- 21 Ağustos 2015
- 32.032
- 97.220
- 598
- 38
Saolasın cnm insshayırlısıyla inş, rabbim ol demiştir ...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasın cnm insshayırlısıyla inş, rabbim ol demiştir ...![]()
Saaolasın canısıı inssAyy cok sevındm rabbım hayırlusıyla bebıs nasıp etsn ıns.bız de ıyıyız 17 gunluk olduk uyku yok yemegımı bıle zor yer oldum bebıs cok yaramaz saat bası emmek ıstıyo altını degıs kustu ustunu degıs.kosturma devam annemlerdeym oyle oldugu halde yetısemıyorm haftaya evıme gıdıcem ıns.o zaman ne olacak bılmıyorm.bı o kadar guzel bı okadar da zor ıs cocuk ısı vesselam.duacınım canm rabbım buyuk olacak ıns emeklerın bosa gıtmesn dolu dolu gelsn ıns
Gunler gecıyo oyle boyle.kucagımdayken aklıma gelın olup gıdısı geldı oturup aglayacaktm zor tuttum kendımı sımdı annem sorar da soyleyınce ınanmaz baska bısey var da soylemıyosn dıye ustume gelmesn dıye tuttum kendımı.galıba lohusalıktan bunlar.esım hafta sonları gelıyo gıdıyo yanımıza 10 gunluk ızın bıttı.gıdınce oturup agladm normalde aglamam.annem tartınızda soylemıyosun yoksasen aglamazdn deyıp durdu.degısık bısey aglamaklı bı donem vesselam ama tutuyorm kendımı cunku agladıkca gelır gerısıSaaolasın canısıı inssOoo kız olduydu olcaktı derken büyütmüsün bebeği
Masallah,ilk 40 gecsin girersiniz düzene ins yavrum
![]()
Asla oyle dusunme canm sonucta mılyon tane spermden bı tanesı ıs goruyo.ben nıcesını gordum kı daha az spermle hamıle kalan.rabbı hebli mınes salihin dusını cok oku ben cok okudum.anlamı rabbım katından salıh evlat nasıp et demek.bı peygamberın duasıydı ama ısmını unuttum.Kızlarr öglen asılamamı oldum,ama moralim bozuk,kociye de caktırmıyorum ama ikimizinde umudu yok.Sperm sayısı 20 milyon cıktı,dr sayısınız kötü ama hızı güzel %60 dediBakalım hayırlısı artık
![]()
anladım gelmiş geçmiş olsun. anneler iyi ki varlarAmın canm cok sagol cumlemıze ıns.normal oldu ama zor oldu bıraz.aksam az az suyum geldı hastaneye gıttk 2 cm acılma vardı.8 saat kendı sancımı cektm ama cok aralıklı gelıyodu sancı.sabah 8 de doktorum geldı sunı sancı verelm dedı.saat 16 ya kadar sancı cektm acılma 10cm oldu doktor geldı bebegın kalp atısında dusme var bana yardm et bebegı alalm yoksa sezeryana alıcam dedı.ama gerek kalmadı sukur normal yoldan geldı bebıs.ılk 1 hafta bebek acısından ve kendı yorgunluk ve dıkıs acından zor oluyo ama gecıyo 1 haftada sukur.ve yanında bırısı mutlaka olsn yoksa zor oluyo.benm annem vardı yoksa ben yapamazdm.
belli de olmaz, sperm sayısının düşük olup olmadığını bilmede niceleri var çocuk sahibi olan.Kızlarr öglen asılamamı oldum,ama moralim bozuk,kociye de caktırmıyorum ama ikimizinde umudu yok.Sperm sayısı 20 milyon cıktı,dr sayısınız kötü ama hızı güzel %60 dediBakalım hayırlısı artık
![]()
Amin kuzumm insallahbelli de olmaz, sperm sayısının düşük olup olmadığını bilmede niceleri var çocuk sahibi olan.
1 tanesinin yumurtaya ulaşabilmesi önemli, ileri hızıda iyiymiş... Ne umutsuzluğa kapıl nede beklenti içine gir. Duanı eksik etme. Şu aşamada elinizden geleni yaptınız sonuçta. İstersen her ihtimale karşı eşine kür yap.
Saolasn canm insaallahAsla oyle dusunme canm sonucta mılyon tane spermden bı tanesı ıs goruyo.ben nıcesını gordum kı daha az spermle hamıle kalan.rabbı hebli mınes salihin dusını cok oku ben cok okudum.anlamı rabbım katından salıh evlat nasıp et demek.bı peygamberın duasıydı ama ısmını unuttum.
