​tekrar geçmiş olsun tatlım evet ya havalar çok soğuk burdada hiç çıkmıyorum sadece pazar günleri eşim arabayla çıkarıyor kaşlarım bile birbirine girdi alınacak kooföre bile gidemiyorum gırip falan olurum diye korkuyorumselam kızlar nasılsınız..ben hala gripten kurtulamadım....dinlenmeden olmuyacak herhalde.....
bakalım tekme yiyecez yoksa balık gibi olacak hayırlısı diyorum encanım...
suercim ben bahçeci fulya tüpbebek burçak hanıma gidiyorum..canım 10 milyarı gözden çıkardım ben....
git gel ilaç parası birde akapunktura başlayacam....aynı şehirde olsaydım çok iyi olurdu ama olmuyo malesef....
selam kızlar nasılsınız..ben hala gripten kurtulamadım....dinlenmeden olmuyacak herhalde.....
suercim ben bahçeci fulya tüpbebek burçak hanıma gidiyorum..canım 10 milyarı gözden çıkardım ben....
git gel ilaç parası birde akapunktura başlayacam....aynı şehirde olsaydım çok iyi olurdu ama olmuyo malesef....
kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm.... bismillah deyip tedaviye balıyoruzzzzz.dualarınızı bekliyorummmmmmm
dün istanbula doktoruma muayene oldum..tahlillerimi filmlerim gösterdim.sorun yok dedi..hatta yaşıma göre yumurta rezervimi beğendi...bu ayın 9 da lucrine başlıyorum..uzun protokol olacak...5 gün embriyosu yapalım dedi...genetik testi için kan verdim...adet oluncada 3 .gün tekrar doktora gidecem....bakalım hayırlısı....yani tedaviye başladım....dün yazamadım çooooook yorucu bir yolculuk yaptım zaten hastaydım hemen yattım....
selam kızlar nasılsınız..ben hala gripten kurtulamadım....dinlenmeden olmuyacak herhalde.....
Cabın çok geçmiş olsun...kendine iyi bak...tedaviye başlamışsın hadi hayırlı uğurlu olsunnnnnrabbim bu defa nasip etsin inşallah....ne kadara mal olacak size? farklı test veya tahlil yapılacak mı?
bu bebek olayı maddi manevi çok yıprattı valla bizi de...vazgeçsen olmuyor devam etsen ayrı dert valla bazen çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok malesef...
akapunturu bende düşmüyor değilim ama mersinde uzman birisi yok galiba...((( sönmezim sen istanbulda yaşıyorsun galiba...bir bakıma şanslısın...bahçeci nasıl? ben yine maslak acıbademde düşünüyrum....bakalım....:44::44::44:
suer,neşe77 encan,yavrum34 hepinizi çok öpüyorum...bu arada mersinde havalar birden soğudu...:2::2::2::2: hastalık kkol geziyorrrrr
Evet cnm çok zor bizde öyle maddi manevi bittik bizde. Battı balık yan gider deyip üçüncü için kolları sıvıyıcaz işte. Sende acele et sönmez sen ben neşe sırayla Allahın izniyle hamile kalalım.
Thorbank arkadaşım sen yumurta sayısını arttırıcı kürleri biliyomusun. Benim az çıkıyor tedaviye başlayana kadr hiç olmazsa biraz uğraşıyım diyorum. Belki biraz daha fazla yumurtlarım
canım nerde keşke istanbulda olsaydım..böyle durumlar için büyük avantajlı..ben gidip geliyorum....yumoş kontrolune gittiğimde akapunktur tedavisi olucam...bakalım hayırlısı..ben bahçeciden çok memnun kaldım..tavsiye ederim...git görüş...
canım yumoş arttırıcı olarak arı sütü-polen kullanacağım...şimdilik kullandığım kürler kist için canım...ama benim de aynı sıkıntı geçen tüpte 6 yumoş oldu...4 toplandı...bende yazın düşünüyorum canım...inşallah sırayla hamiş kalırız...bu aralar çevremde o kadar hamiş var ki hems seviniyorum hem de üzülüyrum....
olabilir canım bahçeciyle de görüşelim...biz bu defa nasıl yapacağız hiç bilmiyorum valla...hastanenin misafirhanesi olsa keşke...ya okadar para alıyorlar hani bedava olmasın ama bir misafirhanesi olsun yani....
neyse kızlar gününüz nasıl geçti....allahtan hava biraz açıktı bugün...ama akşamları iyi soğuk oluyor kendinize çok iyi bakın...
Eki Görüntüle 601360 herkeze iyi akşamlar kızlar herşeyi kafanızda kurmayın hayırlısıyla başlayın tedavilerinize suecim canım bek benimde yumurtam çok azdı sadece 4 tane çıktı ama inan rabbim nasip edince bunların önemi yok inan .artık ben menepoza gireceğim dedim kendi kendime hoş gittiğimbikaç dr söylemişti erken menepoz diye ben inanıyorum 2013 hize vede bana uğur getirecek siz bebişlerinizi önce göbüşe bende oğlumu kucağıma alıcam inşallah
canım biliyorum çok sitreslisindir şimdi geceleri napıcaz nedecez der konuşurduk eşimle ya olmassa sorusu hep vardı kafamızda ama rahat olmaya çalış inşallah busefer olacak ben inanıyorum sonmezinde neşenin diğer arkadaşlarında bol bol dua edicez helvaya gelince yedim evet ama midemden çok raharsızım yanıyorda yanıyor neyapsam yok faydası çok kötüyümCnm ne biliyim stres yapıyorum herhalde bu biliyosun üçüncü denemem bu da olmazsa epey bekleriz herhaldea
Helvayı yedinmi arkadaşım
canım biliyorum çok sitreslisindir şimdi geceleri napıcaz nedecez der konuşurduk eşimle ya olmassa sorusu hep vardı kafamızda ama rahat olmaya çalış inşallah busefer olacak ben inanıyorum sonmezinde neşenin diğer arkadaşlarında bol bol dua edicez helvaya gelince yedim evet ama midemden çok raharsızım yanıyorda yanıyor neyapsam yok faydası çok kötüyüm
içiyorum tatlım gaviscon diye bi şurup verdi ama hiç bi faydası yok süt biraz dindiriyor sankiCnm bebek büyüdükce mideye baskı yapıyormuş onun için oluyor . Tam hatırlamıyorum ama renin diye bir şurup vardı iyi geliyodu
Doktoruna yazdırabilirsin
içiyorum tatlım gaviscon diye bi şurup verdi ama hiç bi faydası yok süt biraz dindiriyor sanki
inşallah o sağlıklı olsunda razıyım ben miğde yanmasına felan inşallah kilo almıştır haftaya cuma kontrol 1 aydır görmüyorum çok merak ediyorum sanki yediklerim bana yarıyor gibi kontrolden gelince yazarım teyzesiCnm bu aylarda benimde olmuştu ben bir ay çekmiştim. Bebiş kocaman olmuş demekki annesi
inşallah o sağlıklı olsunda razıyım ben miğde yanmasına felan inşallah kilo almıştır haftaya cuma kontrol 1 aydır görmüyorum çok merak ediyorum sanki yediklerim bana yarıyor gibi kontrolden gelince yazarım teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?