- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.464
- 598
- 38
hadi bakalım hayırlısı insallahhşahin bey'e kuşum acıbadem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım hayırlısı insallahhşahin bey'e kuşum acıbadem
hoşgeldin aramıza canım.bat günün geldiğinde geri bildirimde bulunma konusunda hassas davranırsan sevinirim:)Ankara yas 22 sat 1 aralik bat 27 aralik 2 senedir olmuyor![]()
amin bebişim aminn inşallahh.şahin bey o kadar içime yattı ki.. doktor olarak böylesine denk gelmedim. 50dk görüşmüşüz resmen bana terapi yaptı..hadi bakalım hayırlısı insallahh![]()
Allahımmm bennndeee.Reglim 3ün sürdü buay yine..Rüyamda regl olamıyorum diye dr gidiyoruım olamazssın tabi hamilesin sen diyor dr![]()
hevesleniyor insan nasilda takiyoruz kafaya ruyalarda bile goruyoruz birak hayati yasamaya devam etmeyi hayati yasasakda beynimiz hep bu konuda :)çıldırmaya ramak kala
Aynen öyle düşünmüyoruz destekte bilinçaltında kaliyoray kıyamam yaa bi ara benim de öyleydi.. hepimiz geçiyoruz aynı yollardan işte ..kafa hep meşgulzihin meşgul.bilinçaltı bi rrahat bırakmıyor bizi
baya şey yaşamışsın sen de inşallah sonu güzel olur.ama bi tedaviye başladığında yarıda bırakmak pek faydalı olmuyor ,ben de bi iltihap tedavisinde yarıda bırakmıştım ilacımı sonra dengem inanılmaz şaşmıştı. o yüzden önce kafanı rahatlatıp kararını verip tedaviye başlayıp ve hayırlısıyla bitirmek önemli diye düşünüyorum.Olur tabiki :) bahaedeyim 2 bucuk senelik evliyim basta istemedik tabi cokda korunmadik denedik hep benim enfeksiyonum var diye erteledim durdum 1 seneyi tamamladikdan snra doktora gittim hormon testleri sperm testleri yaptirdik spermde hareketlilik dusuk cikti fakat uzerinde durmadi doktor asilama dedi direk ben yasim kucuk dedim ve istemedim catlatma ignesi verdi birini kullandim sadece sonra biraktim cunku psikolojikmen cokmustum stresden tabi snra toparlanip baska doktorlara gittim sevmedim ilgilerini en son 2 ay once bi doktora basladik klinik bakti tum testlerime rahim filmi cekinmistim onun sonuclarina felan gayet guzel dedi fakat esimin ameliyat olmasi gerektigini soyledi . 1 ay oluyor esim ameliyat oldu bekliyoruz bakalim
zaten düşünmemek abes oluyor be canım...sonuçta emek veriyoruz istiyoruz çok normal kafaya takmak..sadece saplantı haline getirmememiz lazım o ince çizgiyi koruduktan sonra sıkıntı yok.hoş ara ara hepimiz hunilik oluyoruz o ayrıAynen öyle düşünmüyoruz destekte bilinçaltında kaliyor
ekliyorum canım,bat günün geldiğinde geri bildirimde bulunma konusunda hassaslık bekliyoruz :) bol şans.. inşallah her şey gönlüne göre olur,çok bekletmeden nasip etsin rabbimHemen ekliyorumcansu1109 Yaş 24 sat 8 aralık bat 8 ocak deneme ilk ay şehir istanbul:)
ooo senin durum baya kötüymüşKafaya takmak istemiyorsun da bi ortama girdiginde insanlar sana yetiyor heleki eltiniz var ve cocugunuz olmadigini bilip size nisbet yapiyorsa daha zor :)
Allah a şükür henüz saplantı haline gelmedi ınsalalh gelmeden de bebisler gelir :)zaten düşünmemek abes oluyor be canım...sonuçta emek veriyoruz istiyoruz çok normal kafaya takmak..sadece saplantı haline getirmememiz lazım o ince çizgiyi koruduktan sonra sıkıntı yok.hoş ara ara hepimiz hunilik oluyoruz o ayrı![]()
aman kuzum boşversene ne takıcam nispetini insallah nasip olurda kapar çenesiniKafaya takmak istemiyorsun da bi ortama girdiginde insanlar sana yetiyor heleki eltiniz var ve cocugunuz olmadigini bilip size nisbet yapiyorsa daha zor :)