suerim kolay gelsin tatlım...kışın soğukta zor olacak ama sizin için.....
neşe77 iyiyim canım sen nasılsın...bu arada bir diyete başladım... sabahları sporda yapıyorum ...arkadaşlar kilo vermişsin diyorlar ama kilo vermekten değil sanırım sıkılaşmaktan...herkese şimdiden iyi haftasonları...
cnm tşk ederim ooooow kolay gelsin cnm kışın evde tadilat işi çok zorTharbankcım, sönmezcim cevabınız için teşekkürler 200 tl için hiç o eziyeti çekmeye değmez o zaman çünkü onun eziyetini bir kere yaşadım bir daha istemiyorum
Neşe cnm sanada geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah şimdi iyisindir sen bize lazımsın kendine dikkat et.
Arkadaşlar bende yarın badana yaptırıyorum. Duvarlar küf oldu nemden dolayı. Offfff çok işim var bütün ev ayakta
Hepinizi öpüyorum
mrb cnm tşk ler iyiyim fiziğe gidiyorum cnm ne guzel spor yapman ve diyet inşşş istediğin kiloya inersin cnm dikkat et kendine cnm çoook zorlama havalarda soğudu iyice çok öptumsuerim kolay gelsin tatlım...kışın soğukta zor olacak ama sizin için.....
neşe77 iyiyim canım sen nasılsın...bu arada bir diyete başladım... sabahları sporda yapıyorum ...arkadaşlar kilo vermişsin diyorlar ama kilo vermekten değil sanırım sıkılaşmaktan...herkese şimdiden iyi haftasonları...
thorbank ne diyeti yapıyorsunnnn???? kaç kilosun???benimde spora başlamam lazımmm....
Teşekkür ediyorum arkadaşlar daha boya işi bitmedi heryer heryerde artık sinir oldum ustanın eli çok ağır salı gününe anca biter.
Birde kızımın proje performans ödevleri kafayı yiycem:84:
Şimdilik hepinizi öpüyorum
Suercim kolay gelsin canım....zor bir zamanda zor bir işle uğraşıyorsun..inşallah bebiş öncesi hazırlık olsun sana bu.performans ve proje ödevini hiç sorma aynen bizde kafayı yiyoruz çok gereksiz şeyler....performans veriliyorsa o zaman çocuğu sbs gibi bir sınava sokmayacaksın......bende öptümmmm....
Cnm sen neler yapıyorsun ögrencilik zor öğretmenlik daha zor olmalı her sene bişeyler değişiyor
Sen tedaviye ne zaman başlıycaksın
iyi gclr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr..nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz mersinden bol yağmurlu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sönmezim siteminde haklısın...topiğe bazı günler uğrayan yok...(((( ama her uğradığımızda birkaç cümle yazsak fena olmaz? yoksa sayfalar sonuna gidiyor güzel topiğimizzzzz
diyete gelince kızlar 1 hafta sabah kahvaltı 2 dilim ekmek çavdar veya yulaf ekmeği....peynir zeytin domates salatalık...öğlen ve akşam yemeğinde salata (yağsız) yoğurt
1 hafta sonra sabah kahvaltısına bal eklenebilir...ekmek 2 dilim öğle ve akşam yemeklerinde bolca et,tavuk,balık....yiyebildiğin kadar salata ve yoğurt....ilk hafta 3-4 kilo garanti sporsuz.....diğer hafta 1-2 kilo....68 lerden 57 düştüm...hedefim 55 bakalım.....ama kızlar tek olmuyor eşinizinde yardımcı olması lazım....
günaydın hekeze mutlu sabahlar canlarım bugün herşey gönlünüzce geçsin inşallah
bende çok sevindim tatlım hayırlı olsun bebeğin aramızda az var çok güzel darısı olmayan kardeşlerimize inşallahguzel haberlerını almak harıkaaaaaaaaaaaaaa
neşem geçmiş olsun taylım şimdi nasılsın umarım herşey yolundadırmrb arkadaşlar nasılız ben hala fiziğe gidiyorum thorbankın dediği gibi mersin çok soğuk ve yağışlı guneşi özledim suer cnm inşş artık işlerin bitmiştir şu performans ödevlerini bende sevmiyorum ya thorbank cnm maşallah çok guzel kilo vermişsin istediğin kiloya az kalmış sönmez cnm sende inşş en kısa surede tedavine başlarsın inşşş haklısın cnm şu zamanda öğretmenlik zor allah sabır versin gençlerimize de akıl fikir şimdilik iyi akşamlar hepinizi öpuyorummmmm
neşem geçmiş olsun taylım şimdi nasılsın umarım herşey yolundadır
hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alalım tup bebek yolunda tedavıye başlıyan tüm arkadaşlar en kısa zamanda yavrucaklarına kavuşması dılegım ve dualarımmmmmmmm
pees etmek yoookkkk ben 4 denemde 7 sene sonra hamıleyım kucagıma kısmet olursaaaaaaaa o yuzden çok zor gunler geçırdım anlatılmaz ama kımseye kulak asmayın .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?