saol tatlım iyiyiz çok şükür amin canım darısı size inşallah rabbim sizede nasip etsingünaydın hayırlı cumalar kızlar....
nasılsınz?neşecim geçmiş olsun hala belin geçmemiş tatlım dikkat et kendine bel olayı kötü....ne kadar daha fiziğe gideceksin...
thorbank maşallah diyorum sana....inşallah bende yaparımm....bu arada adetten sonra rahim filmi çektireyim dedim doktor izne ayrılıyormuş bende şubat tatiline bıraktım bakalım hayırlısı.....
suercim sen durumdasın bitti mi boya işi??
encanım sen nasılsın??bebişin nasıl?rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
janim sende dikkat et tatlım kedine olsun erken doğsun önemli değil önemli olan sağlıklı olsun tatlım...sıkıntı yapma....
yavrum34,inşallah bende 4. denememi yapıcam rabbim bizede nasip eder....rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm.....darısı tümmmmmmmm olmayanların başına.....
öpüyorum hepinizi...kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun.............
Selam arkadaşlar çok şükür boya bitti temizliğimide yaptım kurtuldum ama öldüm tek başına çok zor oldu
Thorbank cnm süper kilo vermişsin bende 63 kiloyum uğraşıyorum ama bir türlü veremedim Gögüs küçültme ameliyatımdan sonra epey vermiştim ama sonra geri aldım
Sönmez cnm senin yanlış hatırlamıyorsam 4 denemen değilmi? Hep aynı merkezemi yaptırdın
Hepinizi öpüyorummm
Ohhhh ne güzelllll darısı bizlere güle güle kirlen arkadaşımmmmm.....
evet canım 4. denemeyi yaptıracam...aynı merkez, biri dondurulmuşlarla oldu....haziranda....ocaktada kimyasal gebelik yaşadım yani değerim yükselmedi.....bakalımmm...bende kilo vermek istiyom ama sadece lafta kalıyom..soğuk dışarı çıkıpta yürüyüşte yapamıyom.....bende öptüm hepinizi....
kızlar hepize hayırlı cumalar guzel birgun olsun sönmez cnm hayırlısı olsun gec olsun guç olmasın bundada vardır bir hayır bende fiziğe devam ediyorum birsure daha gidacem bana baksana bir turlu başlayamadım kaç aydır bu belden öturude ne olacağım muamma kızlar lutfen birbirimize bolbol dua edelim suercim inş işlerini halletmişindir cnm thorbank ne guzel kilo vermişsin ya bidahada almazsın inş cnm yeniyılda biz evdeyiz kızlar aileck kutlamak daha guzel zaten çok özel birşeyde ypmıyacağım göruşuruz kızlarr
Cnm merkez değiştirmeyi düşünmüyormusun. Benim gittiğim yer çok büyük bir hataydı onun için bir daha asla oraya gitmem
Eğer en ufak kafana takılan birşey varsa bence merkezi değiştir tatlım.
Kimyasal olduysa gebeliğe yaklaşmışsın demektir. İnşallah dördüncüde gelir miniklerin
Aminnnnnnnnnnn Canım günaydınnnnnnn.....canım 3.den sonra artık bende değiştiriyorum ...inşallah bu sefer hayırlısı olur hakkımızda.....
Hayırlısı olsun cnm bence merkezin bu işlerde çok büyük rolü var. On milyarım boşu boşuna gitti. İki kere kendiliğinden hamile kaldım merkez önemli değil dedim kesinlikle hamile kalırım dedim ama yanıldım. İnşallah bu sefer kavuşuruz bebişlerimize
suercim nasıldı hamsi partisi....ne güzelde olmuştur bak şimdi hamiş olsaydık canımız çekmişti....bende biraz dikkat etmeye az ekmek yemeye çalışıyom şuan gecenin bir yarısı karnım aç..ondan....yatayım bari yoksa buzdolabının başına gidecem....
neyse kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar görüşmek üzere hoşçakalın....
canım valla ben hiç hazırlık yapmadım hiç bişi almadım erken olduğunu düşünüyorum :26:​eğer sen hazırlıcaksan terlik pijama bebeğin kıyafetleri hasta bezi göğüs pedi aklıma gelen bunlar canımarkadaslar hazırlık yapmanın zamanı geldı hastane çantamda neler olmalıııııııı
Hamsi çok güzeldi cnm karadenizde olduğumuz için sıksık taze balık yiyebiliyoruz
Bende hergün rejime giriyorum ama tık yok bu ara nedense iştahım çok açık Allah sonumuzu hayra yorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?