Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hüf akşama ne yapcan ya beni gene düşünce sardı mantı mı yapsam o_O
üşengeçliğim üzerimde
ben yufkadan yapıyorum mantı.El oyalıyo ama cok güzel oluyor.beyti gibi sarıp kıymayı güveçte fırına veriyorum üstü kızarınca salçalı sosla yoğurt döküyorum efsane oluyyor:KK66:

ben yufkadan yapıyorum mantı.El oyalıyo ama cok güzel oluyor.beyti gibi sarıp kıymayı güveçte fırına veriyorum üstü kızarınca salçalı sosla yoğurt döküyorum efsane oluyyor:KK66:
onu da deneyeyim bakayımmm ,özhan el açma mantı getiriyor ondan alıp yapcaktım .tam tembel işi dedim ya :D
çiğ börek yaaprım belki de onu kendim yapıyorum ama :D

Ay sormaaa yıl sonu gelen giden bitmiyor..Kahve iccem sabah beri elimde fincan geziyorum daha icemedimmm:mad:

oyyyy kıyamama yaaa....ama alıştır şimdiden kendini...ben malesef çok sevdiğim kahveden uzak duruyorum şimdilik...sağolsun zaten koci herşeye muhalefet görende 10 cocuk dogurdu felan sanar...daha belli olmadan böyle....yandık ki ne yandık...

Kızlar nasılsınız? azrass azrass canım Allah a şükür bunuda atlattın işalalh bundan sonrasındada kucağına sağlıcakla alırsın bebişlerini :dua:

ahhh canım inşallah ya heyecanlı bekleyiş devam ediyor...bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin...inşallah hepimize nasip olur anne olmak...

oyyyy kıyamama yaaa....ama alıştır şimdiden kendini...ben malesef çok sevdiğim kahveden uzak duruyorum şimdilik...sağolsun zaten koci herşeye muhalefet görende 10 cocuk dogurdu felan sanar...daha belli olmadan böyle....yandık ki ne yandık...
kAfeinsiz kahve içiyorum genelde bende..Ay sorma onların tırtırları hic bitmiyor yandık hamilelikte:mad:

Back
X