3000 biraz yüksek değil mi canım ya? ünv hastanesi de olsa sonucunda devlet hastanesi yani....inşallah paran ve emeklerin boşa gitmez....
evet bazen bende de eşim de tayyip erdoğanan kızıyoruz konuşmak için konuşuyor resmen...
bizim son taşınmamaız olur inşallah bende 2 defa taşındım zor gerçekten....
tedaviye devam etmen çok güzel bu inançta olman eşin ne diyor peki bu çocuk konusunda....ben bir noktadan sonra bırakmak istiyorum ama eşim ısrar ediyor bakalım... üst üste başarısız denemeler olunca psikolojim etkileniyor ister istemez....
canım çok öpüyorum seni iyi akşamlar ...çayın yanında elmelı kurabiye yapacağım... yakın olsan gel diyeceğim ama senin yerine de yerim:)))))bu arada diğer kızlar resmen arazi ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.
Cnm burda ücret böyle sizin orda ne kadar bilgin varmı
Eşim çocuk çok seviyo (tabiki uzaktan her erkek gibi bakması bana ait sevmasi ona) Bakalım yine deniycez gerçi pek umudum yok ama hayırlısı
Thorbankcım hadi sıra sende bizi çok bekletme peş peşe doğuralım
oooooo afiyet olsun cnm senin rejim ne oldu devam ediyomusun ben 66 kilo olmuştum en son şimdi 62 kiloya indim
canım inşallah rabbim sağ salim dünyaya getirmek nasip eylesin...çok sevindik...
amin canım amin darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah
selam canımmmmm hacamat nedir inan bilmiyorum nasıl bişey....canım eviniz hayırlı olsun içi bebişlerle dolsunnnn inşallah sağlıcakla oturun....iyi pazarlar kızlar nasılsınız....güneşli bir mersin pazarından kucak dolusu selamlar sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
suerim tedavi ne zaman başlıyor ? aynı merkezde mi yine? hadi hayırlısı.....
sönmezim spor ve akapuntur ohhhhhhhhhhhh ne güzel bende geçenlerde hacamat yaptırdım....biliyorsunuz peygamber efendimiz çok önermiş hacamatı....akapunturu düşündüm ama mersinde bir yer var....oraya gittik bin pişman olduk diyebilirim......ayrıca bende kendimi aşırı saldım son günlerde spora ve diyete başlamam lazım.....
beren hamişlik nasıl gidiyor tatlım...sorun yoktur inşalllah....
bu arada evin banyo ve seramiklerini döeşttik yalnız kızlar mutfak ve ara hol granit olsun istedik parlak granit....nasıl? bu konuda bilginiz var mı? açıkcası çıok kayar mı ? gerçi evde devamlı sergi olacak ama ne bileyim işte?..... ya bu evi istediğin gibi yapmak ne kadar zormuş öyleeeeeeeeeeeee pöffffffffffffffffffffffffffff
Sevgili;
Saygılı;
Değerli;
Kader arkadaşlarım neden herkez sadece 'beğen' yapıp kaçıyoda yorum yapmıyor acaba
Topişimizde hiç kimse kalmadı. Kadınlar kulübünün tozlu arşiv dosyalarının içerisine kaldırılmak üzere
Okuyan herkezin bilgisine
anammmmmmmmm bu laf bana galibaaaaaaaaasuercim tedavin hayırlı olsunnnnnnnn.....
Beren cnm sende inşallah sağlık sıhatle bebişine kavuşursun
Bu arada haftaya tedaviye başlıyoruz:18::18: bu sefer annem ben gelip sana bakıcam dedi hiç ayağa bile kalkmak yok dedi
kızlar merhaba ben doğurdum 3.500 kg bi oğluşum oldu çok mutluyuz sezeryanla dünyaya geldi çok şükür sağlığımız iyi ben çok giremiyorum enkısa zamanda rasim paylaşıcam çok geçmişede bakamıyorum umarım herkez iyidir herkeze nasip etsin rabbim dualarım sizle hepinizi öptüm
kızlar merhaba ben doğurdum 3.500 kg bi oğluşum oldu çok mutluyuz sezeryanla dünyaya geldi çok şükür sağlığımız iyi ben çok giremiyorum enkısa zamanda rasim paylaşıcam çok geçmişede bakamıyorum umarım herkez iyidir herkeze nasip etsin rabbim dualarım sizle hepinizi öptüm
encanım tebrik ederim canım rabbim analı babalı büyütsün inşalahh...
yeni tedaviye başlayan arkadaşlar...rabbim yar ve yardımcımız olsun .....
suerim sönmezim beren84 nasılsınız arkadaşlar kimseden ses seda yok.... surim tedaviye başladın mı canım....nasıl gidiyor....
ben bir kaç gün giremedim....mersine neredeyse yaz geldi bu aralar...... hepinizi çok öpüyorum
Sönmezcim aynen oyle bizim sorunumuz ztn ayri kalmamiz bir ay yumurtlasam 3 ay olmuyo denk dusuremiyoruz o yuzden tedaviye basladik ama o bana daha zor geldi olucagida garanti diil simdi diger yolu deneyelim biraz birkac ay kalabilirsem kalayim yaninda bakalim ne olcak hayirlisi ben bu isin tek caresinin sakin kafa huzur oldugunu biliyorum ilk hamileligimde istemedigim icin kafamda kurmadigim icin hamile kalmistim bana iyi gelcek biliyorum senin tedaviye daha var galiba gec olsun guc olmasin encana oyle sevindimki uzuluodum 15 sene olmus artik olsun Rabbim diyodum kendim olmus kadar sevindim hepimizin basina
encanım tebrik ederim canım rabbim analı babalı büyütsün inşalahh...
yeni tedaviye başlayan arkadaşlar...rabbim yar ve yardımcımız olsun .....
suerim sönmezim beren84 nasılsınız arkadaşlar kimseden ses seda yok.... surim tedaviye başladın mı canım....nasıl gidiyor....
ben bir kaç gün giremedim....mersine neredeyse yaz geldi bu aralar...... hepinizi çok öpüyorum
Encan tebrik ederim cnm allahım sağlıklı uzun ömürler versin. Topiğimizin ilk bebişi sonunda doğduBebişin resimlerini bekliyoruzzzzzz
Adını ne koydunuz cnm
Herkeze slm arkadaşlar epeydir yazamıyordum inşallah hepiniz iyisinizdir. Bende eşimle uğraştım yine böbreklerinden rahatsızlandı şimdi çok şükür iyi
Tüp bebeğe bir türlü başlayamadık inşallah bir aksilik çıkmazsa haftaya başlıycaz. Bizden kromozon testi istiyceklermiş bu konuda bilgisi olan varmı
Hepinizi öpüyorummmmm
thorbank ev işini ne yaptın cnm
rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?