Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Kızlar hepinize nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim.,yeni yıl hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar getirsin...işlerimiz tedavileirmiz sorunsuz olsun inşallah...öpüyorum hepinizi......

kızlar hepimizin yeni yılı kutlu mutlu huzurlu sağlıklı bol bebişli olur inşşş yeni yılınız kutlu olsun hepinizi kocaman öpuyorummmmm

Günaydınnnnnnnnn 2013 ün melek anneleriiiiiiiiiii.........nasılsınız?

kızlar, diğer topikte bir arkadaşımız var "evlat sahibi olmak için birlikte dua edelim"diye..orda ecrin23 nickli arkadaşımız anne olmak için 500 yasin okumaya başlamış ancak yardıma ihiyacı var..yardım eder misniz? okuyabilirseniz 1 yasin okur musunuz????

canım mesajı yeni gördüm sen nasılsın okurum tabi bugün okurum sen iletirmisin canım

sağolasın encanım....Allah razı olsun....ben iyiyim tatlım..heyecan var ctesi doktora gidiyorum bakalım hayırlısı sen nasılsın??bebiş nasıl??
çok şükür iyiyiz teyzesi inşallah güzel haberlerle gelirsin dr dan merakla beklicem

çok şükür iyiyiz teyzesi inşallah güzel haberlerle gelirsin dr dan merakla beklicem

sağol encanım inşallah güzel haberlerle dönerim....canım sağolasın beni kırmayıp duayı okuduğun için rabbim senden razı olsun Allah darda bırakmasın kimseyi.....

sağol encanım inşallah güzel haberlerle dönerim....canım sağolasın beni kırmayıp duayı okuduğun için rabbim senden razı olsun Allah darda bırakmasın kimseyi.....
​amin canım rabbim dileyen herkeze nasip etsin inşallah

Ağzına yüreğine sağlık canımmmmmm..rabbim sağlıcakla evladını kucağına almayı nasip etsin.....

Cnm merhaba malesef ben okumayı bilmiyorum ama dua edebilirim.

Bu arada kızlar komşumun kızı 5 senelik evliydi çocuğu olmuyodu sorun kocasındaydı. Geçen ay mikroenjeksiyon yaptılar oda tutmadı bu ay kendiliğinden hamile kalmış . Yüce rabbim isteyince ol diyince oluyo işte. Aslında bu tedavilerden sonra çalışmalara daha hız vermek gerekli sanki

selam suercim nasılsın??? Allah'ın işi ol dedikten sonra herşey olur....kocasının ne sorunu varmışki???

kızlar "evlat olmak için birlikte dua edelim mi?" topiğinde 500 yasin okuyan asbelove arkadaşımıza 1 tanecik yasin okuyabilecek var mı???...evlat sahibi olmak istiyor...birbirimizi en iyi bizler anlarızzz.....

kızlar "evlat olmak için birlikte dua edelim mi?" topiğinde 500 yasin okuyan asbelove arkadaşımıza 1 tanecik yasin okuyabilecek var mı???...evlat sahibi olmak istiyor...birbirimizi en iyi bizler anlarızzz.....
ben varım sonmezim okurum tabi çok iyi anlıyorum sen iletirsin olurmu tatlım

selam suercim nasılsın??? Allah'ın işi ol dedikten sonra herşey olur....kocasının ne sorunu varmışki???

Cnm tam olarak bilemiyorum ama sanırım canlı sperm sayısı azmış. Annesinede çekindim soramadım ama kızı gelince detaylı sorucam
Bugün kocişime sordum bir daha ne zaman yaptırırız diye bir iki ay sonraya hazır ol dedi biraz kendimi toplayım dedi bakalım bu sefer inşallah pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…