mrb cnm geçmiş olsun inş biraz daha iyisindir dr gittinmi cnm dualarımdasın cnm benim hadi inşşş guzel haberlerle gelHayırlı cumalar kızlar....
nasılsınız?ben gribe devammmm.....dinlenmeye çalışıyorum...
yarın büyük gün bakalım nasıl olacak.....dualarınızı eksik etrmeyin..... öptüm.
cnm inşşş allahım butun isteyen arkadaşlarımızın kucağını doldursun ne yazzık ki bende eski yazı bilmiyorum eğer turkçeden okumayı kabul ederlerse tabiki okurum o arkadaşı diğer topikten tanıyorum zatenkızlar "evlat olmak için birlikte dua edelim mi?" topiğinde 500 yasin okuyan asbelove arkadaşımıza 1 tanecik yasin okuyabilecek var mı???...evlat sahibi olmak istiyor...birbirimizi en iyi bizler anlarızzz.....
cnm inşşş allahım butun isteyen arkadaşlarımızın kucağını doldursun ne yazzık ki bende eski yazı bilmiyorum eğer turkçeden okumayı kabul ederlerse tabiki okurum o arkadaşı diğer topikten tanıyorum zaten
sonmezim çokkk sevindim canım inşallah busefer herşey itediğingibi gider alırsın bebeğini kucağına dualarımdasın canım hadi bismillahkızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm.... bismillah deyip tedaviye balıyoruzzzzz.dualarınızı bekliyorummmmmmm
dün istanbula doktoruma muayene oldum..tahlillerimi filmlerim gösterdim.sorun yok dedi..hatta yaşıma göre yumurta rezervimi beğendi...bu ayın 9 da lucrine başlıyorum..uzun protokol olacak...5 gün embriyosu yapalım dedi...genetik testi için kan verdim...adet oluncada 3 .gün tekrar doktora gidecem....bakalım hayırlısı....yani tedaviye başladım....dün yazamadım çooooook yorucu bir yolculuk yaptım zaten hastaydım hemen yattım....
evet neşem daha yeni başlıyorum çok haklısın ama bazen elimde olmadan evhamlanıyorum ama buğun tekmelerini hissettim içim rahatladı önümüzdeki hafta kontrolüm umarım herşey iyidirmrb encanım merak etme cnm aylar ilerledikçe hareketlerde azalma olabilir tatlım sen içini herzaman ferah tut iyi duşuşun sen daha yolun başındasın cnm annelik ölunceye kadar bitmez karnında başlar öyle devam eder her ayın her yaşın sorunları farkı anlıyacağn buyudukçe sorunlarda artıyor ama allah eksikliklerini vermesin oğlum 12 yaşında ama hastalandımı hala başında beklerim annelik çooook guzel bir duygu cnm inşşş bide kucağına al ozaman daha iyi anlıyacaksın allahım butun hamişleri korusun inşşş
sonmezim çokkk sevindim canım inşallah busefer herşey itediğingibi gider alırsın bebeğini kucağına dualarımdasın canım hadi bismillah
saol canım iyiyim şükür valla ben genelde tekme yiyiyorum pek balık gibi deyil çok güzel bişi insanı hüzünlü olduğu an bile gülümseten herşeyi unutturan bişi rabbim sizlerede taddırsın burda anlatırsın bize artık tekmemi yicen balıkgibi atlicak görcez inşallahsağolasın canım inşallah hayırlısı olur....sen nasılsın?bebişin kıpırdıyor içinde nasıl bir duygu bu??? bir arkadaşım içimde balık var sanki atlayıp duruyor demişti....inşallah bizde yaşarız bu duyguları.....
kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm.... bismillah deyip tedaviye balıyoruzzzzz.dualarınızı bekliyorummmmmmm
dün istanbula doktoruma muayene oldum..tahlillerimi filmlerim gösterdim.sorun yok dedi..hatta yaşıma göre yumurta rezervimi beğendi...bu ayın 9 da lucrine başlıyorum..uzun protokol olacak...5 gün embriyosu yapalım dedi...genetik testi için kan verdim...adet oluncada 3 .gün tekrar doktora gidecem....bakalım hayırlısı....yani tedaviye başladım....dün yazamadım çooooook yorucu bir yolculuk yaptım zaten hastaydım hemen yattım....
