaaynennnnnn kolunda accuk yumurtaları olsun yeterrr![]()
İyi yapmissiniz çanların benim bide beni zayıflatin hayrinizabaktık bebek olmuyo kafa dağıtmak için konuyu değiştirelim accuk dedik :)
takıl banaa süper zayıflaaaaaaaİyi yapmissiniz çanların benim bide beni zayıflatin hayriniza
geçmiş olsun canım durumu iyidir inşallah tüm enerjileri sana yolluyoruzMrb kızlar babam ameliyat oldu çıktı iyi kırmızılar hala yok gelmesin lütfen bunca koşturmaca içinde birde onunla uğraşamam şimdi çalışıyorum akşamda nöbetçiyim enerji lazım bana![]()
hadi çok geçmiş olsun canım ,gözün aydınnnMrb kızlar babam ameliyat oldu çıktı iyi kırmızılar hala yok gelmesin lütfen bunca koşturmaca içinde birde onunla uğraşamam şimdi çalışıyorum akşamda nöbetçiyim enerji lazım bana![]()
SonuçSonuç
[FONT=Calibri, Helvetica Neue, Helvetica, Arial]
- BKİ: 21.19
- Durum: Normal, sağlıklısınız.
- Normal kütle aralığı: 53.03 - 66.48 kg
- İdeal kütle: 59.76 kg
[/FONT]
haydi hep birlikte zayıflayalımm hem kafamız da dağılırdormicum15 geçmiş olsun.....kırmızılar gelmemiş iyi bakalım onu düşün sevin enerjiyi fulle....
benimde zayıflamam lazım kızlar yaaaaaaa....![]()
gebelikten önce vereyim bi 5 kilo dedim ama hayatımda hiç çıkmadığım bi kilodayım şuan. her zaman zayıf olduğumdan diyetin d sni bilmem...162cm boy 55kilodormicum15 geçmiş olsun.....kırmızılar gelmemiş iyi bakalım onu düşün sevin enerjiyi fulle....
benimde zayıflamam lazım kızlar yaaaaaaa....![]()
Sonuç
- BKİ: 20.96
- Durum: Normal, sağlıklısınız.
- Normal kütle aralığı: 51.48 - 64.6 kg
- İdeal kütle: 58.04 kg
bence gayet normal bir kilon var neden vermek istiyorsunkiiiiii165 bu 60 kilo
http://bkihesapla.com/Ay kızlar bu ne kaçırdım bende yapımmm banada yapınnnnnnn
Benim ki kimyasal gebelikmiş kanamam da başladı bugün@firarperest78 @Emineeetubadormicum15
niyasu @morincii @grpaysgl @ada_aras günü geçen arkadaşlar var epeyce kızzlar son durumlarnız nedir
ay moralimiz bozulmasınn hamilelikten uzaklaşmaya çalışıyoruz kafaca boşver şimdibanu86 acaba tabloya kilolarıdamı eklesek hamile kaldığımız kilo ilk kilo- doğuma girdiğimiz son kilo yada buna benzer
![]()
yapma beBenim ki kimyasal gebelikmiş kanamam da başladı bugün((((