canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir kendine dikkat et tatlımselam kızlar....dün giremedim rahatsızdım gözlerimden ve başım ağrıyordu...
neşecim geçmiş olsun...dikkat et kendine...
suercim sen nasılsın hayıt otunu duymadım tatlım daha doğrusu denemedim hiç...araştırmadım...
encanım daha dur doğunca esas seni rahat bırakmayacak....sağlıkla doğsundaaaa....
thorbank nerelerdesinnn...???
kızlar ctesi rahim filmi çektirmeye gidiyom dualarınızı bekliyomm..öptüm görüşmek üzere....
canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir kendine dikkat et tatlım
iyiyim tatlım çok şükür biraz bacak ağrım oluyor ayakta fazla kalamıyorum hayırlısıyla bi tamamlasak teyzesi gittikçe ağırlaşıyor insan rabbim sizede yaşatsın inşallah bu duygularıiyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın?bebiş nasıl???
iyiyim tatlım çok şükür biraz bacak ağrım oluyor ayakta fazla kalamıyorum hayırlısıyla bi tamamlasak teyzesi gittikçe ağırlaşıyor insan rabbim sizede yaşatsın inşallah bu duyguları
evet canım malesef çok kilo aldım 88 kiloyumCnm kilon kaç kaç kilo aldın eger fazla kilo aldıysan oda yapar bacak ağrısı
Fazla tuzlu yememeye dikkat et
evet canım malesef çok kilo aldım 88 kiloyumama dr bende endometriyozis olduğu için bide çok amaliyat olunca karın zarımdaki yapışıklıklar karnım büyüdükçe gerilme yapıyormuş dr ağrın olması normal yapacak bişi yok dedi oda bacak ve belimde ağrı yapıyor fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum fazla dışarı çıkmıyorum böyle tamamlicaz artık sağlıkla doğsunda çekeceğiz mecburen
sağolasın canım iyiyim çook şükür....canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir kendine dikkat et tatlım
Aminnnnnnn......bacak ağrısı ayakta çok kalınca malesef oluyor.....okulda fazla ayakta kalırsam yada nöbet günü bacak ağrısı bende de oluyor..kendine dikkat et...fala tuzlu yememeye çalış ki şişlik olmasın.....iyiyim tatlım çok şükür biraz bacak ağrım oluyor ayakta fazla kalamıyorum hayırlısıyla bi tamamlasak teyzesi gittikçe ağırlaşıyor insan rabbim sizede yaşatsın inşallah bu duyguları
encan kaç kiloyla başladın hamileliğine...????evet canım malesef çok kilo aldım 88 kiloyumama dr bende endometriyozis olduğu için bide çok amaliyat olunca karın zarımdaki yapışıklıklar karnım büyüdükçe gerilme yapıyormuş dr ağrın olması normal yapacak bişi yok dedi oda bacak ve belimde ağrı yapıyor fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum fazla dışarı çıkmıyorum böyle tamamlicaz artık sağlıkla doğsunda çekeceğiz mecburen
canım ben 79 80 kiloydum zaten 8. 9 kilo aldı şimdiden bakalım doğuma kadar kaç olucam tuz yememeyehayırlı cumalar kızlarrr..rabbim dualarınızı kabul etsin....
sağolasın canım iyiyim çook şükür....
Aminnnnnnn......bacak ağrısı ayakta çok kalınca malesef oluyor.....okulda fazla ayakta kalırsam yada nöbet günü bacak ağrısı bende de oluyor..kendine dikkat et...fala tuzlu yememeye çalış ki şişlik olmasın.....
encan kaç kiloyla başladın hamileliğine...????
suercim bu da başka topikten bulduğum bir bilgi..sen hayıt otu demiştin....yumoş içinmiş....
sıcak suya 1 çay kaşığı hayıt tohmu at.5 dk dinlendir üstü kapalı.süz ve şekersiz iç canım.
canım ben 79 80 kiloydum zaten 8. 9 kilo aldı şimdiden bakalım doğuma kadar kaç olucam tuz yememeyeçalışıyorum bacaklarım şişiyor
hayırlı cumalar kızlarrr..rabbim dualarınızı kabul etsin....
sağolasın canım iyiyim çook şükür....
Aminnnnnnn......bacak ağrısı ayakta çok kalınca malesef oluyor.....okulda fazla ayakta kalırsam yada nöbet günü bacak ağrısı bende de oluyor..kendine dikkat et...fala tuzlu yememeye çalış ki şişlik olmasın.....
encan kaç kiloyla başladın hamileliğine...????
suercim bu da başka topikten bulduğum bir bilgi..sen hayıt otu demiştin....yumoş içinmiş....
sıcak suya 1 çay kaşığı hayıt tohmu at.5 dk dinlendir üstü kapalı.süz ve şekersiz iç canım.
canım ben 79 80 kiloydum zaten 8. 9 kilo aldı şimdiden bakalım doğuma kadar kaç olucam tuz yememeyeçalışıyorum bacaklarım şişiyor
sevindim tatlım gözün aydın canım anestezi tercihin iyi olmuş ayyy ne zor ey inşallah yakında güzel haberlerini alırız canım öptümselam kızlar ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm güzel haberlerle geldimmmmmmmm....
rahim filmimi çektirdim çoooooooook şükür tüplerim açıkmış sorun yok..rabbim inşallah bu şekilde sorunsuz devam ettirir .anestezili hiç bişey anlamadım.....tavsiye ederim ...sonrasında ağrım ve kanamam oldu..ama ben buna razıyım..... öpüyorum hepinizi....
sizler nasılsınız?????be uğrayayım topiğeeeeeee bariiiiiiiii encanımmmmmmm......
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm güzel haberlerle geldimmmmmmmm....
rahim filmimi çektirdim çoooooooook şükür tüplerim açıkmış sorun yok..rabbim inşallah bu şekilde sorunsuz devam ettirir .anestezili hiç bişey anlamadım.....tavsiye ederim ...sonrasında ağrım ve kanamam oldu..ama ben buna razıyım..... öpüyorum hepinizi....
sizler nasılsınız?????be uğrayayım topiğeeeeeee bariiiiiiiii encanımmmmmmm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?