Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bende incir havuç suyu cok yaptım ilk aylarda erken gelme yapmadı senin bayağı erken gelmiş 10 gün.Acaba bi drna soylesen mi?o_O
Canm benım yumos son ıkı aydr 23.gun gelmeye basladı ondan once 16. 17.gun gelıyodu o yuzden bu ay ıncır havuc kuru yaptm ve 14.gun baya bellıydı akıntımdan yumurtladıgım ama dedım yok ya bu kadar da olmaz erken gelmez yumos dedım ve o gunmus cıdden ve ılıskı olmamıstı o gun.cunku yumostan 14 gun sonra regl oluyorm hep.bu ayda ıcıcem ve ovulasyon testı alıp denıycem bu ay.olmadı memlekete gıttıgımde doktorada ugrarm bakalm ıns gerek kalmaz

aaa erken gelmiş kuşum baya bi o_O ara kanama fln olmasın normal regl gibi mi ?
tmm güncelleyeyim de sen kendine dikkat et gene de
Yok canm ara kanama gıbı durmuyo.korunurken bekarken hep 30 gunde bır olurdum.su son ıkı aydr 37 38 gunde bı olmaya basladm o yuzden bu ay ıncır havuc suyu ıctm.ondan erken geldı 14.gun yumos belırtılerı vardı ama bu kadar erken yumurtlatmaz herhelde dedım esımde yorgun umursamadm.megerse kacırmısım bu kur ıkı ay uygulanıyo bu ayda uyguluycam bı de ovu testı sıparıs edeyımde kacırmaym barı ne yapalm.

Yok canm ara kanama gıbı durmuyo.korunurken bekarken hep 30 gunde bır olurdum.su son ıkı aydr 37 38 gunde bı olmaya basladm o yuzden bu ay ıncır havuc suyu ıctm.ondan erken geldı 14.gun yumos belırtılerı vardı ama bu kadar erken yumurtlatmaz herhelde dedım esımde yorgun umursamadm.megerse kacırmısım bu kur ıkı ay uygulanıyo bu ayda uyguluycam bı de ovu testı sıparıs edeyımde kacırmaym barı ne yapalm.
hee tmm o zaman normal 28-30günlük döngüye göre olduysa tmmdır ters bi durum yok ;) ben 28günlük döngü bir de 10gün erken gibi düşündüm

Bugün kontrole gittim yine bebeğin suyu nst iyi ama gelişim durmuş gibi karın çevresini iki hafta geride şuan. pazartesi kendi doktorun ölçümlerine göre daha net bir açıklama yapar dedi. Ama hareketlerini takip et farklılık hissettiğin an gel dedi. Bana yazı yazdırdı kendimi takip ederek yatış istemiyorum diye imza attırdı :işsiz: alttan muayene etmeyeyim seni şimdi pazartesi kendi doktorun bakar mutlaka bakarsın açılma başlamıştır sezeryana Gerek kalmadan gelir kızın diyor.
Sen niye yatış istemiyorsun?Yine risk alıyorsun canım ya.Dr yatış dediyse yatcn yapcak bisey yok.:işsiz:

Bugün kontrole gittim yine bebeğin suyu nst iyi ama gelişim durmuş gibi karın çevresini iki hafta geride şuan. pazartesi kendi doktorun ölçümlerine göre daha net bir açıklama yapar dedi. Ama hareketlerini takip et farklılık hissettiğin an gel dedi. Bana yazı yazdırdı kendimi takip ederek yatış istemiyorum diye imza attırdı :işsiz: alttan muayene etmeyeyim seni şimdi pazartesi kendi doktorun bakar mutlaka bakarsın açılma başlamıştır sezeryana Gerek kalmadan gelir kızın diyor.
Canım rabbım ıns hayırla kurtarsın bırsey olmaz ıns.benm teyzemın gelınıde beklıyodu sancı yoktu doktor ıkı gun sonra sezeryana alacaktı ve o ıkı gun meryem suresını okudu bol bol ve sancı geldı normal dogum yaptı ıns sen de saglıcakla alırsn kucagına canm

