canım öncelikle hayırlı olsun inşallah busefer güzel haberler alırsın rabbim muradını nasip etsin ama karamsar olma güzel düşün bence bak ben 15. yıl buldum mutluluğu nasibinde varsa seni bulacaktır merak etmekızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.
​kızlar nasılsınız ben giremedim dün kontrolümüz vardı oğlum iyi çok şükür tahmini doğum sezeryan 4 nisan hayırlısıyla siz nasılsınız
beren nasılsın canım tetst günün ne zaman inşallah hayırlı sonuçlar alırsınseni böyle görmek dileğiyle...
kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
çok sevindim senin adına umarım bende bi gün böle yazabilirim...bişi merak ettim yazarsan çok sevinirim 5.gün e2 ve progesteron yaptırdım demişsin peki değerlerini yazarmısın benimde 8. Günüm ümitli olabilmem için ...hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun
e2 386 progesteron 9 du .progesteron düşük çıkmış doktorum arayıp günde 2 adet iğne başlatmıştı.kafana takma canım inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz ben buna inanıyorum.
iyi geceler kızlar nasılsınız....
sönmezim seni yeniden aramızda görmek sevinç verdi....
yeni hamiş olan arkadaşlara rabbim devammını getirisin inşallah sağ salim kucaklarına alırlar bebişlerini
tetst gününü bekleyen arkadaşlarda inşallah güzel sonuçlar alırlar....
hepinizi çk öpüyorum
selam kızlar,
nasılsınız????
berencim rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmm.....çok güzel bir haber bu....kaçıncı denemendi....nerde denediniz?? sorun neydi tatlım.....rabbim bizlere de bu duyguyu yaşatsın....
thorbankcım nasılsın...bende sizleri görmekten memnunum...dua topiğine de takılıyorum...iyiyim iyi olucam inşallah......
encanım oğluşun ve sen nasılsın???
suercim sen nasılsın canım????..
hepinizi öpüyorum kadınlar gününüzü kutluyorummmmmm.....[/QUOT
canım teşekkür ederim.2. deneme istanbul bahçelievler medicalparkta.erkek problemliydi canım.amin canım amin rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah
Merhaba arkafaşlar eşim böbrek taşından ameliyat oldu kaç gündür onunla uğraşıyordum
İnşallah hepiniz iyisinizdir
canım çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur....
geçmiş olsun suercim Allah acil şifa versinnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?