Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

kızlar herkeze iyi akşamlar ben giremiyorum malesef çok fazla beren canım hayırlı olsun bebeğin çok sevindim süercim canım çok geçmiş olsun eşine canıum sen nasılsın sönmez canım sende iyisindir inşallah benim bugün kontrolüm vardı sezeryan tarihim 30 martta kesinleşti saat 8 de hastanede olacağım inşallah duanızı eksik etmeyin kızlar

canım sağ salim bebişin doğar inşallah son 15 gün kalmış...rabbim yar ve yardımcın olsun....adı ne olacak bebişin belli mi?

canım allah sorunsuz bir şekilde kucagına aldırsın oglunu inşallah.dualarım seninle sende bana dua et canım inşallah bende senin gibi görebilirim o günleri.

canım allah bu sefer bebişini gönderir inşallah dualarım seninle.
Öncelikle tebrik ederim cnm allahım tamamına erdirir inşallah
Bakalım üçüncü tedaviye başlıycaz bu sefer gelir inşallah bebişim

Sağol cnm eşim iyi çok şükür
Allahım inşallah sağlık sıhatle doğar oğluşun. Sen şimdi nasıl heyecanlısındır günler geçmek bilmez
Sana tavsiyem uyuyabildiğin kadar uyu bundan sonra epey uykusuz kalabilirsin
Cnm hemen resimlerini koy olurmu ben şimdi çok merak ederim

canıım bişey kalmamışş.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarımdasın canımmmmmmm benim ..oğluşunla buluşmana az kalmışşşşşş darısı başımıza...

suercim 3. tedavin hayırlı olsun canımmmm....kocişin nasıl oldu.....

ben iyiyim spora başladım daha mutluyum bu arada akapunrtura devam ediyom..ikiside çok iyi geldi bana...hayırlısı...

thorbank sen nasılsın???

encanım heyecan doruktadır..karşılaşmaya az kaldııııı oğluşunlaaaaa.....dualarımdasın......

berencim nasıl gidiyor hamişlik.......

neşeden haber yok yineeeeeeeee....inşallah iyidir.....

Sağol cnm bakalım başlıycaz bir aksilik çıkmazsa. Cnm iyi yapmışsın insan kafasını dağıtıp rahatlamak istiyor bu tür şeyler iyi geliyo.

canım valla daha doktora gitmediğim için hamiş olduguma inanamıyorum hala 1hafta sonra gidip bebişimi bi görsem anca o zaman hamiş olduğuma inanacagım heralde.:))allah bu mutluluğunu her zaman daim etsin canım.

iyi pazarlar kızlar nasılsınız....güneşli bir mersin pazarından kucak dolusu selamlar sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
suerim tedavi ne zaman başlıyor ? aynı merkezde mi yine? hadi hayırlısı.....
sönmezim spor ve akapuntur ohhhhhhhhhhhh ne güzel bende geçenlerde hacamat yaptırdım....biliyorsunuz peygamber efendimiz çok önermiş hacamatı....akapunturu düşündüm ama mersinde bir yer var....oraya gittik bin pişman olduk diyebilirim......ayrıca bende kendimi aşırı saldım son günlerde spora ve diyete başlamam lazım.....
beren hamişlik nasıl gidiyor tatlım...sorun yoktur inşalllah....
bu arada evin banyo ve seramiklerini döeşttik yalnız kızlar mutfak ve ara hol granit olsun istedik parlak granit....nasıl? bu konuda bilginiz var mı? açıkcası çıok kayar mı ? gerçi evde devamlı sergi olacak ama ne bileyim işte?..... ya bu evi istediğin gibi yapmak ne kadar zormuş öyleeeeeeeeeeeee pöffffffffffffffffffffffffffff

Merhaba cnm burası çok soğuk ve yağışlı donuyoruz valla samsunun yağmuru hiç bitmiyo
Benim tedavim ise 10 güne kalmadan gidicez bakalım. Bu sefer fakültede yaptırıcaz bir aksilik çıkmazsa
Cnm granitin görünüşü benimde çok hoşuma gidiyo ama kayarmı kaymazmı bilemiyorum hangisi içine siniyosa ondan yaptır. Bunlar tatlı telaşlar kısa zamanda halolur. Yeni ev yeni eşyalar inşallah bir tanede bebiş ohhhhh süper olur valla

Herkese günaydın biz yarın doktora kesemizi görmeye gidicez bebişime ve bana dua edin olurmu herşey yolunda gitsin inşallah.

Sevgili;
Saygılı;
Değerli;
Kader arkadaşlarım neden herkez sadece 'beğen' yapıp kaçıyoda yorum yapmıyor acaba
Topişimizde hiç kimse kalmadı. Kadınlar kulübünün tozlu arşiv dosyalarının içerisine kaldırılmak üzere
Okuyan herkezin bilgisine

Beren cnm sende inşallah sağlık sıhatle bebişine kavuşursun

Bu arada haftaya tedaviye başlıyoruz:18::18: bu sefer annem ben gelip sana bakıcam dedi hiç ayağa bile kalkmak yok dedi

surim tatlım hadi hayırlısı demek anne eli değecek bu defa inşallah başarılı olur...bende 3 defa annemde kaldım ama stres daha fazla oluyr malesef ....yarum knusunda haklısın canım...topiğimiz ilk sıralarda olması güzel....bundan sonra ne yapıyormuşuz önce beğen sonra yorummmmmmmmmm

bu arada ev kredisine de başvurduk hadi hayırlısı.....

Doğru söylüyosun şekerim slagonumuz bu olsun önce beğen sonra yorummmmmm
Cnm ne zaman taşınıyosunuz

nisan veya mayıs canım... bir kaç kişi taşiınsın öyle diyoruzzz yoksa zor oluyor... samsun hala soğuk mu?

suerim ünv hastanesinde fiyatlar nasıl? raporlu mu olacak raporsuz mu

Az kalmış cnm taşınmana hadi hayırlısı Allah kolaylık versin valla ben 5 kere taşındım çok zorrrrrr
Burda 3000 tl cnm ilaç hariç. Bana çocuğum olduğu için rapor olmuyo malesef
Tayip erdoğan çocuk yapın diyo ama bizi hiç düşünmüyo
Battı balık yan gider allahın izniyle param bitene kadar devam edicem
Eeeee öbür slagonumuz neydi GELSİN BEBİŞLER MUTLU HAMİŞLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…