Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

selam kızlar nasılsınız???maşallah oğluşlarımız baya çooook Allah ailelerine bağışlasın...olmayanlarada nasip etsin....bu haftasonu start veriyoruz ve dr la görüşmeye gidiyoruz....bakalım ne olacak..yalnız benim fsh 11.43 çıkmış çok mu yüksek...canım çok sıkıldı.......neyse kendinize iyi bakın dualarınıza ihtiyacım var.....Allah'a emanet olun çoooooooooooook öpüyorum......

gunaydın kızlar inşşş herkes iyidirrrr sönmezim cnm benim tedavin hayırlı olsun biraz fsh yuksek ama sen ona takılma cnm inşşş herşey guzel olsun senin için sönmez cnm sende benim gibi ikinci içinmi uğraşıyordun cnm hayırlısı olsun cnm guzel haberlerini bekliyoruz suerrrrrrrrrrr nerelerdesin yaaaaaaa

canım hadi hayırlı olsun inşallah busefer bebişinle gel fsh takılma benim 6 çıkmıştı toputopu 4 yumurta çıktı ama çok şükür oluşum benimle bol bol dua et herşey güzel olacak bize lazım olan tek yumoş kafanı yorma böle şeylerle hadi dualarım seninle rabbim yardımcın olsun

encanım öpuyorum nanaktan tatlım benim

kizlar epeydir internete giremiyordum.4 aylik iznin ardindan turkiyeden evime geldim.
benim de oglusum olacak insallah janim ve encaninda oglu olacakmis bu sene oglan senesi heralde.:))

kizlar epeydir internete giremiyordum.4 aylik iznin ardindan turkiyeden evime geldim.
benim de oglusum olacak insallah janim ve encaninda oglu olacakmis bu sene oglan senesi heralde.:))
çok sevndim tatlım inşallah oluşlarımız bu topiğe uğur getirecek ve hamiş kalmayan olmayacak allahın izniyle umarım vede dua ediyorum burdaki bütün arkadaşlar hamiş kalsın hamişler topiği olsun

nurcum hoşgeldin cnm iyi olmana sevindim oooooooovvv maşallah cnm oğluşuna allah esirgesin cnm daha nasılsın neler yapıyorsunnnn

çok sevndim tatlım inşallah oluşlarımız bu topiğe uğur getirecek ve hamiş kalmayan olmayacak allahın izniyle umarım vede dua ediyorum burdaki bütün arkadaşlar hamiş kalsın hamişler topiği olsun
aminnnnnnnnnnnnnn inşallah canım benim

nurcum hoşgeldin cnm iyi olmana sevindim oooooooovvv maşallah cnm oğluşuna allah esirgesin cnm daha nasılsın neler yapıyorsunnnn

hosbulduk canim benim,amin allahim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin.iki gun oldu geleli ev topluyorum elimden geldigince,evimde cok soguk oluyo bebek olunca ne yapicam onu dusunuyorum baca deligide yok soba kursam, DUA ediyorum bolbol rabbim sicak bir ev nasip etsin diye.turkiyede sicaga alismisim zorlandim acikcasi.
senin tedavin ne durumda arkadasim.topikte guzel haberler vardir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…