Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

F Fatimasevket ooofff oralar fena sıcaktır haklısın. Milli eğitimdeyiz biz canım. Ben de seni izmir de diye düşündüm bir an. Çoook güzeldir oralar değil mi biz de gezmeyi düşünüyoruz urfa antep mardin nasipse
Yok canm nerdeee izmır esım ızmırlı ama mıdyaattayız guzel yerler ama bu sıcakta gezılmez buralar hazıran ve eylulde ıyı oluyo tam gezılecek havalar o aylarda.

F Fatimasevket ooofff oralar fena sıcaktır haklısın. Milli eğitimdeyiz biz canım. Ben de seni izmir de diye düşündüm bir an. Çoook güzeldir oralar değil mi biz de gezmeyi düşünüyoruz urfa antep mardin nasipse
Gümüsü tarıhı tas bınaları baharatı veee tabıkı dıbek kahvesı fılan bol cesıtlı kahvelerı var bı de badem sekeriii :KK48::KK54:

Amın canm cok sagol rabbım razı olsn ıns.hayırlısıyla sızınde olsunda toptan kutlayalım ıns.cansudan da bı haber gelseydı ruyamda gordum taaa gelıyodu yazıyodu bıseyler sevınıyoduk.sen ne zaman gıdıcen polıp ıcın.hastane baltın mı baska
günydın cnm
Amin insallahh:dua:
Cansu ya yazmıcam artık cok merakta bıraktı bizi:KK43:
ayın 6snda gitcem cnm dra polip için.Hayırlısı bakalım:anne:

günydın cnm
Amin insallahh:dua:
Cansu ya yazmıcam artık cok merakta bıraktı bizi:KK43:
ayın 6snda gitcem cnm dra polip için.Hayırlısı bakalım:anne:
Evet bı yerden grıp bı habet etse ıyı olurdu.ıns hakkında hayırlısı olsn canm gıtsın polipler gelsın bebısler

Kızlar çatlatma ignesinin 11 günündeyim ovulasyon testi pozitif cikiyor 8 günü kan testi 4 çıkmıştı yarın tekrar edecem 12 günü oluyor sizce anormal değil mi ovulasyonun pozitif çıkması resim yuklenmiyor gosteremiyorum

Günaydın cnm gecmiss olsun cokk:dua:Valla kendilerinin tırnağı kırılsa gelmiyolar ise,hic bekleme git dinlen.Sağlıktan daha önemli bsy yok:hasta:
Allahım bize de nasip etsin,ben rüyamda asılama olmuşum tutmamış kociye tutmadı diye söylüyorm ağlaaya ağlaya:bicak:
rüyaların tersi olurmu, hayra yoralım hayır olsun inş.
Bizim simdilik bi plan yok kararsızlık var bebekle ne olur nasıl olur. 3 senedir her yaz gidiyorduk bir yerlere alistim bende istiyorum aslinda bakalim nasip kismet. :KK66:
aynen alışkanlık oldumu yaz geldimi insan başlıyor ne yapsaklara :) tatille alakalı forum vardı bebekle gidilebilcek yerler öneriyorlardı bi bakın istersen sende
Amin canım.. Aynen kuzum nasip hiç belli olmuyor. Aman dikkat yaa hastalık bahene arıyor galiba. Bende cam açık vantilatör açtık ama sıcaktan uyuyamadım hiç yaa :KK43:
dün bide ateşim vardı ya fena sıcak bastı beni, eve gidip dinleneyim dedim 2,5 yıldır kazılı olupda asfaltlamadıkları sokağa asfalt dökecekleri tuttu. iş makinaları penceremin önünde çalıştı. başıma ağrılar girdi. bugün 41, yarın ve yarınd

rüyaların tersi olurmu, hayra yoralım hayır olsun inş.

