Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

tam sana yazıyordum neredesin diye,hay allah bebiş yaaa
çürük mü 20lik mi ?
gitsen bi dr.a :KK43:
Dis hekimim seminer için sehir dışındaymış kuzu.Cumaya randevıu aldım.EĞer cok azıtırsa başkasına giderim ama suan biraz daha iyiyim sükür.Benim apse yaptı galiba damaklar siismis cğnkü:KK43:

Dis hekimim seminer için sehir dışındaymış kuzu.Cumaya randevıu aldım.EĞer cok azıtırsa başkasına giderim ama suan biraz daha iyiyim sükür.Benim apse yaptı galiba damaklar siismis cğnkü:KK43:
ah ah antibiyotik o zaman kaçışın yok o halde işlem yapmaz cünkü :(
ay bir an evvel geçsin inşallah kuşumya

Ay tm da yumyumu buldu bugun çatladı yumurtam.Böyle uzayan akıntı geldi aylar sonra,ama sağmı sol mu hic bilmiyormo_O
amaaan sağa sola bakmıyor kuzummmm onlara takılmayı bıraktıkkkk nasipte varsa olcakk...
bi arkadaştan daha bebek haberi geldi.karı koca vardiyalı çalışıyolar bir de vardiyaları denk değil adam işten gelmiş kız da işe gitmeden bi etkileşim olmuş ve gol :silah: nerelere gdeyim

amaaan sağa sola bakmıyor kuzummmm onlara takılmayı bıraktıkkkk nasipte varsa olcakk...
bi arkadaştan daha bebek haberi geldi.karı koca vardiyalı çalışıyolar bir de vardiyaları denk değil adam işten gelmiş kız da işe gitmeden bi etkileşim olmuş ve gol :silah: nerelere gdeyim
Gel gidelim Setbasından atalım kendimizi kızzzz:bicak:Bu neymiş artık yaa:ruh:

Kızlar, Cumartesi, pazar, pazartesi benim ilişki yaşamam gereken günlermiş. Yumurtlamam Ctesi sanıyorum doktorum dedi. Ben ne zaman test yapsam çıkar sizce?

Back
X