sen nerelerdesin bakim cok ozlettin kendini ama lutfen arayi acma bidaha inss allah hepimize dogal yoldan nasip etsin inss esinin isleride en kisa zamanda duzelsin inss cnm hakkimizda hayirlisi olsun inssMerhabalar canım arkadaşlarım
Neşe cnm nasıl üzüldüm anlatamam güzel haberlerini bekliyordum şok oldum. Cnm teselli olmaz biliyorum ama bak ikisindede pozitifi gördün. İnşallah üçüncüde kavuşucaksın bebişine. En azından umudun olucak. Ama tabiki kolay degil Allahım sabrını verir inşallah. Cnm çokkkk öpüyorummmmmmmmmmm
Nedroş cnm benim sen nasılsın bebişin nasıl. Annelik nasıl gidiyor gülce hanım iyice hareketlenmiştir artık. Senide onuda öpüyorum cnm
Yeter sen nasılsın cnm tedavi filan yok heralde. Senide öpüyorum cnm
Kızlar bana gelince iyiyim çok şükür. Benim tedavide iptal bu ara biraz maddi sıkıntı yaşıyoruz. İşler istediğimiz gibi gitmedi. Seneye kışa belki yaptırırız. Nedense bu işlerden bir sogukluk geldi içime. Eskisi gibi kafama takmıyorum. Elimdekine şükrediyorum.
İnşallah sizlerden güzel haberler alırım. Bir ugursuzlukmu var anlamadım. Allahım inşallah sırayla verir hepimize
Hepinizi öpüyorum
iyi günler kızlar...nasılsınız....
naıslsısnız kızlarrrrr nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz
bende iyim kızlar alerjim artı yine iki gündür fenayım ilaç almaya başladım ama bakalım nasıl olacak
Acn gecmis olsun alerji zor oglumda var benimde dikkat et kendine ilaclarini duzenli al cnm
iyi hafta sonlarııı
Sanada cnm ben bugun yazliklarla kisliklari degistiriyorum bide oglumun kuculenlerini ayirdim baya bi birikmis bugun boyle persembede evi kaldiracam allah izin verirse yardimciyla bu hafta benim icin yorucu gececek biraz
kolay gelsin canım çok çabuk büyorlar değilmi yeğenimden vardı küçülmüşleri bizde geçen ay ayırdık ünvrts giden yeğenim sosyalsorumluluk projesi kapsamında köylerde yaşayan çocuklara verilmek üzere topluyorlardı çocuk kıyafetleri gönderdik oraya inşşş ihtiyacı olan çocukalrın işine yaramıştır
sagol cnm
evet cnm ya cok cabuk buyuyorlar bide sık alinca tek cocuk olunca bir kis giydigini obur kis giyemiyor inanki bende koca iki poset cikardim esimin yaninda calisan iscilere gonderecem masallah her birinde uc dort cocuk var en azindan onlarin isine yariyor
Aynen cnm allah kimseyi darda birakmasin inssne güzel yapıyorsun canım çöp olmasından sa o çocukların işine yarasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?