canım bencede iyi araştır ama yapıllan işlemler hemen hemen aynı herkez tutturabildiğine demekki ben 2. denmemde ankarada yaptırdım 7000 tele para ödedim o yüzden bu gittiğim merkez çok uygun geldi bana oğluma gelince son gittiğimde 700 g lardaydı şimdi nekadar bilmiyorum 1 kilo olmuştur sanırım ayda bir gidiyorum önümüzdeki hafta gideceğim bakalım iki gündür hareketleri yavaşladı çok korktum hemen sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledik ebe teyzesi uyandırdı hareket etmeye başladı çok evham yapıyorum çok zormuş anne olmak hamile kalmakla bitmiyormuş sonrası daha zorhayırlısıyla bi tamamlasak
Maşallah oğluşuna kocaman olmuş.
Cnm bazen hareketleri anne karnında nedense azalıyor. Benim hamileliğimin son ayında nerdeyse hiç hissedemiyordum sürekli yatıp hareketini hissedene kadar bekliyordum. Birazda tembeldi kızım çok hareket etmiyordu tamam dedim bu çok sakin akıllı olucak aaaaa bir doğdu iki sene uyku uyumadım. Daha sen başındasın bir doğsunda gör
mrb canlar nasılsınız ben de iyiyim biraz daha çok şukur fiziğime devam ediyorum inş atlatacağım kızlar sönmez cnm hayırlısı olur inş cnm dr guzel haberlerle gel inş suercim iyi olmana sevindim cnm tedavi için iyi araştır acele etme bence hayırlısı olsun inşş encanım sen nasılsın tatlım öptum nanaktan thorbank cnm sana da iyi hafta sonları nurcum hoşgeldin şekerine dikkat et cnm geçmiş olsun yarum34 hoşgeldin tatlım inş iyisindir evet cnm inş topiğimizdeki hepimiz hamiş kalacağız inş birbirimizin dualaryla
Cnm çok mu daha fizik tedavin epeydir gidiyorsun. Valla sönmezin arkasına sende yetiş topiğimiz neşelensin
Hepimiz sırayla hamiş olalım. Bizimkiler artık koca dana oldular sevilmiyorlar. Anne arkadaşlarımın yanında öpme diyor (artık bebek değilim diyo)
Ben çok özledim evde bebek sesini
ozaman sana kolaygelsin suerim kayın validenle iyi gezmelerHerkeze günaydın
İnşallah herkez iyidir dün kayınvaldem geldi.
Dört beş gün burda kalacak
Alışverişe gidelim bana ayakkabı alalım dedi yandım. Şimdi heryeri dolaşır hiçbişey beyenmez:95:
yok canım aynı apartmanda daireler farklı gelip gidiyor işte güya bana bakıyor bi faydası olsa bari kaç gündür irmik helvası istedi canım kayın validem yapar kadın oralı bile olmuyor eşime söyledim kızdı bana neden bana söylemiyorsun ben alır gelirdim çarşıdan bidaha ondan bişi isteme dediBirlikmi oturuyorsun yoksa:99:
yok canım aynı apartmanda daireler farklı gelip gidiyor işte güya bana bakıyor bi faydası olsa bari kaç gündür irmik helvası istedi canım kayın validem yapar kadın oralı bile olmuyor eşime söyledim kızdı bana neden bana söylemiyorsun ben alır gelirdim çarşıdan bidaha ondan bişi isteme dedi
aynenn tatlım benimkide çok tembel etrafımdaki insanlarda bana kadının kendine heyrı yokki sana olsun diyorlarNe varsa insanın kendi annesinden var cnm. Bende 3 sene birlik oturdum gerçi evimiz ayrıydı ama yeme içme birdi. Genelde orda kalıyorduk. Artık iyice kayınvalidem beni hizmetçi yerine koymaya başladı eşim evleri ayırdı. Sağolsun benimki çok tembeldir işini başkalarına yaptırmayı çok sever. Ayyyy eşim anlayışlı olmasaydı bende yanmıştım.
Arkadaşım canın tatlı istiyor neden eşine söylemiyosun oğlanın bir yeri şişerse ben sana sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?