Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar günaydın .anca girebildim .dün çok şükür toplama işlemim oldu .bugün hastaneden haber bekliyorum döllenen civcivlerin sayısı için.
işlemde anestezi olduğu için hissetmedim sonrasında kanamam yoktu cok şükür ama ağrım epey oldu. 1hafta antibiyotik ve rahim güçlendirici vitamin takviyesi kullanıcam ..nasip bakalım rabbim ne yazdıysa onu görcez .hayırlısı olsun inşalalh hakkımızda hepimizin :dua:
sizde ne var ne yok işlerdi hastaneydi drrken giremedim doğru düzgün.

kuzum geldi mi senin ki ya o_O belki yerleşme flndur 4gün var diyorsun babyloading87 babyloading87 devamı geldi mi.
aypericimm inşallah son olsun bebişim benim yaa ayperri ayperri yetti gari
Hadi hayırlısı kuzum. Bence de yetti artık ama işte her ay bir umut belki diye diye 2 seneyi yedik

Genelde adetin 2. Ya da 3.günü diyorlar hormon tahlilleri için. Sen pazartesi kesin git ama smear testi alırlar en azından belki kan da alırlar geç çıkıyor sonuçlar bir dahaki gitmene hazır olur. Spermiyogramı biz de dışarda yaptırmıştık ama infertilite bölümü yine de istedi. Bir de rahim filmin varsa onu da götür
Çok sağol canım ben yanımda götüreyim herseyi. Artık ne isterse orda tekrar yaptırıriz.

Hadi hayırlısı kuzum. Bence de yetti artık ama işte her ay bir umut belki diye diye 2 seneyi yedik
hep öyle kuzum be valla bi şekilde oyalanıyoruz zamanı gelmediğinden vardır bi hayır diyoruz .ama gerçekten de var.. umutsuzluğa kapılma.
dr.gitcek misin bu ay tereddütteydin

hep öyle kuzum be valla bi şekilde oyalanıyoruz zamanı gelmediğinden vardır bi hayır diyoruz .ama gerçekten de var.. umutsuzluğa kapılma.
dr.gitcek misin bu ay tereddütteydin
Bi an geliyor nasip diyorum ama bi an geliyor umudum bitip tükeniyor. Gel gitler yaşayıp duruyorum. Gitmeyi düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum pazartesi kv. Anjiyo olacak öğleden sonra. Is yerinden fatura için beni bekliyorlar karmakarışık durumdayim.

kızlar günaydın .anca girebildim .dün çok şükür toplama işlemim oldu .bugün hastaneden haber bekliyorum döllenen civcivlerin sayısı için.
işlemde anestezi olduğu için hissetmedim sonrasında kanamam yoktu cok şükür ama ağrım epey oldu. 1hafta antibiyotik ve rahim güçlendirici vitamin takviyesi kullanıcam ..nasip bakalım rabbim ne yazdıysa onu görcez .hayırlısı olsun inşalalh hakkımızda hepimizin :dua:

kuzum geldi mi senin ki ya o_O belki yerleşme flndur 4gün var diyorsun babyloading87 babyloading87 devamı geldi mi.
Ayy cogu gıttı azı kaldı rabbım o cıvcıvlerı gobusune sonrada kucagına almayı nasıp etsn ıns dualarm senınle

Canımmm hayırlı haberlerle gell insallhhh:dua:
Valla testlerim temiz cıktı bal gibi tek çizgimi gördümm reglye hazırım:sinirli:Bizimde kv rahatsız bu ara,ay sonunda anjıo olcakmıs aksam öğrendik..Moraller bozuk..İnssallh temiz cıkaro_O:dua:

Canımmm hayırlı haberlerle gell insallhhh:dua:
Valla testlerim temiz cıktı bal gibi tek çizgimi gördümm reglye hazırım:sinirli:Bizimde kv rahatsız bu ara,ay sonunda anjıo olcakmıs aksam öğrendik..Moraller bozuk..İnssallh temiz cıkaro_O:dua:
Hiç bozmayin canım moralleri anjiyo artık basit birsey haline geldi. Hoş insan yine de takıyor benim kv. De pazartesi olacak bide üstüne kalp ameliyatina girme ihtimali var. Bakalım Allah şifa versin herkese

canm ben regl olmadim hala bugun oylesine bi test yapayim dedim 2 cizgi silik cikti hmilemiyim degilmiyim anlamdm

canim hayirli olsun hersey dilediğince olur umarim

bu sabah yine test yaptim pozitif cikti hamileyim sanirim yarin kan veririm kesinlesir

canım senin son batı güncellememişim sanırım olmuş muydun ben kaçırdım sanırım aşılama sonrası ? R ruyam28
canımm senin de bat geçmiş ne durumdasın 1cift1tekannesi 1cift1tekannesi
kızlar yeni üyeleer sizin de bat bugünmüş gelen giden var mı Monnalisa Monnalisa Yarenceren Yarenceren
canım geldi kırmızılar bu gidişte tedavi yolu gözüküyor bizde rica etsem:KK200:koyabilirmisin bat tarihimi bi süre takip etmek istemiyorum :63:unutmak istiyorum bat günümü:KK76:

Back
X