Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ben zaten bu ay bittim.Gün aşırı calısma:mad:Aksam 1 de yattım kahveyle ayılmaya calısıyorm istesen neden fenasın uyuyamadın mu:bicak:
çalış çalış kuzum ihmal etme..
ay valla gene 12bucuk flndı yattım dün allahtan uyudum ama yetmedi tabiii :( pfff

canımmm bat gelmiiişşş ay hadi güzel haberler inşallahh hiranur3419 hiranur3419
Kuzum maşallahi var bu Kırmızının hiç bekletmiyor dün akşam adet oldum canım Rabbim hakkımızda hayirlisini versin bunda da vardır bir hayır artik bikaç ay kendi haline birakicam dinlenirim belki aşılama artık bana da zor gelmeye başladı özelde olursa tüp istiyorum aşılamaya para verecegime

Kuzum maşallahi var bu Kırmızının hiç bekletmiyor dün akşam adet oldum canım Rabbim hakkımızda hayirlisini versin bunda da vardır bir hayır artik bikaç ay kendi haline birakicam dinlenirim belki aşılama artık bana da zor gelmeye başladı özelde olursa tüp istiyorum aşılamaya para verecegime
hadi yaa geldi mi :( yeni bat güncelleyecek miyiz kuzum bence de bi kaç ay kendi halinde dene bence de takmamaya çalış kafana çalışmaları aksatma ama müdahale etme .rabbim kayırmıştır.
bence de aşılamayı çıkar kafandan..ama bi sıkıntın yoksa tüp için de acele etme derim ben.

Ay valla sorma cnm.Bi gazla calıstık ama bu ay boşa gitmese bari:KK14:Yiyorum yiyorum incirle fındık getirdim onları kemiriyorum.Sen napıosun son ay hadi hayırlısı:dua:
Oh oh yarasın :KK45: gitmez inşaallah canım dualar o yönde. İyiyim ben çok şükür okulda bitiyor bu hafta ohh rahat rahat atlattım inşaallah doğum da hamilelik gibi rahat geçer:dua:

Oh oh yarasın :KK45: gitmez inşaallah canım dualar o yönde. İyiyim ben çok şükür okulda bitiyor bu hafta ohh rahat rahat atlattım inşaallah doğum da hamilelik gibi rahat geçer:dua:
inşallah canımm dualarımız seninle rabbim en zahmetsiz yoldan kavuştursun birbirinize inşallah

hadi yaa geldi mi :KK43: yeni bat güncelleyecek miyiz kuzum bence de bi kaç ay kendi halinde dene bence de takmamaya çalış kafana çalışmaları aksatma ama müdahale etme .rabbim kayırmıştır.
bence de aşılamayı çıkar kafandan..ama bi sıkıntın yoksa tüp için de acele etme derim ben.
Yok canım hemen düşünmüyorum 6 7 ay sonra belki o zamana kadar olmazsa düşüncem tüp bebeği yeni bat 10 Şubat canım

Gunaydın kızlaarrr cok yorgun bı gunden merhaba.dun hıc oturmadm yemek cay kahve derken baya yogun gectı bır suru pasta yaptm kaldı oylece.yakın olaydık ıs yerlerınıze getırırdm canolar.ben dıyetteym tabıkı bozmadıııımmmmm.

Gunaydın kızlaarrr cok yorgun bı gunden merhaba.dun hıc oturmadm yemek cay kahve derken baya yogun gectı bır suru pasta yaptm kaldı oylece.yakın olaydık ıs yerlerınıze getırırdm canolar.ben dıyetteym tabıkı bozmadıııımmmmm.
günaydın canımmm hadi gözün aydın atlattın bitti olsun annene k.v yakn arkadaşlarına götür.ayy kuzummm valla yerdimmm bennn :D

Back
X