aynen alışkanlık oldumu yaz geldimi insan başlıyor ne yapsaklara :) tatille alakalı forum vardı bebekle gidilebilcek yerler öneriyorlardı bi bakın istersen sende

dün bide ateşim vardı ya fena sıcak bastı beni, eve gidip dinleneyim dedim 2,5 yıldır kazılı olupda asfaltlamadıkları sokağa asfalt dökecekleri tuttu. iş makinaları penceremin önünde çalıştı. başıma ağrılar girdi. bugün 41, yarın ve yarınd
tam denk gelmiş şimdi nasılsın? nasıl oldun? bi markete gittim geldim çok fena yakıyor güneş yaa :KK43:

pff benim adet erkenden çıktı geldi yine yaaa :( daha önce hormon testler falan yapıldı ya benim adet bittikten sonra gitsem olur mu doktora

Şimdiden canım çekti vallahi. Ooohh. Dediğin gibi yapalım biz de eylül en iyisi herhalde.
Aynen canm suan bı gorsen dısarıda ın cın top oynuyo sıcakta kımse yok aksam olunca mıllet sokaga dokuluyo cok sıcak eylulde ıyı oluyo havası.sipesiyel dıbek kahvesını tavsıye ederm cok guzel.memlekete gıt gelde hep gumus hedıyelıkler aldm millete.onlara almaktan kendıme sıra gelmedı hıc yok evımde ama tayın cıkarsa bı hafta sonu gıdıp alıcam hepsınden ozellıkle gumus tepsılerı sekerlıklerı cok hos oluyo

pff benim adet erkenden çıktı geldi yine yaaa :KK43: daha önce hormon testler falan yapıldı ya benim adet bittikten sonra gitsem olur mu doktora
Canm hormonda sorun yoksa vede yakın zamanda yaptırdıysan gerek yok.bı de tedavıya baslayacaksan adetın 3.gunu baslıyolar tevıyede bılgın olsn canm.

Canm hormonda sorun yoksa vede yakın zamanda yaptırdıysan gerek yok.bı de tedavıya baslayacaksan adetın 3.gunu baslıyolar tevıyede bılgın olsn canm.
3. günü zaten pazara denk geliyor ne olucak bende bimiyorum bii gideyim tekrar diyorum n eyapılması gerekiyorsa bi yerden başlayayım diyorum artık.

3. günü zaten pazara denk geliyor ne olucak bende bimiyorum bii gideyim tekrar diyorum n eyapılması gerekiyorsa bi yerden başlayayım diyorum artık.
4.gunude olur canm sorun olmaz pazartesı gıt.doktor ultrasonla bakar reglken daha ıyı gozukuyomus yumurtalıklar.ona gore de tedavıye baslıyolar hap veya ıgneyle

tam denk gelmiş şimdi nasılsın? nasıl oldun? bi markete gittim geldim çok fena yakıyor güneş yaa :KK43:
bugün daha iyiyim şükür. ayy dikkat et vallahi aynen hafif bir esinti olsa gelen hava insanın yüzünü yakıyor :) yarın 43 derece :)

Kızlar herkese selam , öncelikle hepiniz çok cicisiniz söylemeden geçemedim. Bende sizler gibi bebiş sahibi olmayı çok istiyorum ama önümde geçemesini beklediğim tam 1 saat var.az önce doktor muayenesinden geliyorum. Kafam çok karışık. Belki sizlerle paylaşsam rahatlarım diye düşündüm. Geçen ay ilk defa klomen tedavisi gördüm. yumurtlama sorunum vardı. Doktor takip yaptı ve progesteron sonucumuda görünce çok sevindi. 43 çıktı adetin 22. Günü yaptırdığım sonuç ama ben 3 gün önce regli oldum ama ilk gün normaldi şimdi ise hiç birşey yok. Doktora aslında 2. Kez klomen tedavisi versin diye gitmiştim. Ama o benden kanda gebelik testi istesi ve ultrasonda çok ufak keseye benzer bişey gördüğünü söyledi. Bunun dış gebelik ya da normal gebelik olabileceğini söyledi. Beklemek çok zor geliyor şuan. Birde normalde 35 günde bir regli olurdum şimdi ise 29. Gün olmuş oldum. Var mı aranızda benzer şeyler yaşayanlar. Çok uzattım kusura bakmayın, herşey gönlünüzce olsun :dua:

Back
X