Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

selam kızlar suercim Allah kolaylık versin canım....çoook işin var.....yardım edenin var mı?

neşecim geçmiş olsun....inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu sıkıntıdan....seni üzmek için söylemedim canım...kimse buraya yazmayınca canım sıkıldı sizinle alakası yok tabiki başka sayfalarada yazacağız....bu topiği çok isteyerek açmıştık...gerçi o zamanlar çok kişi vardı kimsecikler kalmadı değil mi???

encanım sen nasılsın?bebişin nasıl? rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

thorbankım hoşgeldin sen nasılsın????

thorbank ne diyeti yapıyorsunnnn???? kaç kilosun???benimde spora başlamam lazımmm....

cnm tşk ederim ooooow kolay gelsin cnm kışın evde tadilat işi çok zor

mrb cnm tşk ler iyiyim fiziğe gidiyorum cnm ne guzel spor yapman ve diyet inşşş istediğin kiloya inersin cnm dikkat et kendine cnm çoook zorlama havalarda soğudu iyice çok öptum

thorbank ne diyeti yapıyorsunnnn???? kaç kilosun???benimde spora başlamam lazımmm....

mrb cnm iyi akşamlar nasılsın keşke bende yapabilsem yaaa ben hiç belirli saatte yemek yemeyi sevmiyorum spor desen oda yok kızlar yapan arkadaşlara helal olsun diyorum benimde 6-7 kilo fazlam var

Teşekkür ediyorum arkadaşlar daha boya işi bitmedi heryer heryerde artık sinir oldum ustanın eli çok ağır salı gününe anca biter.
Birde kızımın proje performans ödevleri kafayı yiycem:84:
Şimdilik hepinizi öpüyorum

Suercim kolay gelsin canım....zor bir zamanda zor bir işle uğraşıyorsun..inşallah bebiş öncesi hazırlık olsun sana bu.performans ve proje ödevini hiç sorma aynen bizde kafayı yiyoruz çok gereksiz şeyler....performans veriliyorsa o zaman çocuğu sbs gibi bir sınava sokmayacaksın......bende öptümmmm....

Cnm sen neler yapıyorsun ögrencilik zor öğretmenlik daha zor olmalı her sene bişeyler değişiyor
Sen tedaviye ne zaman başlıycaksın

Cnm sen neler yapıyorsun ögrencilik zor öğretmenlik daha zor olmalı her sene bişeyler değişiyor
Sen tedaviye ne zaman başlıycaksın

Napayım canım adet olmayı bekliyom..sonrasında inşallah rahim filmi çektirip doktora gidecem artık ne derse ona göre....
bana kalsa şubat tatiline denk gelse süper olur bakalım zaman ne gösterecek....öğretmenlik için sadece şunu söyleyeyim bir daha dünyaya gelsem asla öğretmen olmak istemezdim...sistem çok kötü...ama çocukları çok seviyorum...saygınlık diye bişey yok...herkes bir yerden laf söyler oldu..yaptırımımız yok.....işte böyleee...senin işler bitti mi???

iyi gclr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr..nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz mersinden bol yağmurlu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sönmezim siteminde haklısın...topiğe bazı günler uğrayan yok...(((( ama her uğradığımızda birkaç cümle yazsak fena olmaz? yoksa sayfalar sonuna gidiyor güzel topiğimizzzzz
diyete gelince kızlar 1 hafta sabah kahvaltı 2 dilim ekmek çavdar veya yulaf ekmeği....peynir zeytin domates salatalık...öğlen ve akşam yemeğinde salata (yağsız) yoğurt
1 hafta sonra sabah kahvaltısına bal eklenebilir...ekmek 2 dilim öğle ve akşam yemeklerinde bolca et,tavuk,balık....yiyebildiğin kadar salata ve yoğurt....ilk hafta 3-4 kilo garanti sporsuz.....diğer hafta 1-2 kilo....68 lerden 57 düştüm...hedefim 55 bakalım.....ama kızlar tek olmuyor eşinizinde yardımcı olması lazım....

