Kızlar nerelerdesiniz ya kimsecikler yok
Ben allahtan bişey çıkmazsa 2 hafta sonra tedaviye başlıycam
kızlar herkeze iyi akşamlar ben giremiyorum malesef çok fazla beren canım hayırlı olsun bebeğin çok sevindimsüercim canım çok geçmiş olsun eşine canıum sen nasılsın sönmez canım sende iyisindir inşallah benim bugün kontrolüm vardı sezeryan tarihim 30 martta kesinleşti saat 8 de hastanede olacağım inşallah duanızı eksik etmeyin kızlar
kızlar herkeze iyi akşamlar ben giremiyorum malesef çok fazla beren canım hayırlı olsun bebeğin çok sevindimsüercim canım çok geçmiş olsun eşine canıum sen nasılsın sönmez canım sende iyisindir inşallah benim bugün kontrolüm vardı sezeryan tarihim 30 martta kesinleşti saat 8 de hastanede olacağım inşallah duanızı eksik etmeyin kızlar
Öncelikle tebrik ederim cnm allahım tamamına erdirir inşallahcanım allah bu sefer bebişini gönderir inşallah dualarım seninle.
suercim 3. tedavin hayırlı olsun canımmmm....kocişin nasıl oldu.....
ben iyiyim spora başladım daha mutluyum bu arada akapunrtura devam ediyom..ikiside çok iyi geldi bana...hayırlısı...
thorbank sen nasılsın???
encanım heyecan doruktadır..karşılaşmaya az kaldııııı oğluşunlaaaaa.....dualarımdasın......
berencim nasıl gidiyor hamişlik.......
neşeden haber yok yineeeeeeeee....inşallah iyidir.....
suercim 3. tedavin hayırlı olsun canımmmm....kocişin nasıl oldu.....
ben iyiyim spora başladım daha mutluyum bu arada akapunrtura devam ediyom..ikiside çok iyi geldi bana...hayırlısı...
thorbank sen nasılsın???
encanım heyecan doruktadır..karşılaşmaya az kaldııııı oğluşunlaaaaa.....dualarımdasın......
berencim nasıl gidiyor hamişlik.......
neşeden haber yok yineeeeeeeee....inşallah iyidir.....
iyi pazarlar kızlar nasılsınız....güneşli bir mersin pazarından kucak dolusu selamlar sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
suerim tedavi ne zaman başlıyor ? aynı merkezde mi yine? hadi hayırlısı.....
sönmezim spor ve akapuntur ohhhhhhhhhhhh ne güzel bende geçenlerde hacamat yaptırdım....biliyorsunuz peygamber efendimiz çok önermiş hacamatı....akapunturu düşündüm ama mersinde bir yer var....oraya gittik bin pişman olduk diyebilirim......ayrıca bende kendimi aşırı saldım son günlerde spora ve diyete başlamam lazım.....
beren hamişlik nasıl gidiyor tatlım...sorun yoktur inşalllah....
bu arada evin banyo ve seramiklerini döeşttik yalnız kızlar mutfak ve ara hol granit olsun istedik parlak granit....nasıl? bu konuda bilginiz var mı? açıkcası çıok kayar mı ? gerçi evde devamlı sergi olacak ama ne bileyim işte?..... ya bu evi istediğin gibi yapmak ne kadar zormuş öyleeeeeeeeeeeee pöffffffffffffffffffffffffffff
surim tatlım hadi hayırlısı demek anne eli değecek bu defa inşallah başarılı olur...bende 3 defa annemde kaldım ama stres daha fazla oluyr malesef ....yarum knusunda haklısın canım...topiğimiz ilk sıralarda olması güzel....bundan sonra ne yapıyormuşuz önce beğen sonra yorummmmmmmmmm
bu arada ev kredisine de başvurduk hadi hayırlısı.....
nisan veya mayıs canım... bir kaç kişi taşiınsın öyle diyoruzzz yoksa zor oluyor... samsun hala soğuk mu?
suerim ünv hastanesinde fiyatlar nasıl? raporlu mu olacak raporsuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?