Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

b

beli sakatlıyon yao_Oİç iç kendin çekiyosun acıyı sonra.
Benim dr için pazartesi 14,30 da randevum.Tahminim reglnin 3.günü çağırır bir daha .Ben bi ihtimal yumurtlama dönemim diye aldım randevuyu.Belki beğenir hemen baslar tedaviye diye:KK70:
belim benim eğilip kalkıncada aprıyo, ayakta 5 dk dursamda ağrıyor. sağolsun ekstra bişi yapmam gerek yok onu sakatlamaya :)
hayırlı inş. bakalım en son kist falan demiştin bi baksın güzelce, bu kadar bekledik aceleye gelmesin. yavaştan yavaştan emin adımlarla, sonu güzel olsun inş.

Kız bizde yemiyorz gecen senelerde en fazla erişte istedi.Bu sene daha başlamadan menü verdi adam elime :mad:İlkgün karnıyarık,pilav cacık istiyoms:ruh:Bir sey itiraf edeyim 4.sene ye gircez bu sen ve ben 1 kez falan yaprak sardım:bicak:Annem kv kendine sararken bana da sararlar ben atarım difrize :KK70:Pisirmesini yaparım bitek:KK70:
ben de öylee vallaaa :D ben sararken yiyoum çünkü z.yağlıları :D benimki sevmez zaten. kv sarar gönderir sağolsun benim zaafım yaprak sarma valla kendimden geçiyorum yerken :D
olsun kız adamcık istemiş yap afiyetler olsunnn.

ben de öylee vallaaa :KK70: ben sararken yiyoum çünkü z.yağlıları :KK70: benimki sevmez zaten. kv sarar gönderir sağolsun benim zaafım yaprak sarma valla kendimden geçiyorum yerken :KK70:
olsun kız adamcık istemiş yap afiyetler olsunnn.
Yapcaz artık biber dolması istiyr zaten o kolay:KK70:Ben buara enginara taktım.Lokum enginar diye bi tarif var unlu limonlu suda pişiriyorsun gerçekten lokum gibi oluyo.Haftada 3 enginar yemişliğim var buay:KK70:

belim benim eğilip kalkıncada aprıyo, ayakta 5 dk dursamda ağrıyor. sağolsun ekstra bişi yapmam gerek yok onu sakatlamaya :)
hayırlı inş. bakalım en son kist falan demiştin bi baksın güzelce, bu kadar bekledik aceleye gelmesin. yavaştan yavaştan emin adımlarla, sonu güzel olsun inş.
Aynn onlar var daha bakalım ne dicek:ruh:İnsAllah kuzmm:dua:Kendine dikkat et sende az yerinde dur,eğilip kalkma habire:KK55:

Yapcaz artık biber dolması istiyr zaten o kolay:KK70:Ben buara enginara taktım.Lokum enginar diye bi tarif var unlu limonlu suda pişiriyorsun gerçekten lokum gibi oluyo.Haftada 3 enginar yemişliğim var buay:KK70:
ben enginar 1kez yedim biliyo musun o.O yeni tattım .. denerim bak onu da...

ben enginar 1kez yedim biliyo musun o_O yeni tattım .. denerim bak onu da...
annem zorla yedirirdi bize ic baklayla yapar o.Bu cok kolay soğanla 1 kasık unu kavur at içine enginarı,üzerine çıkacak kadar suda pişir.Bikac dilim de limon atıyorum ben.Garnitür istersen üzerine at biraz enginarların.Miss miss

annem zorla yedirirdi bize ic baklayla yapar o.Bu cok kolay soğanla 1 kasık unu kavur at içine enginarı,üzerine çıkacak kadar suda pişir.Bikac dilim de limon atıyorum ben.Garnitür istersen üzerine at biraz enginarların.Miss miss
ay deneyeyim bakalım kuzum çok sağol :KK200:

Back
X