thorbank süper kilo vermişsin ne zamandan beri yapıyorsun???aynı kilodayız yani diyete başlamadan önceki kilonla...ne güzel yaaa....bende versem fena olmayacak..benim eşim yardımcı olmaz..ben ne zaman diyet falan yapmaya kalksam canı hep bişey çeker..istersen yeme....spor yapıyor musun???.11 kilo vermişsin ne zamandan beri....boooooooool su içiyorsundur herhalde......kolay gelsin canım...55 olursun.....bu arada yaşın kaç tatlım???gençler daha çabuk kilo veriyor bu bir gerçek....yaş 30dan sonra metabolizma yavaşlıyor.ve kilo veremiyorsun..aldıkça alıyorsun.....inşallah bende yapabilirim......

mrb arkadaşlar nasılız ben hala fiziğe gidiyorum thorbankın dediği gibi mersin çok soğuk ve yağışlı guneşi özledim suer cnm inşş artık işlerin bitmiştir şu performans ödevlerini bende sevmiyorum ya thorbank cnm maşallah çok guzel kilo vermişsin istediğin kiloya az kalmış sönmez cnm sende inşş en kısa surede tedavine başlarsın inşşş haklısın cnm şu zamanda öğretmenlik zor allah sabır versin gençlerimize de akıl fikir şimdilik iyi akşamlar hepinizi öpuyorummmmm

Merhaba kizlar

Buralarda cok sogudu bu gece -24.. felaket soguk.. popom donuyor disari cikinca :)

Bugun itibari ile tam 28+1 olduk cok sukur.. Bebegin gelisimi hala geriden geliyor ama sagligi yerinde gorunuyor, kucuk bir bebek olacak anlayacaginiz.. Bu haftadan itibaren stres testine sokmaya basladilar, Turkiyede sokuluyormu bu teste bilmiyorum.. Haftada 1 kez giriyorsun 20 ile 40 dakika arasi suruyor ve bebegin kalp atislarini kontrol edip stres altinda olup olmadigina karar veriyorlar.. bugunku gayet iyi gecti..

Doktorum bebegin zamanindan once alinabilecegini soyledi cunku bebek zaten geriden geliyor ve 36. haftadan sonra benim plasenta bebegin ihtiyaclarini buyuk ihtimalle karsilamayabilirmis.. Yani Mart'ta dogurucam diye beklerken simdi Subat gibi gorunuyor aman hersey hayirli saglikli olsunda Subat, Mart farketmez :)

Kizlar isim buldunuzmu sizin oglanlara? Biz hem yasadigimiz yerde hem Turkiye'de kullanilabilecek birsey bulmaya calisiyoruz ama cok fazla alternatifimiz yok.. Akliniza birsey gelirse yazin :)

Thor harika kilo vermissin darisi ilerleyen gunlerde basimiza :)

hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alalım tup bebek yolunda tedavıye başlıyan tüm arkadaşlar en kısa zamanda yavrucaklarına kavuşması dılegım ve dualarımmmmmmmm
pees etmek yoookkkk ben 4 denemde 7 sene sonra hamıleyım kucagıma kısmet olursaaaaaaaa o yuzden çok zor gunler geçırdım anlatılmaz ama kımseye kulak asmayın .....

neşem geçmiş olsun taylım şimdi nasılsın umarım herşey yolundadır

neşem geçmiş olsun taylım şimdi nasılsın umarım herşey yolundadır

tşk ederim canım benim fiziğe gidiyorum biryandanda iğnelerimi yatırıyorum çok şukur cnm sen iyisin maşallah oğluş uzmuyor annesini maşallah cnm dikkat et kendine havalar iyi soğudu öpuyorum kocaman muckkkkkkkk

hoşgeldin cnm tşk ler iyi dilekrin için allah bebişini korusun maşallah sağsalim kucağınıza alırsınız inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…