- 21 Ağustos 2015
- 32.058
- 97.318
- 598
- 38
Valla bugun dedim artık ben bu hafta alcm randevu dayanamıccam diye.Cuma gitcm cnm.Ağrı kesici ic ic nereye kadarKiyamam ya gitsene kuzum bi doktora işkence yapma kendine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bugun dedim artık ben bu hafta alcm randevu dayanamıccam diye.Cuma gitcm cnm.Ağrı kesici ic ic nereye kadarKiyamam ya gitsene kuzum bi doktora işkence yapma kendine
Dis hekimim seminer için sehir dışındaymış kuzu.Cumaya randevıu aldım.EĞer cok azıtırsa başkasına giderim ama suan biraz daha iyiyim sükür.Benim apse yaptı galiba damaklar siismis cğnkütam sana yazıyordum neredesin diye,hay allah bebiş yaaa
çürük mü 20lik mi ?
gitsen bi dr.a![]()
Ay sorma cumaya aldım randevu canısı.Ofiste tadilat var zaten toza bulandık tam kamufle olduk sormakız kamufle et bi şekilde kendini
o dişide git söktür at... çok çektirdi sana..
ah ah antibiyotik o zaman kaçışın yok o halde işlem yapmaz cünküDis hekimim seminer için sehir dışındaymış kuzu.Cumaya randevıu aldım.EĞer cok azıtırsa başkasına giderim ama suan biraz daha iyiyim sükür.Benim apse yaptı galiba damaklar siismis cğnkü![]()
Ay tm da yumyumu buldu bugun çatladı yumurtam.Böyle uzayan akıntı geldi aylar sonra,ama sağmı sol mu hic bilmiyormah ah antibiyotik o zaman kaçışın yok o halde işlem yapmaz cünkü
ay bir an evvel geçsin inşallah kuşumya
amaaan sağa sola bakmıyor kuzummmm onlara takılmayı bıraktıkkkk nasipte varsa olcakk...Ay tm da yumyumu buldu bugun çatladı yumurtam.Böyle uzayan akıntı geldi aylar sonra,ama sağmı sol mu hic bilmiyorm![]()
Gel gidelim Setbasından atalım kendimizi kızzzzamaaan sağa sola bakmıyor kuzummmm onlara takılmayı bıraktıkkkk nasipte varsa olcakk...
bi arkadaştan daha bebek haberi geldi.karı koca vardiyalı çalışıyolar bir de vardiyaları denk değil adam işten gelmiş kız da işe gitmeden bi etkileşim olmuş ve golnerelere gdeyim
hiç söyleme yaaaGel gidelim Setbasından atalım kendimizi kızzzzBu neymiş artık yaa
![]()
Hadi inşallah baharla birlikte gelsin baharın kuzummhiç söyleme yaaa
ben yrn yokum bakalım bismillah diyelim artık allah rast getirsin inşallah
canım benim güzel yüreklim inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat -lar nasip etsin hepimize sıralayalım güzel haberleri inşalalhHadi inşallah baharla birlikte gelsin baharın kuzumm![]()
Amın ıns duam sızlerle kızlar ıns bebıslı bır yıl olsun 2017canım benim güzel yüreklim inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat -lar nasip etsin hepimize sıralayalım güzel haberleri inşalalh
bildiğin iş güç koşuşturmaca...huhuuu napıosunuz hanımlar![]()
iyi canım dişim ağrıyordu sallıyordum hep geçen haafta randevu aldım dolgu yapıldı. Ofisteyim çalışmaya devam. hoş hiç çalışasım yok yaaa.. sen ne yapıyorsun?huhuuu napıosunuz hanımlar![]()
Yok canım acımıyor. Bebeğim olacak diye düşünüp batırıyorum iğneyi göbeğime haptan daha kolay ve daha etkilihadi hayırlısıyla inşallah canım sonu güzel olsunnn aynı iğneler tüp bebekteki ve aşılamadaki nasıl zor oluyor mu
amaaan sağa sola bakmıyor kuzummmm onlara takılmayı bıraktıkkkk nasipte varsa olcakk...
bi arkadaştan daha bebek haberi geldi.karı koca vardiyalı çalışıyolar bir de vardiyaları denk değil adam işten gelmiş kız da işe gitmeden bi etkileşim olmuş ve golnerelere gdeyim