Abowww kız daha dur 20 günlük bebeyi verdin hemenGunler gecıyo oyle boyle.kucagımdayken aklıma gelın olup gıdısı geldı oturup aglayacaktm zor tuttum kendımı sımdı annem sorar da soyleyınce ınanmaz baska bısey var da soylemıyosn dıye ustume gelmesn dıye tuttum kendımı.galıba lohusalıktan bunlar.esım hafta sonları gelıyo gıdıyo yanımıza 10 gunluk ızın bıttı.gıdınce oturup agladm normalde aglamam.annem tartınızda soylemıyosun yoksasen aglamazdn deyıp durdu.degısık bısey aglamaklı bı donem vesselam ama tutuyorm kendımı cunku agladıkca gelır gerısı
Kuzum umutsuzluğa kapılma bak hızı güzelmiş. Rabbim en hayırlısını nasip etsin bekletmesin inşaallahKızlarr öglen asılamamı oldum,ama moralim bozuk,kociye de caktırmıyorum ama ikimizinde umudu yok.Sperm sayısı 20 milyon cıktı,dr sayısınız kötü ama hızı güzel %60 dediBakalım hayırlısı artık
![]()
daha önce yapılmış mıydı eşine sperm testi, yoksa bu ilk mi?Amin kuzumm insallahBasladık harnup keçiboynuzu özüne ama bileydik asılamadan önce baslardım
Kısmet artık,sen napıosn nasıl gidiyor hamislik
![]()
Nisan 2016 da yapılmıstı ozman 4 gün perhizden sonra yapılmıstı 70 milyon cıkmıstı.Perşembe calısma olduı bizim cmrts sayı ondan düsmüs olabilir canısı...daha önce yapılmış mıydı eşine sperm testi, yoksa bu ilk mi?
şükür idare ediyorum, işlerim çok yoğun onun harici herşey yolunda.
İnsallah yavrmmmKuzum umutsuzluğa kapılma bak hızı güzelmiş. Rabbim en hayırlısını nasip etsin bekletmesin inşaallah![]()
3 ayda dur daha hemen germe adamı:)1 yıl zaten dr bile almıyo,yas geckin değilse acele etme evliliğin tadını cıkar..1 yıl sonra olmazsa gidersin dra..Bence yani..Tabi karar szinKızlar merhaba bende yeni katıldım artık sitelerden ordan burdan bı umıt yada bısey bulabilirmıyım dıye bakıyorum sızın mesajlarınızı okumak bile rahatlatıyor. Yenı evliyim 3 aydır deniyoruz bebıs yok herseyım normal sadece fsh degerım biraz yuksek sayılır 8 doktor bır sene devam edin dıyo esine sperm testi yaptır dıyorum yaptırmıcam dıyo bu ara aramız bozuk onada dıyo galıba cok bunaldım![]()
Ay bilemiyorum cok telas yaptım galiba :) yas 28 ikimizinde hemen hemen olsun istiyorum etrafıma bakıyorum herkes ilk aydan tutturmuş bebıslerı:)3 ayda dur daha hemen germe adamı:)1 yıl zaten dr bile almıyo,yas geckin değilse acele etme evliliğin tadını cıkar..1 yıl sonra olmazsa gidersin dra..Bence yani..Tabi karar szin
Telas yapma yasında genc olur daha,ilacla korunduysan zaten anca kendine geliyor vücüt:)Ay bilemiyorum cok telas yaptım galiba :) yas 28 ikimizinde hemen hemen olsun istiyorum etrafıma bakıyorum herkes ilk aydan tutturmuş bebıslerı:)
Yok canım hıc ılac kullanmadım. Insaşlah bakalım hepimize nasip olsun :)Telas yapma yasında genc olur daha,ilacla korunduysan zaten anca kendine geliyor vücüt:)
Epeydir bakamıyordum. Asilama olmus inşaallah tutar içini ferah tut benim esimin 7milyon ile kendiliğinden olduğu icin asla ve asla umitsizliğe düşmemenizi tavsiye ederim. Şuan senin morale inanmaya ve duaya ihtiyacin var aklina kötüyü getirme suan bebişin dölleniyor karnında oyle düşün konuşKızlarr öglen asılamamı oldum,ama moralim bozuk,kociye de caktırmıyorum ama ikimizinde umudu yok.Sperm sayısı 20 milyon cıktı,dr sayısınız kötü ama hızı güzel %60 dediBakalım hayırlısı artık
![]()