ben varım sonmezim okurum tabi çok iyi anlıyorum sen iletirsin olurmu tatlım
sağolasın encanım....rabbim dualarının karşılığını sana sağlıklı hayırlı evlat olarak versin inşallah.....nasılsın?? ben felaket grip oldum.....hayırlısı olsun bakalım...
geçmiş olsun canım bugüzel duana amin diyorum rabbim enkısa zamanda nasip etsin canım arkadaşım dualarımdasınsağolasın encanım....rabbim dualarının karşılığını sana sağlıklı hayırlı evlat olarak versin inşallah.....nasılsın?? ben felaket grip oldum.....hayırlısı olsun bakalım...
Hayırlı cumalar kızlar....
nasılsınız?ben gribe devammmm.....dinlenmeye çalışıyorum...
yarın büyük gün bakalım nasıl olacak.....dualarınızı eksik etrmeyin..... öptüm.
Cnm yarın ne için büyük gün edaviyemi başlıyosun yosa:26:
suercim bilmiyorum canım...bakalım doktor ne derse ona göre acele etmeyecm....tahlillerimi yaptırdım rahim filmimide götürecem...
düzelmesi gereken hormonlarım varsa bekleyecem..hayırlısı....dualarınızı eksik etmeyin...
şimdiden iyi haftasonları kızlar sönmezin geçmiş lsun tatlım grip olmuşsunnnnnn kociş iyi bakamadı mı yoksa?
Suer bi ara benim kociş takılmıştı hastalık gibi bir şey kaptırma kendini derim....
hepinizi çok öpüyorummmmmm
Hadi cnm hayırlısı olsun topiğimiz ilk seninle şenlensin gün saymayı özledik valla. Cnm bugün bende öğleden sonra kadın doğumcuma gittim alt tarıfımda biraz ağrı vardı onun için tüp bebeği söyledim oda 1 ankarada 2 istanbulda merkez önerdi bu üçünden birine git dedi başka yerlerde bir daha sakın uğraşma dedi. Akşam kocişle konuşucam bütün sevimliliğimi kullanıponu ikne etmeye çalışıcam. Valla adamda bıktı benim masrafımdan bana harcadığı parayla bidaha evlenirdi
inşallah canımmmmm...bakalım doktor nediyecek...hangi merkezlermiş bunlar..bana msj atsana.....merak ettim şimdi... inşallah sende en kısa zamanda başlarsın tedaviye.....geçmiş olsun..önemli bişeyin yoktur umarım...ne ağrısı vardı????[/QUOT
1 Anatolia dr Hakan Yaralı Ankara
2 Amerikan Hst dr Bülent urman istanbul
3 Acıbadem Maslak dr Bülent tıraş istanbul
Cnm dr tavsiye ettiği yerler burası merkez çok önemli dedi hiç buralarda boşuna uğraşma dedi. Akşam eşimle konuştuk yarıyıl tatilinde ankaraya gidicez büyük ihtimal anatoliada yaptırıcaz Allah kısmet ederse. Anlıycan 3 serüvenede start vericez
Arkadaşım sen merkeze karar verdinmi. Bu arada anatolia ile konuştuk 4800 tl ücret istedi ilaç hariç
arkadaşım kafanı karıştırmak istemem ama ilaç hariç çok bence bu fiyatinşallah canımmmmm...bakalım doktor nediyecek...hangi merkezlermiş bunlar..bana msj atsana.....merak ettim şimdi... inşallah sende en kısa zamanda başlarsın tedaviye.....geçmiş olsun..önemli bişeyin yoktur umarım...ne ağrısı vardı????[/QUOT
1 Anatolia dr Hakan Yaralı Ankara
2 Amerikan Hst dr Bülent urman istanbul
3 Acıbadem Maslak dr Bülent tıraş istanbul
Cnm dr tavsiye ettiği yerler burası merkez çok önemli dedi hiç buralarda boşuna uğraşma dedi. Akşam eşimle konuştuk yarıyıl tatilinde ankaraya gidicez büyük ihtimal anatoliada yaptırıcaz Allah kısmet ederse. Anlıycan 3 serüvenede start vericez
Arkadaşım sen merkeze karar verdinmi. Bu arada anatolia ile konuştuk 4800 tl ücret istedi ilaç hariçben ilaç dahil hemen hemen bukadar ödedim biz 3.200 felan verdik hastaneye ilaç hariç bana çok yüksek geldi ​
arkadaşım kafanı karıştırmak istemem ama ilaç hariç çok bence bu fiyatben ilaç dahil hemen hemen bukadar ödedim biz 3.200 felan verdik hastaneye ilaç hariç bana çok yüksek geldi ​
Cnm ilk tüp bebege 4000 ikinciye 2500 verdim ama gittiğim merkez ne bir test yaptı nede inceleme direk hiç bakmadan transfer yaptı. Onun için çok korkuyorum en azından bilinen iyi bir yer bulup orda yaptırıyım diyorum bi kere ağzım yandı. Zaten bu da son şansım heralde epey bir süre yaptıramayız. Offf gerçekten çok zor durumlar inan artık bıktım evlendim evleneli kadın doğumcudan çıkamadım kızımda 3 sene sonra zor oldu onun arkasına hemen bir daha hamile kaldım o kuzumda malesef düştü. Bir dahada hamile kalamadım.
Sen nasılsın cnm oğluşumuz nasıl kaç kilo olmuş bize hiç onun hakkında bilgi vermiyosun
canım bencede iyi araştır ama yapıllan işlemler hemen hemen aynı herkez tutturabildiğine demekki ben 2. denmemde ankarada yaptırdım 7000 tele para ödedim o yüzden bu gittiğim merkez çok uygun geldi bana oğluma gelince son gittiğimde 700 g lardaydı şimdi nekadar bilmiyorum 1 kilo olmuştur sanırım ayda bir gidiyorum önümüzdeki hafta gideceğim bakalım iki gündür hareketleri yavaşladı çok korktum hemen sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledik ebe teyzesi uyandırdı hareket etmeye başladı çok evham yapıyorum çok zormuş anne olmak hamile kalmakla bitmiyormuş sonrası daha zorCnm ilk tüp bebege 4000 ikinciye 2500 verdim ama gittiğim merkez ne bir test yaptı nede inceleme direk hiç bakmadan transfer yaptı. Onun için çok korkuyorum en azından bilinen iyi bir yer bulup orda yaptırıyım diyorum bi kere ağzım yandı. Zaten bu da son şansım heralde epey bir süre yaptıramayız. Offf gerçekten çok zor durumlar inan artık bıktım evlendim evleneli kadın doğumcudan çıkamadım kızımda 3 sene sonra zor oldu onun arkasına hemen bir daha hamile kaldım o kuzumda malesef düştü. Bir dahada hamile kalamadım.
Sen nasılsın cnm oğluşumuz nasıl kaç kilo olmuş bize hiç onun hakkında bilgi vermiyosunhayırlısıyla bi tamamlasak
mrb cnm çok geçmiş olsun ailede varmıydı cnm şeker inşşş diyetle ustesinden gelirsin uç beyazdan uzak durmerhaba arkadaslar hepinizin yeni yilini kutluyorum bu yeni yilda hamisler bebislerini sag salim kucaklarina almayi ve tedavide olan tedavi imkani olmayan tum kullarina hayirli evlat versin insallah.
bir haftadir diyete girdim gebelik sekeri yuzunden? asiri yuksek cikiyo diyete ragmen.bugun insuline basladim. hamislere tavsiyem sekerden uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?