Gelsin bebişler mutlu hamişler-2

Idrarda yaptın mi test bide belirtilerin hangi günlerde neler oldu bizi aydinlatabilirmisin lutfennnnnn
Cnm benim bence idrar yapma belirtilerimi yazdim diger topige cnm ama yinede yazim kasiklarda batma goguslerde agri sicak batmasi ve 8.gunden itibaren basagrisi var cnm inss hakkinda hayirlisi olsun cnm
neşe77 hayırlı olsun canım...inşallah ketlanarak gider....yarın yeniden mi yaptıracaksın?

Sagol cnm arkadasim inss katlanarak devam eder cnm pztesi yaptiracam inss cnm

neşe ciğim evime dönmedim ama ilk bulduğum netten sana baktım gözün aydın inşş katlamaya devam eder değerin canımm

Kizlar degerim sadece 10 puan artmis moralim bozuk carsambaya tekrar test

neşe bu gün testi tekrarlayacaktınnn merakla sonucu bekliyorum

Sagol cnm benim sukur deger %75 yakin artmis dr konustuk iyi dedi cumaya yine test inss ogun dahada iyi katlanirsa biraz olsun rahatlicam cnm simdilik böyle cnm

çok sevindim canım inşş katlaya katlaya büyüsün bebeğin

Kizlar benimde dun 12.gunumdu 322 cikti arkadaslar.9.gun idrardada cikmisti insallah cuma testi tekrar yaptiricam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neşe77 canım inşallah cumaya kat be katlar....

suzidil85 canım hayırlı olsun....inşallah sağlıcakla gelişir bebiş....

arkadaşlar regaib kandiliniz mübarek olsun...rabbim bizim için hayırlı olan üm isteklerimizi ve dualarımızı kabul etsin....

Kizlar benimde dun 12.gunumdu 322 cikti arkadaslar.9.gun idrardada cikmisti insallah cuma testi tekrar yaptiricam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun sonuna kadar sorunsuz gitsinnn gebeliğin

Kizlar degerlerim cok duzensiz artiyor haftaya cumaya hastaneye cagirdi dr dis gebelik olabilirmis cok uzgunum moralim bozuk haftaya haber veririm sizlere cok sagolun merak ettiginiz icin kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…