- 21 Ağustos 2015
- 32.055
- 97.315
- 598
- 38
ben zaten bu ay bittim.Gün aşırı calısmanaber bebiş benim gene uyku fenasen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zaten bu ay bittim.Gün aşırı calısmanaber bebiş benim gene uyku fenasen nasılsın
çalış çalış kuzum ihmal etme..ben zaten bu ay bittim.Gün aşırı calısmaAksam 1 de yattım kahveyle ayılmaya calısıyorm istesen neden fenasın uyuyamadın mu
![]()
günaydın canım benimmmmGünaydın kızlar..
Kuzum maşallahi var bu Kırmızının hiç bekletmiyor dün akşam adet oldum canım Rabbim hakkımızda hayirlisini versin bunda da vardır bir hayır artik bikaç ay kendi haline birakicam dinlenirim belki aşılama artık bana da zor gelmeye başladı özelde olursa tüp istiyorum aşılamaya para verecegimecanımmm bat gelmiiişşş ay hadi güzel haberler inşallahhhiranur3419
Ooo çalışkan gördüm siziben zaten bu ay bittim.Gün aşırı calısmaAksam 1 de yattım kahveyle ayılmaya calısıyorm istesen neden fenasın uyuyamadın mu
![]()
hadi yaa geldi miKuzum maşallahi var bu Kırmızının hiç bekletmiyor dün akşam adet oldum canım Rabbim hakkımızda hayirlisini versin bunda da vardır bir hayır artik bikaç ay kendi haline birakicam dinlenirim belki aşılama artık bana da zor gelmeye başladı özelde olursa tüp istiyorum aşılamaya para verecegime
Ay valla sorma cnm.Bi gazla calıstık ama bu ay boşa gitmese bariOoo çalışkan gördüm sizienerji verici şeyler yameye çalış sadece kahve ile olmaz
![]()
inşallah inşallah boşa gitmesin kuzummmmAy valla sorma cnm.Bi gazla calıstık ama bu ay boşa gitmese bariYiyorum yiyorum incirle fındık getirdim onları kemiriyorum.Sen napıosun son ay hadi hayırlısı
![]()
Cok umut bağlamamaya çalışıyoruz ama kısmet tabiinşallah inşallah boşa gitmesin kuzummmm
aynen kuzum en güzeli o zaten..ne umutsuzluk ne fazlaca umut.ikisinin ortası oldu mu yıkım minimum oluyor .Cok umut bağlamamaya çalışıyoruz ama kısmet tabi![]()
Oh oh yarasınAy valla sorma cnm.Bi gazla calıstık ama bu ay boşa gitmese bariYiyorum yiyorum incirle fındık getirdim onları kemiriyorum.Sen napıosun son ay hadi hayırlısı
![]()
İnsaallah bir avazda cnm insaallahhOh oh yarasıngitmez inşaallah canım dualar o yönde. İyiyim ben çok şükür okulda bitiyor bu hafta ohh rahat rahat atlattım inşaallah doğum da hamilelik gibi rahat geçer
![]()
inşallah canımm dualarımız seninle rabbim en zahmetsiz yoldan kavuştursun birbirinize inşallahOh oh yarasıngitmez inşaallah canım dualar o yönde. İyiyim ben çok şükür okulda bitiyor bu hafta ohh rahat rahat atlattım inşaallah doğum da hamilelik gibi rahat geçer
![]()
Yok canım hemen düşünmüyorum 6 7 ay sonra belki o zamana kadar olmazsa düşüncem tüp bebeği yeni bat 10 Şubat canımhadi yaa geldi miyeni bat güncelleyecek miyiz kuzum bence de bi kaç ay kendi halinde dene bence de takmamaya çalış kafana çalışmaları aksatma ama müdahale etme .rabbim kayırmıştır.
bence de aşılamayı çıkar kafandan..ama bi sıkıntın yoksa tüp için de acele etme derim ben.
rabbim kararlamıştır kuzum en hayırlısı olsun inşallahYok canım hemen düşünmüyorum 6 7 ay sonra belki o zamana kadar olmazsa düşüncem tüp bebeği yeni bat 10 Şubat canım
günaydın canımmm hadi gözün aydın atlattın bitti olsun annene k.v yakn arkadaşlarına götür.ayy kuzummm valla yerdimmm bennnGunaydın kızlaarrr cok yorgun bı gunden merhaba.dun hıc oturmadm yemek cay kahve derken baya yogun gectı bır suru pasta yaptm kaldı oylece.yakın olaydık ıs yerlerınıze getırırdm canolar.ben dıyetteym tabıkı bozmadıııımmmmm.