- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
hahaha ondan olabilir bak oEvet 20likler cnm.Benimde arada yokluyırHaftasonu cok sıktıysam dişimi demek
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha ondan olabilir bak oEvet 20likler cnm.Benimde arada yokluyırHaftasonu cok sıktıysam dişimi demek
![]()
Korunsanda oluyo bılıyo musun teyzemın gelını ıkı cocuga da korundugu halde hamıle kaldı o da agladı hep.bı komsumuz sıpraıl oldugu halde hamıle kaldı ıkı sefer o yuzden nasıp te olunca bısey fayda etmıyoAy öylesine bende cok kızıyorm ama yazık günah o çocuklara.Tmm Allah veriyor ne güzel ama Allah akıl fikir de vermiş onu da kullan arada.Korun yani.El kadar bebeler ziyan oluyor arada![]()
Vermidon içilebilir mi bilmiyorum arkadaşım. parol minoset olsaydı ...Vermidon var,atcam simdi bitane cnm.Saolasın![]()
Iyı az kalmıs ızne ıns gerek kalmazda o zamanaBenim mayısta iznim.Ahahah o da iyimis bizimki hayatta çıkmaz öyle![]()
aynen kuzum nasip sadece yumyumda ihtimaller yüksek diye işte. benim geçen ay yumyumlar büyütüldü çatlatıldı ona göre ilişki oldu doktor yüksek ihtimal dedi ne oldu zamanını bekliyor.yani kuzu ya ben artık yumyuma da cok takılmıyorum.
eğer olacağı varsa şak diye oluyor onca aydır onca ilişkiye hiç mi denk gelmez?
yumurtlama günlerinde tamam ihtimal fazla ama diğer günlerde olasılık yok diye bir şeye inanamıyorum ben artık nasip kısmet
aynen öyle canım nasip kısmet sen hsg çektirmiş miydin ? sıkıntı yoktu dimiaynen kuzum nasip sadece yumyumda ihtimaller yüksek diye işte. benim geçen ay yumyumlar büyütüldü çatlatıldı ona göre ilişki oldu doktor yüksek ihtimal dedi ne oldu zamanını bekliyor.
Ay aglıcam simdiiiiKorunsanda oluyo bılıyo musun teyzemın gelını ıkı cocuga da korundugu halde hamıle kaldı o da agladı hep.bı komsumuz sıpraıl oldugu halde hamıle kaldı ıkı sefer o yuzden nasıp te olunca bısey fayda etmıyo
parol bana hic fayda etmıyo ya karanfil koydum bakalım geçmezse iccem hapıVermidon içilebilir mi bilmiyorum arkadaşım. parol minoset olsaydı ...
çektirmiştim canım bişey çıkmamıştı. Zamanının gelmesini bekliyor.aynen öyle canım nasip kısmet sen hsg çektirmiş miydin ? sıkıntı yoktu dimi
galiba öğrenmek lazım onlardanAy aglıcam simdiiiiKız biz 2 senedir korunm uyoz,millet korunurken kalıyo
Acaba biseyleri yanlış mı yapıoz tövbe töbve
![]()
geçmiş olsun canım ya öfff diş ağrısı başka oluyor yaaparol bana hic fayda etmıyo ya karanfil koydum bakalım geçmezse iccem hapı
dur bakalım eğer 20likse ağrı devamlıda olmayabilir. geçer inş.. benim 18 yaşından bu yana her yıl alttaki 20likler damağımı yarıp meydana çıkıyor. bikaç gün ağrıs sızı yaptıktan sonra damak kapanır içinde kalır... yılın yarısı 32 diğer yarısı 30 dişle geziyorum..parol bana hic fayda etmıyo ya karanfil koydum bakalım geçmezse iccem hapı
ben bunu hep kendime soruyorumAy aglıcam simdiiiiKız biz 2 senedir korunm uyoz,millet korunurken kalıyo
![]()
Ay aglıcam simdiiiiKız biz 2 senedir korunm uyoz,millet korunurken kalıyo
![]()
tamam o zaman kuzum süper haber bu sabır sabır sabır dicez...çektirmiştim canım bişey çıkmamıştı. Zamanının gelmesini bekliyor.
vay arkadaşgaliba öğrenmek lazım onlardanvakti gelmiş işte. bi tanıdığımda spral vardı yerinden oynamış adetleride gecikirmiş hep 2 ay adet olmayınca anlamış hamile olduğunu
ahahaha dimi dimiiiiiiii bi şeyleri kesin yanlış yapıyoruzben bunu hep kendime soruyorumcansu1109 abile konuyu açmışlığım var... şakanadak hamile kalanlardan video mu istesek diyeee...
![]()
aynen yoksa bizim neyimiz eskkiiikkkk :)ahahaha dimi dimiiiiiiii bi şeyleri kesin yanlış yapıyoruz
iyi akşamlar canım benim dikkat et yrn grş nasipseaynen yoksa bizim neyimiz eskkiiikkkk :)
ben yavaştan kaçıyorum iyi akşamlar herkeze...