Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar benim değerim düşmeye başlamış inanılmaz bir sancı yaşıyordum zaten dünsen beri meğerse kimyasal gebelikmiş... Doktor kanaman başlıcak bi kaç güne dedi kanamayla beraber atılacakmış bebek de :(((

Kızlar benim değerim düşmeye başlamış inanılmaz bir sancı yaşıyordum zaten dünsen beri meğerse kimyasal gebelikmiş... Doktor kanaman başlıcak bi kaç güne dedi kanamayla beraber atılacakmış bebek de :KK43:((

sabırlı ol canım :(

Kızlar benim değerim düşmeye başlamış inanılmaz bir sancı yaşıyordum zaten dünsen beri meğerse kimyasal gebelikmiş... Doktor kanaman başlıcak bi kaç güne dedi kanamayla beraber atılacakmış bebek de :KK43:((
canım sıkma canını hayırlısı buymuş demek ki,nette yazıyor kimyasal gebeliklerden sonra sağlıklı gebelik olma şansı fazlaymış. rabbim bunu unutturacak acılar vermesin ,en kısa zamanda sağlıkla tutunsun bebişin sana inşallah

canım üzülmemeye çalış, bu daha ileriki dönemlerde olsaydı daha zor olacaktı. gitmeseydin dr bilmeyecektin bile belkide .Allah büyük elbet vardır bi vakti zamanıı

Çookk üzüldüm çünkü hiç böyle hayal etmemiştim.. Allah daha iyi bilir vakti değilmiş ama üzülmemek elde değil :KK43:((

dimi hemen umut bağlayıp hayal kuruyo insan. bende diyorum tutarsa kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeyimç allah sabır versin canım kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli.

canım sıkma canını hayırlısı buymuş demek ki,nette yazıyor kimyasal gebeliklerden sonra sağlıklı gebelik olma şansı fazlaymış. rabbim bunu unutturacak acılar vermesin ,en kısa zamanda sağlıkla tutunsun bebişin sana inşallah
bende aynı yazıyı şimdi okudum

Çookk üzüldüm çünkü hiç böyle hayal etmemiştim.. Allah daha iyi bilir vakti değilmiş ama üzülmemek elde değil :KK43:((
işte bu yüzden belki de erken test yapmak iyi değil ,belki ben de yaşadım geciken adetimde ama test yapmadığım için bilemedim tabii bunu .üzüleceksin tabii ama çok kaptırma kendini hemen toparlanmaya bak güçlüsün sen

işte bu yüzden belki de erken test yapmak iyi değil ,belki ben de yaşadım geciken adetimde ama test yapmadığım için bilemedim tabii bunu .üzüleceksin tabii ama çok kaptırma kendini hemen toparlanmaya bak güçlüsün sen

ay haklısın dimi erken yapmamak psikoloji için çok iyi ama insan dauanamıyorki canım ya

Back
X