Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Cok sukur bulantm kalmadı canm 8.hafta basladı 13.hafta nın sonuna bıttı bulantm.cınsıyet ıcın yarın gıdıcem ıns gosterırde ogrenırz.ogrensemde bısey almayı dusunmuyorm cunku hazıranda tayın acılırsa tercıh yapıcaz ıns artık burası her yonden zorluyo bızı dogru duzgun doktor yok gezılecek yer yok faalıyet yok.hep duamdasınız elımı her karnıma koydugumda sızede dua edıyorm ıns olacak rabbımın ıznıyle.takıpteym guzel haberlerınızı beklıyorm ıns canm
maşallah canım :dua:
yrn görüş günü desene :KK200:
neredeydiniz cnm siz?
rabbim gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla :dua:
allah razı olsun cnm inşallah rabbim hepimize tüm isteyenlere nasip eder sağlıkla hayırla tez zamanda :dua:

maşallah canım :dua:
yrn görüş günü desene :KK200:
neredeydiniz cnm siz?
rabbim gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla :dua:
allah razı olsun cnm inşallah rabbim hepimize tüm isteyenlere nasip eder sağlıkla hayırla tez zamanda :dua:
Amın canm ınsaallah.mardin midyattayız.esım 6 senedr burada bende nısanlıyken tayın ıstemesınde dugunden sonra mıdyatta bırıkım yapalm dedm ıste ben gelelıde 1.5 sene oldu yeter artık.cekılmıyo yollar aılem kısehırde 14 saat suruyo yol.ıc anadoluyu ıstıycez tercıh olarak ıns olursa

Amın canm ınsaallah.mardin midyattayız.esım 6 senedr burada bende nısanlıyken tayın ıstemesınde dugunden sonra mıdyatta bırıkım yapalm dedm ıste ben gelelıde 1.5 sene oldu yeter artık.cekılmıyo yollar aılem kısehırde 14 saat suruyo yol.ıc anadoluyu ıstıycez tercıh olarak ıns olursa
hmm anladım cnm zor oluyordur tabii kıyamm inşallah gönlüne göre versin rabbim gel orta kısımlara doğru :dua:

Daha yenısın canm stres yapma rabbım hayırlı zamanda verır ıns hemen olmazsa da telas yapma bız ıstedıgımızın 9.ayında hamıle kaldm.bı 6 ay deneyın olmadı rutın bı kontrol ıcın doktora gozukursun ama ıns gerek kalmaz
Amin canim tek istediğim hayırlı zamanda olması 23 yaşındayım ve erken olduğunu dusunuyorum aslında ama kısmet artık. Umarım canim ssnde hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın :)

Amin canim tek istediğim hayırlı zamanda olması 23 yaşındayım ve erken olduğunu dusunuyorum aslında ama kısmet artık. Umarım canim ssnde hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın :)
Amın canm cok sagol.tam yasındasın aslında kısmet olursa 24 yasında alursn kucagına 4 yasına falan gelse 28 olursun bı de o zaman olur.ne guzel hesap yapıyorm demı hehh heehh.ya ısın gercegı yasım 28 o yuzden bebıs 2 yasına gelınce 2.cıyı de ıstıyorm rabbım nasıp ederse yasım kucuk olsa bıraz daha ertelerdm ıkıncıyı.o yuzden yasın ıyı yanı

Amın canm cok sagol.tam yasındasın aslında kısmet olursa 24 yasında alursn kucagına 4 yasına falan gelse 28 olursun bı de o zaman olur.ne guzel hesap yapıyorm demı hehh heehh.ya ısın gercegı yasım 28 o yuzden bebıs 2 yasına gelınce 2.cıyı de ıstıyorm rabbım nasıp ederse yasım kucuk olsa bıraz daha ertelerdm ıkıncıyı.o yuzden yasın ıyı yanı
benim yas 30 :mad:

ilaca fln gerek kalmadan gelmiş en azından o_O
son olsun inşallah cnm :dua:
ne düşünüyorsun aşılama mı tekrar
Evet canım aşılama. Devlette tüp için rapor çıksın en azından istiyorum. Bu son aşılama olacak. Tabi doktor direk tüp de diyebilir. Bakalım hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla bir an önce versin hepimize

Valla canim cok tesekkür ederim aslında cok dogru söylüyorsun hesabın iyi gerçekten. Tüm bunları düşünürken tek istediğim bi de saglıklı olması kendimi de geçtim valla :) düşünmüyorum daha kendimi zaten ilaç içesin gelmiyor sanki böyle içimde tuhaf bi his şakın alma o ilacı diyor cok tuhaf bisey

Valla canim cok tesekkür ederim aslında cok dogru söylüyorsun hesabın iyi gerçekten. Tüm bunları düşünürken tek istediğim bi de saglıklı olması kendimi de geçtim valla :) düşünmüyorum daha kendimi zaten ilaç içesin gelmiyor sanki böyle içimde tuhaf bi his şakın alma o ilacı diyor cok tuhaf bisey
Canm ıstemekde onemlı tabı kendını zorlayaraktan olacak ıs degıl bu.tabıkı esının dusuncelerıde onemlı o da ıstıyosa akısına bırak zaten rabbım nasıp edecek olsa korunurkende oluyo o yuzden aklına kalbıne ve esıne danıs fıkır al oyle karar ver

Back
X