Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

ben varım sonmezim okurum tabi çok iyi anlıyorum sen iletirsin olurmu tatlım

sağolasın encanım....rabbim dualarının karşılığını sana sağlıklı hayırlı evlat olarak versin inşallah.....nasılsın?? ben felaket grip oldum.....hayırlısı olsun bakalım...

sağolasın encanım....rabbim dualarının karşılığını sana sağlıklı hayırlı evlat olarak versin inşallah.....nasılsın?? ben felaket grip oldum.....hayırlısı olsun bakalım...

Geçmiş olsun cnm bende daha yeni atlattım bol bol ıhlamur içtim iyi geldi tavsiye ederim

geçmiş olsun canım bugüzel duana amin diyorum rabbim enkısa zamanda nasip etsin canım arkadaşım dualarımdasın

Merhaba arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar
Sönmez cnm nasıl oldun iyileşebildinmi gerçi bu hastalık ilaç alırsan 1 hafta almasanda 7 günde geçiyo bende bu ara face de çiftlik oyunu var ona kafayı taktım
Bir sürü tavuğum var koyunum var tavşanım var onlarla oyalanıyorum

Hayırlı cumalar kızlar....
nasılsınız?ben gribe devammmm.....dinlenmeye çalışıyorum...
yarın büyük gün bakalım nasıl olacak.....dualarınızı eksik etrmeyin..... öptüm.

Hayırlı cumalar kızlar....
nasılsınız?ben gribe devammmm.....dinlenmeye çalışıyorum...
yarın büyük gün bakalım nasıl olacak.....dualarınızı eksik etrmeyin..... öptüm.

Cnm yarın ne için büyük gün edaviyemi başlıyosun yosa:26:

Cnm yarın ne için büyük gün edaviyemi başlıyosun yosa:26:

suercim bilmiyorum canım...bakalım doktor ne derse ona göre acele etmeyecm....tahlillerimi yaptırdım rahim filmimide götürecem...
düzelmesi gereken hormonlarım varsa bekleyecem..hayırlısı....dualarınızı eksik etmeyin...

şimdiden iyi haftasonları kızlar sönmezin geçmiş lsun tatlım grip olmuşsunnnnnn kociş iyi bakamadı mı yoksa?

Suer bi ara benim kociş takılmıştı hastalık gibi bir şey kaptırma kendini derim....

hepinizi çok öpüyorummmmmm

Hadi cnm hayırlısı olsun topiğimiz ilk seninle şenlensin gün saymayı özledik valla. Cnm bugün bende öğleden sonra kadın doğumcuma gittim alt tarıfımda biraz ağrı vardı onun için tüp bebeği söyledim oda 1 ankarada 2 istanbulda merkez önerdi bu üçünden birine git dedi başka yerlerde bir daha sakın uğraşma dedi. Akşam kocişle konuşucam bütün sevimliliğimi kullanıp onu ikne etmeye çalışıcam. Valla adamda bıktı benim masrafımdan bana harcadığı parayla bidaha evlenirdi

Valla cnm hiç sorma çok kötü oluyo bu oyunlar bağimlılık yaptı kocişim yakında beni boşayacak Bu ara işi gücüde bıraktım iyice Allahım hakkımda hayırlısını versin
Sen ne yapıyosun cnm görünmüyosun bu aralar

inşallah canımmmmm...bakalım doktor nediyecek...hangi merkezlermiş bunlar..bana msj atsana.....merak ettim şimdi... inşallah sende en kısa zamanda başlarsın tedaviye.....geçmiş olsun..önemli bişeyin yoktur umarım...ne ağrısı vardı????

hadı bakalım kızlar ıyı haberlerı beklıyoozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bende bu yolda çoook yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve hamıle kaldım haaaaaaaa gayret bu iş streslı uzucu ama sonunda ulaşılıyor pes etmek yook

merhaba arkadaslar hepinizin yeni yilini kutluyorum bu yeni yilda hamisler bebislerini sag salim kucaklarina almayi ve tedavide olan tedavi imkani olmayan tum kullarina hayirli evlat versin insallah.
bir haftadir diyete girdim gebelik sekeri yuzunden? asiri yuksek cikiyo diyete ragmen.bugun insuline basladim. hamislere tavsiyem sekerden uzak durun.

mrb canlar nasılsınız ben de iyiyim biraz daha çok şukur fiziğime devam ediyorum inş atlatacağım kızlar sönmez cnm hayırlısı olur inş cnm dr guzel haberlerle gel inş suercim iyi olmana sevindim cnm tedavi için iyi araştır acele etme bence hayırlısı olsun inşş encanım sen nasılsın tatlım öptum nanaktan thorbank cnm sana da iyi hafta sonları nurcum hoşgeldin şekerine dikkat et cnm geçmiş olsun yarum34 hoşgeldin tatlım inş iyisindir evet cnm inş topiğimizdeki hepimiz hamiş kalacağız inş birbirimizin dualaryla

mrb cnm çok geçmiş olsun ailede varmıydı cnm şeker inşşş diyetle ustesinden gelirsin uç beyazdan uzak dur
dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…