kizlar degerlerim cok duzensiz artiyor haftaya cumaya hastaneye cagirdi dr dis gebelik olabilirmis cok uzgunum moralim bozuk haftaya haber veririm sizlere cok sagolun merak ettiginiz icin kendinize iyi bakin
neşe77 canım hakkında hayırlısı...canını sıkma tatlım...sen elinden geleni yaptın...
yeteerim maşallah canım şanslı yeğenlerin varmış...hehehe...
Kizlar degerlerim cok duzensiz artiyor haftaya cumaya hastaneye cagirdi dr dis gebelik olabilirmis cok uzgunum moralim bozuk haftaya haber veririm sizlere cok sagolun merak ettiginiz icin kendinize iyi bakin
canımmm senin gebeliliğin dış gebelik değil kimyasal olduğunu düşünüyorum tedavi ile olan gebeliklerde melesef karşılaşılıyor HAKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM SEN GERÇEKTEN ELİNDEN GELENİ YAPTIN KALANI TAKDİRİ İLAHİ
İyi günler kozlar...nese77 nazil oldun canim testi yeniledin mi
Kizlar ilginze tesekkurler dun test yaptirdim deger dusmeye baslamis hakkimda hayirlisi buymus demekki dis gebelik olmadigima cok sevindim en azindan birkac gune adetim gelirmis zaten bu tedavide boyle sonuclanmis oldu hayirlisi olsun diyorumCnm.rabbim yardın olsun.çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.allah sabır versin.
Kizlar ilginze tesekkurler dun test yaptirdim deger dusmeye baslamis hakkimda hayirlisi buymus demekki dis gebelik olmadigima cok sevindim en azindan birkac gune adetim gelirmis zaten bu tedavide boyle sonuclanmis oldu hayirlisi olsun diyorum
Yetercim cok sagol cnmndogru diyorsun hersey iyide olsa allah nasip etmezse olmuyor cnm
canım geçmiş olsun rabbim bir aha böyle bir şeyle sınamasın
iyi akşa. kızlar...neşe77 canım hakkında hayırlısı...inşallah daha iyisindir....
özlemden ses seda yok neden acep?
yeteerim sen nasılsın canım?
sagol nedracim simdi daha iyiyim cok sukur evet suer bayadir yok inss bi sorun yoktur int oturudur gelememesinin nedeni
yetercim inss sende iyisindir cnm
genel olarak iyiydim ama bu gün somada yaşanalardan dolaı çok kötüyüm rabbim sabırlar versin tüm ailelere
aynen cnm bende cok uzuldummilletimizin basi sagolsun
rabbim sabırlar versinnn
Allah ailelerine yardim etsin biz boyleysek onlari dusunemiyorum bile
canım iyiym çok şükür yok tedavi bzdeMerhabalar canım arkadaşlarım
Neşe cnm nasıl üzüldüm anlatamam güzel haberlerini bekliyordum şok oldum. Cnm teselli olmaz biliyorum ama bak ikisindede pozitifi gördün. İnşallah üçüncüde kavuşucaksın bebişine. En azından umudun olucak. Ama tabiki kolay degil Allahım sabrını verir inşallah. Cnm çokkkk öpüyorummmmmmmmmmm
Nedroş cnm benim sen nasılsın bebişin nasıl. Annelik nasıl gidiyor gülce hanım iyice hareketlenmiştir artık. Senide onuda öpüyorum cnm
Yeter sen nasılsın cnm tedavi filan yok heralde. Senide öpüyorum cnm
Kızlar bana gelince iyiyim çok şükür. Benim tedavide iptal bu ara biraz maddi sıkıntı yaşıyoruz. İşler istediğimiz gibi gitmedi. Seneye kışa belki yaptırırız. Nedense bu işlerden bir sogukluk geldi içime. Eskisi gibi kafama takmıyorum. Elimdekine şükrediyorum.
İnşallah sizlerden güzel haberler alırım. Bir ugursuzlukmu var anlamadım. Allahım inşallah sırayla verir hepimize
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?