oh
maşallah size bebişin gelişimi nasıl cinsiyeti belli oldumu sen nasılsın cnm inşş herşey hepiniz için yolunda gitsin hepinizi çoooook öpuyorum nanaktan
çoook şukur cnm benim ooooo maşallah demek seninde oğluşun olcak allah tamamına erdirsin iyi bak yiğenime annesiiiiiiHersey yolunda gidiyor simdilik cok sukur.. Bizimkide oglan :)
canım hadi hayırlı olsun inşallah busefer bebişinle gel fsh takılma benim 6 çıkmıştı toputopu 4 yumurta çıktı ama çok şükür oluşum benimle bol bol dua et herşey güzel olacak bize lazım olan tek yumoş kafanı yorma böle şeylerle hadi dualarım seninle rabbim yardımcın olsunselam kızlar nasılsınız???maşallah oğluşlarımız baya çooook Allah ailelerine bağışlasın...olmayanlarada nasip etsin....bu haftasonu start veriyoruz ve dr la görüşmeye gidiyoruz....bakalım ne olacak..yalnız benim fsh 11.43 çıkmış çok mu yüksek...canım çok sıkıldı.......neyse kendinize iyi bakın dualarınıza ihtiyacım var.....Allah'a emanet olun çoooooooooooook öpüyorum......
encanım öpuyorum nanaktan tatlım benim
canım hadi hayırlı olsun inşallah busefer bebişinle gel fsh takılma benim 6 çıkmıştı toputopu 4 yumurta çıktı ama çok şükür oluşum benimle bol bol dua et herşey güzel olacak bize lazım olan tek yumoş kafanı yorma böle şeylerle hadi dualarım seninle rabbim yardımcın olsun
bende seni nesemencanım öpuyorum nanaktan tatlım benim
bugüzel duana aminnnnnnn diyorum kardeşim rabbim herkeze taddırsın inşallahiyi akşamlar kızlar...sönmezim hadi hayırlısı tatlım...inşallah bu sefer son olurrrrrr.....herkesi böyle görmek dileğiyle....
aminnnnnnnn mrb canım nasılsın taşındınmı evine allah kolaylık versin canım benimiyi akşamlar kızlar...sönmezim hadi hayırlısı tatlım...inşallah bu sefer son olurrrrrr.....herkesi böyle görmek dileğiyle....
çok sevndim tatlım inşallah oluşlarımız bu topiğe uğur getirecek ve hamiş kalmayan olmayacak allahın izniyle umarım vede dua ediyorum burdaki bütün arkadaşlar hamiş kalsın hamişler topiği olsunkizlar epeydir internete giremiyordum.4 aylik iznin ardindan turkiyeden evime geldim.
benim de oglusum olacak insallah janim ve encaninda oglu olacakmis bu sene oglan senesi heralde.:))
nasılsın canım iyi pazarlarrrr tmm cnm hayırlı uğurlu olsun gulegule oturun cnm benimmmmyok canım martta geçeceğiz inşallah...yapım aşamasında şuan....
nurcum hoşgeldin cnm iyi olmana sevindim oooooooovvv maşallah cnm oğluşuna allah esirgesin cnm daha nasılsın neler yapıyorsunnnnkizlar epeydir internete giremiyordum.4 aylik iznin ardindan turkiyeden evime geldim.
benim de oglusum olacak insallah janim ve encaninda oglu olacakmis bu sene oglan senesi heralde.:))
aminnnnnnnnnnnnnn inşallah canım benimçok sevndim tatlım inşallah oluşlarımız bu topiğe uğur getirecek ve hamiş kalmayan olmayacak allahın izniyle umarım vede dua ediyorum burdaki bütün arkadaşlar hamiş kalsın hamişler topiği olsun
nurcum hoşgeldin cnm iyi olmana sevindim oooooooovvv maşallah cnm oğluşuna allah esirgesin cnm daha nasılsın neler yapıyorsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?