- 25 Mart 2010
- 4.202
- 3.017
- 133
No309 vaar buaksamArtık maske falan takın bi kavuşun bacım ne bu kanki oldunuz hepten
![]()
sizdede gelenek oldu bu reklam araları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
No309 vaar buaksamArtık maske falan takın bi kavuşun bacım ne bu kanki oldunuz hepten
![]()
ay evet yaa bende yasıyorm onu cok ayıptır söylemesi bide ikizler burcu cinselliğe önem verir derler.Allahım benim hic yok o taraklarda bezim yaa40 sene olmasa aklıma gelmez
![]()
ahahahaay evet yaa bende yasıyorm onu cok ayıptır söylemesi bide ikizler burcu cinselliğe önem verir derler.Allahım benim hic yok o taraklarda bezim yaa40 sene olmasa aklıma gelmez
![]()
arkadaşlar heyecanı seven bir ailesizdede gelenek oldu bu reklam aralarıhahahahaha
ay dimi doğru yaa hüffffbizi bu bebişler bitirdi şekerim...yoksa ben sende o potansiyeli görüyorum![]()
arkadaşlar heyecanı seven bir aileo yüzden ay reklam bitmeden yetişelim fikri ayrı bi renk katıyor
![]()
babyloading87
ay dimi doğru yaa hüffff
psikolojilerin içine edildi 1bucuk yılda
nerde o eski hevess
ewt bu bebek dahada soğumama sebek oldubizi bu bebişler bitirdi şekerim...yoksa ben sende o potansiyeli görüyorum![]()
rabbim sağlıkla hayırla tez zamanda nasip etsin inşallah kuzum hepimize artık yaaa.tam kurtarıcı gelcek yani minnoş ilaç gibi gelcek haberi yokkewt bu bebek dahada soğumama sebek oldu![]()
ewt bu bebek dahada soğumama sebek oldu![]()
ahahahaha zam gelecekmiş depoyu doldurun kızlaaarrr fulleyinallah nasip ettiginde doktor 3 ay yasaklıcak sen o zmaan gör....ciddiyim bak aranıyosun bu seferde...benden söylemesi şimdiden depoyu doldur
![]()
Kıs ayıda fena vurdu yaahahahaay valla aslında özlemeye çok fırsat olmazdı regl zamanı harici
regl zamanı özlerdim ama herhalde bu çocuk işi iyice psikolojilerin ayarını kaçırdı ..ben de aramıyorum artık
![]()
tamam cnaım ekliyorum ..aramıza hoşgeldin..
kendinden bahsetsene biraz ,senin hikayen nedir ?
ahahahaha zam gelecekmiş depoyu doldurun kızlaaarrr fulleyin
valla bizim depolar full + full
taşıyormuş![]()
Ahaha dimi kıymet bilmiyorz isteallah nasip ettiginde doktor 3 ay yasaklıcak sen o zmaan gör....ciddiyim bak aranıyosun bu seferde...benden söylemesi şimdiden depoyu doldur
![]()
bizim ev hamam gibi ondan yana sıkıntım yok da işte bu ara karı koca psikolojik olarak pek uzağızKıs ayıda fena vurdu yaJartiyerle donarım diye pijamayla takılıyorum nezmandır
![]()
ay varsın aranalım ne yapalım biz razıyız dimi kızhhahahahaha hadi bakalım görücem ben sizio hormonlarla o fuller dayanacak mı size
![]()
hayırlı uğurlu olsun inşallah çok bekletmez miniğin senihoşbuldum canım. ben 2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım eşim 33 yaşında, 1 yıl eşim korundu. 1 yıldan sonra korunmayı bıraktık ancak sık ilişki olmadı yani bebek için çaba olmadı, eşim çok istekli değildi bebek için, benim de adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama günlerimi bilemedim bu nedenle gebelik oluşmadı. bu ay ovulasyon testiyle denedim dün ve bugün yumurtlama günümdü, bakalım bu ay nasıl sonuçlanacak , olmazsa doktor takibi yaptıracağım nasip bakalım umarım hepimiz paylaşırız burdan hamilelik haberlerimizi![]()
Evet bu gundu daha gelmedi cnm .cok yogunum dukkan fln var zamn bulamiyorum cnm insaalah bu sıkıcı gunler Rabbim guzel supriz yaparda mutlu olurum.canım canımm bat gelmiş çatmış ne durumdasınnn hadi hayırlı haberler inşallah,çok giremiyorsun da özledikebrulic_9
ah canım inşallah inşallah inşallah rabbim nasip etsin hayırlısıyla inşallahEvet bu gundu daha gelmedi cnm .cok yogunum dukkan fln var zamn bulamiyorum cnm insaalah bu sıkıcı gunler Rabbim guzel supriz yaparda mutlu olurum.