oyhh kuzummm senin sabırsız kuzu fazla durmayacak gibi duruyor rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah en zahmetsiz yoldan arkadaşımmm dualarımız sizinle ... kıyamam sana ay bi duygusallık geldi kıızz :(

hadi bakalım hayırlısı :dua::KK66:

tmm o zamn kuzum ters bi durum yok incir kürü normale döndürmüş seni ne güzel işe yaramış... inşallah bu ay da güzel haberi alırsın :dua:
Ayyy amııınnnn ınsaallah canm rabbım bu guzel haberı hepımıze nasıp eder ve gercekten ınanıyorm bıgun bızde burada cıglık atıp hamıleyııııımmm yazıcaz ıns

Sen niye yatış istemiyorsun?Yine risk alıyorsun canım ya.Dr yatış dediyse yatcn yapcak bisey yok.:işsiz:
Doktor seni yatirsam 4 5 gün yatiririm takibe diyor canım onların yapacağı da nst ye bağlamak hareketlerini kalp atışını sancı değerini takip için başka birşey değil. Evde hareketlerini sayıyorum iki üç günde bir gidiyorum kontrole nst normal çıkıyor problem görünmüyor bebeğin kalp atımı kan akışında. Tek problem gelişim durmuş görünüyor. Onun da doktor farklılığından kaynaklı farklı ölçmeden olma ihtimali var. Pazartesi kendi doktorum izinden dönüyor herşey o gün netlesecek inşaallah.

Doktor seni yatirsam 4 5 gün yatiririm takibe diyor canım onların yapacağı da nst ye bağlamak hareketlerini kalp atışını sancı değerini takip için başka birşey değil. Evde hareketlerini sayıyorum iki üç günde bir gidiyorum kontrole nst normal çıkıyor problem görünmüyor bebeğin kalp atımı kan akışında. Tek problem gelişim durmuş görünüyor. Onun da doktor farklılığından kaynaklı farklı ölçmeden olma ihtimali var. Pazartesi kendi doktorum izinden dönüyor herşey o gün netlesecek inşaallah.
Kendini sıkma ozman .Dediğin gibidir belki dr farklılığıdır.15 gün geriden gelse bisey kaybetmez diye düşünüyorum .Hayırlısı ne zmansa ozamn gelsin inşallah bebisin kuzum.Dualarımız seninlee:dua:

oyhh kuzummm senin sabırsız kuzu fazla durmayacak gibi duruyor rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah en zahmetsiz yoldan arkadaşımmm dualarımız sizinle ... kıyamam sana ay bi duygusallık geldi kıızz :KK43:
Bilmiyorum artık gelecek mı gelmeyecek minnak kızım ne karar verdi bende çok merak ediyorum sağlıcakla gelsin inşaallah teyzesi :dua: ben ne zaman farklı bir doktora gitmek zorunda kalsam hep böyle endişeli bir hafta geçirdim o yüzden son iki gün biraz daha sabredip kendi doktorum ne diyecek onu bekliyorum.

Bilmiyorum artık gelecek mı gelmeyecek minnak kızım ne karar verdi bende çok merak ediyorum sağlıcakla gelsin inşaallah teyzesi :dua: ben ne zaman farklı bir doktora gitmek zorunda kalsam hep böyle endişeli bir hafta geçirdim o yüzden son iki gün biraz daha sabredip kendi doktorum ne diyecek onu bekliyorum.
Hadi her şeyin hayırlısı inşallah canım benimm az kaldı 2 gün bir şey değil iyi olun da siz :dua:

bi kutu mutlulukta 75lira üzeri kargo bedava yapmışlaar işyerinden birini kafala da birlikte alın kargo olmasın kuşuum babyloading87 babyloading87 bu ayın teması çikolataydı dimi

Back
X