- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
sıkma canını kuzum benim zaten o kdr ilaç içtin aklında soru işareti olurdu.. bir an evvel regl ol inşallah yeni yıl yeni ay yeni umutlar inşalalhhhhKan testi 1.20 çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkma canını kuzum benim zaten o kdr ilaç içtin aklında soru işareti olurdu.. bir an evvel regl ol inşallah yeni yıl yeni ay yeni umutlar inşalalhhhhKan testi 1.20 çıktı![]()
ohhh gözümüz aydın kuzummmm inan çok sevindimmmmm...Cansummmmmm geldi geldi sonunda saat 6 da geldi 82.günün sonunda çok şükür geldi :)
Sat 31 aralık
Bat telefon a göre 45 günden hesaplarsak 13 şubat oluyor
Aminn kuzumgünaydın kızlaar 12ye kdr buralardayım.
yeni yıl hepimize önce sağlık,sonra huzur..sağlıklı hayırlı evlat..hayırlı eş,iş,ev,arkadaş,para hepsinin hayırlısını versin hepinizi seviyorummm
korkma korkma hayırlısı ne ise o olsun deİnşallah canım tek duamız :) içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama insan ister istemez olumsuz da düşünüyor.. çünkü korkuyor
bikeresinde bende de 1.20 cıkmıstı hamilelik hormonun yüksektir dedi dr.Yani bu iyi bisey üzme kendiniKan testi 1.20 çıktı![]()
Yok yok sen git 3. Gün pazartesi sabahtan hemen soyle hormon tahlili yaptırmak istiyorum 3. Günüm diye giriş yaparlar. Yada aile hekimine gidip de yaptırabilirsin onlar da 11 e kadar Alir genelde aklında bulunsun.Geldi sonunda çok şükür 82 gün nasıl bir işkenceydi Rabbim bu kadar bekletmesin. Kuzum şimdi baktım en erken randevu ayın 6 sına oda benm 7.günüm oluyor![]()
günaydın kızlaar 12ye kdr buralardayım.
yeni yıl hepimize önce sağlık,sonra huzur..sağlıklı hayırlı evlat..hayırlı eş,iş,ev,arkadaş,para hepsinin hayırlısını versin hepinizi seviyorummm
Az çalışıp çok eglenin bugün bir dahaki yılbaşında kucağınızda kuzucuklar olsun inşaallahGünaydın kuzularımmm..Bir yılı beraber bitiriyoruz..Neler yasadık..Bebisler,aşılamalar,hsgler,transfer beklemeler..Surda birbirimize moral olduk..En yakınlarımıza anlatamadıklarımızı anlattık..Tek değilmişim dedik rahatladık..Yeni yıl bütün dileklerimizi evimize versin..O bebişler artık bu göbüşlere gelsinSizi cokk seviyorum.
Hepinize iyi yıllar
![]()
canooooomm kuzummm güzel bebişimmm aminnn inşallah rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşallah..yeni yıl inşallah bbizim yılımız olsunnnn .Günaydın kuzularımmm..Bir yılı beraber bitiriyoruz..Neler yasadık..Bebisler,aşılamalar,hsgler,transfer beklemeler..Surda birbirimize moral olduk..En yakınlarımıza anlatamadıklarımızı anlattık..Tek değilmişim dedik rahatladık..Yeni yıl bütün dileklerimizi evimize versin..O bebişler artık bu göbüşlere gelsinSizi cokk seviyorum.
Hepinize iyi yıllar
![]()
ayy canımmm güzel yüreklimm aminn inşallahhhh sağlıkla hayırla aramızda olsun sıpalaarrAz çalışıp çok eglenin bugün bir dahaki yılbaşında kucağınızda kuzucuklar olsun inşaallah![]()
ay koci evde kız yapamadımkzuuu yapcaktın bugün test sahi ne olduuu ?babyloading87
canımmsınnn iyi seneler kusummmcanooooomm kuzummm güzel bebişimmm aminnn inşallah rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşallah..yeni yıl inşallah bbizim yılımız olsunnnn .
iyi ki varsınnnnnnnbiz de seni çook seviyoruz
![]()
Aman sende tuvalette iki dakikalık iş evde olsun varsınay koci evde kız yapamadım![]()
fırsat bulunca yapcam cnmAman sende tuvalette iki dakikalık iş evde olsun varsın
kızz ağzın bal yesin seninnn emiiiiAz çalışıp çok eglenin bugün bir dahaki yılbaşında kucağınızda kuzucuklar olsun inşaallah![]()
Öyle diyorum canım. Desteklerin için çok teşekkürler canım.. kimse YÖK etrafımda konuşacak .. desteğe ihitiyacom var.. inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle tutunmalarını nasip eder... büyük bir hevesle bekliyorum..korkma korkma hayırlısı ne ise o olsun de![]()
Az kaldı az mutlu haber vermeyi nasip etsin RabbimÖyle diyorum canım. Desteklerin için çok teşekkürler canım.. kimse YÖK etrafımda konuşacak .. desteğe ihitiyacom var.. inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle tutunmalarını nasip eder... büyük bir hevesle bekliyorum..
Aaaaa hiç öyle düşünmemiştim hadi inşallah yaa 2016 şubat bebeğim gitti inşallah 2017 şubat da kardeşi gelir hayirlisiylaaohhh gözümüz aydın kuzummmm inan çok sevindimmmmm...
hadi inşallah bu ay son olsunnnn sevgililer gününde minnak haberini al inşallah