sönmezim ne yaptın doktor işini randevun iptal edilmişti sanki?
diğer kızlardan ses seda yok nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????
suer neşe77 neredesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
mersine kış geldi bu arada.....
sönmezim ne yaptın doktor işini randevun iptal edilmişti sanki?
diğer kızlardan ses seda yok nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????
suer neşe77 neredesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
mersine kış geldi bu arada.....
canımcım bu ay adet olup rahim filmimi elime alıp öyle gideyim diyorum nasip olursa.....bakalım.....en iyisi böyle olacak galiba... kızlar yine kayboldu.....sen nasılsın???napıyorsun???
Sönmez cnm merhaba bende rahim filmi çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum kızımdan önce çektirmiştim çok zor olmuştu
yine öyle zormu acaba
hosbulduk canim benim,amin allahim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin.iki gun oldu geleli ev topluyorum elimden geldigince,evimde cok soguk oluyo bebek olunca ne yapicam onu dusunuyorum baca deligide yok soba kursam, DUA ediyorum bolbol rabbim sicak bir ev nasip etsin diye.turkiyede sicaga alismisim zorlandim acikcasi.
senin tedavin ne durumda arkadasim.topikte guzel haberler vardir umarim.
mrb arkadaşlar hepinizin iyi olmasına sevindim bir suredir giremedim bu aralar belfıtığım azdı fiziğe gidiyorum o yuzden surekli yatıyorum sönmez cnm inşş rahimfilmin temiz çıkar suercim bencede ara vermen iyi olmuş bi bakmışın bebiş doğal yoldan geliverir inşşş thorbank cnm sen nasılsın evet ya mersin bayağı soğudu kızlar lutfen kendinize çok dikkat edin nurcum inşş ısınma işini halletmişindir canım napıyorsun nasılsın kızlar hepinizi seviyorum şimdilik hoşçakalınnnn
merhaba tatlım valla ben geliyorum kimsecikler yok nerde bu millet sizi unuttum sanmayın takipteyimgel de azıcıkta bizim burda takıl hep rainbowun sayfasındasınnnnnnn.....sarmıyor artık bu sayfa kimseyi.....kimse takılmıyor girsede cevap yazmıyor.....
mrb arkadaşlar hepinizin iyi olmasına sevindim bir suredir giremedim bu aralar belfıtığım azdı fiziğe gidiyorum o yuzden surekli yatıyorum sönmez cnm inşş rahimfilmin temiz çıkar suercim bencede ara vermen iyi olmuş bi bakmışın bebiş doğal yoldan geliverir inşşş thorbank cnm sen nasılsın evet ya mersin bayağı soğudu kızlar lutfen kendinize çok dikkat edin nurcum inşş ısınma işini halletmişindir canım napıyorsun nasılsın kızlar hepinizi seviyorum şimdilik hoşçakalınnnn
böyle duşunmene çok uzuldum cnm elimden geldiğince topiğimize uğramaya çalışıyorum yazılanlara cevaq yazıyorum çunku bu topikin benim için yeri herzaman ayrı olacak hepinizi seviyorum tabiki başka topiklerede yazacagız ama inan ki buranın yeri herzaman ayrıgel de azıcıkta bizim burda takıl hep rainbowun sayfasındasınnnnnnn.....sarmıyor artık bu sayfa kimseyi.....kimse takılmıyor girsede cevap yazmıyor.....
mrb encanım sana katılıyorum ve bende herzaman takip etmeye çalışıyorum nasılsın bebiş nasıl öpuyorum nanaktanmerhaba tatlım valla ben geliyorum kimsecikler yok nerde bu millet sizi unuttum sanmayın takipteyim
canım arkadaşım geçmişler olsun....bel fıtığı kötü ya...ama lazerle filan ameliyat olanlar var...hiç araştırdın mı? ne diyor daktırın?
saol teyzesi iyiyiz çok iükür pazartesi kontrolümüz var hayırlısıyla bizde seni öpüyoruz canımmrb encanım sana katılıyorum ve bende herzaman takip etmeye çalışıyorum nasılsın bebiş nasıl öpuyorum nanaktan
oh oh maşallah cnmsaol teyzesi iyiyiz çok iükür pazartesi kontrolümüz var hayırlısıyla bizde seni öpüyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?