Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ay evet yaa bende yasıyorm onu cok ayıptır söylemesi bide ikizler burcu cinselliğe önem verir derler.Allahım benim hic yok o taraklarda bezim yaa:silah:40 sene olmasa aklıma gelmez:mad:

bizi bu bebişler bitirdi şekerim...yoksa ben sende o potansiyeli görüyorum :D

ay evet yaa bende yasıyorm onu cok ayıptır söylemesi bide ikizler burcu cinselliğe önem verir derler.Allahım benim hic yok o taraklarda bezim yaa:silah:40 sene olmasa aklıma gelmez:mad:
ahahaha :D ay valla aslında özlemeye çok fırsat olmazdı regl zamanı harici :D regl zamanı özlerdim ama herhalde bu çocuk işi iyice psikolojilerin ayarını kaçırdı ..ben de aramıyorum artık :D:D:D

ahahaha :KK70: ay valla aslında özlemeye çok fırsat olmazdı regl zamanı harici :KK70: regl zamanı özlerdim ama herhalde bu çocuk işi iyice psikolojilerin ayarını kaçırdı ..ben de aramıyorum artık :KK70::KK70::KK70:
Kıs ayıda fena vurdu ya :işsiz:Jartiyerle donarım diye pijamayla takılıyorum nezmandır:KK70:

tamam cnaım ekliyorum ..aramıza hoşgeldin..
kendinden bahsetsene biraz ,senin hikayen nedir ?

hoşbuldum canım. ben 2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım eşim 33 yaşında, 1 yıl eşim korundu. 1 yıldan sonra korunmayı bıraktık ancak sık ilişki olmadı yani bebek için çaba olmadı, eşim çok istekli değildi bebek için, benim de adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama günlerimi bilemedim bu nedenle gebelik oluşmadı. bu ay ovulasyon testiyle denedim dün ve bugün yumurtlama günümdü, bakalım bu ay nasıl sonuçlanacak , olmazsa doktor takibi yaptıracağım nasip bakalım umarım hepimiz paylaşırız burdan hamilelik haberlerimizi :anneadayı::KK46:

hoşbuldum canım. ben 2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım eşim 33 yaşında, 1 yıl eşim korundu. 1 yıldan sonra korunmayı bıraktık ancak sık ilişki olmadı yani bebek için çaba olmadı, eşim çok istekli değildi bebek için, benim de adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama günlerimi bilemedim bu nedenle gebelik oluşmadı. bu ay ovulasyon testiyle denedim dün ve bugün yumurtlama günümdü, bakalım bu ay nasıl sonuçlanacak , olmazsa doktor takibi yaptıracağım nasip bakalım umarım hepimiz paylaşırız burdan hamilelik haberlerimizi :anneadayı::KK46:
hayırlı uğurlu olsun inşallah çok bekletmez miniğin seni:dua:

Back
X