Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

3000 biraz yüksek değil mi canım ya? ünv hastanesi de olsa sonucunda devlet hastanesi yani....inşallah paran ve emeklerin boşa gitmez....
evet bazen bende de eşim de tayyip erdoğanan kızıyoruz konuşmak için konuşuyor resmen...

bizim son taşınmamaız olur inşallah bende 2 defa taşındım zor gerçekten....
tedaviye devam etmen çok güzel bu inançta olman eşin ne diyor peki bu çocuk konusunda....ben bir noktadan sonra bırakmak istiyorum ama eşim ısrar ediyor bakalım... üst üste başarısız denemeler olunca psikolojim etkileniyor ister istemez....
canım çok öpüyorum seni iyi akşamlar ...çayın yanında elmelı kurabiye yapacağım... yakın olsan gel diyeceğim ama senin yerine de yerim:))))) bu arada diğer kızlar resmen arazi ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cnm burda ücret böyle sizin orda ne kadar bilgin varmı
Eşim çocuk çok seviyo (tabiki uzaktan her erkek gibi bakması bana ait sevmasi ona) Bakalım yine deniycez gerçi pek umudum yok ama hayırlısı
Thorbankcım hadi sıra sende bizi çok bekletme peş peşe doğuralım
oooooo afiyet olsun cnm senin rejim ne oldu devam ediyomusun ben 66 kilo olmuştum en son şimdi 62 kiloya indim

biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.

canım inşallah rabbim sağ salim dünyaya getirmek nasip eylesin...çok sevindik...

canım burada özeller 4000 den başlıyor tabi ilaçsız ...ünv hastanesinde tüp bebek bölümü yok...eee erkeklerin geneli böyle...tabi istisnalar yok değil...:)))) hayırlısı olsun canım...neden umudun yok ki? valla bizde istiyoruz rabbim inşallah en yakın zamanda kısmet eder...
rejim uçtu canım...ne bulsam yiyorum ayarındayım şu aralar ama geçen tartıldım çok kilo almamışım sanırım çok hareketliyim ve yürüyorum ondan olabilir...62 güzel canım haedefin ne? eşim benim 60 olmamaı daha fazla düşmememi istemiyorum...malum Türk erkeği etli butlu kadın seviyor....

bu arada haftasonu çanakkaleye gittik eşim valilik onaylı projeyle gitti ve tabi bende... çok güzeldi....

selam canımmmmm hacamat nedir inan bilmiyorum nasıl bişey....canım eviniz hayırlı olsun içi bebişlerle dolsunnnn inşallah sağlıcakla oturun....

encandan haber yok değil mi???rabbim sağlıcakla oğluşunu kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn..encan dualarımız seninleeeeeeeeeeeeee

kızlar ben iyiyimm...yazılı ghaftam biraz sıkışığımm.spor ve akapunktura devam inşallah herşey yoluna girecekkkkkk.....hayırlısı..
öptümmmm sizleriiiiiiiiii.....

canım muhtemelen doğum yapıp sağlıkla oğluşunu kucağına almışsındır......
rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinnnnnnnnn..darısı başımıza olsun inşallahhhhh.....

hoşgelmiş topiğimizin yeni bebeğiiiiiiiiiii..sağlıcakla mutlulukla huzurla inançla annen ve babanla uzun ömürler yaşa inşallah....

kızlar merhaba ben doğurdum 3.500 kg bi oğluşum oldu çok mutluyuz sezeryanla dünyaya geldi çok şükür sağlığımız iyi ben çok giremiyorum enkısa zamanda rasim paylaşıcam çok geçmişede bakamıyorum umarım herkez iyidir herkeze nasip etsin rabbim dualarım sizle hepinizi öptüm

encanımmmmmmmmmmmmmmmmmm ne güzel bir haber buuuuuuuuuu..rabbim oğluşunu size bağışlasın..güle güle büyüt bebeğini....
evet resmini yüklede görelim paşamızı.....:nazar

Allah'a emanet olun canım....bebişinle bol bol zaman geçir.....rabbim mutluluğunuzu daim etsin....

arkadaşlr bende tüpbebek tedavsındeyım ınş olur çok istiyorum eşimde problem var ondan dolayı tedavıdeyım

canımmmmm rabbim ogluşunu sana bagışlasın.kem gözlerden korusun melegini.darısı kasımda bana olsun inşallah:)))

encanım tebrik ederim canım rabbim analı babalı büyütsün inşalahh...
yeni tedaviye başlayan arkadaşlar...rabbim yar ve yardımcımız olsun .....

suerim sönmezim beren84 nasılsınız arkadaşlar kimseden ses seda yok.... surim tedaviye başladın mı canım....nasıl gidiyor....
ben bir kaç gün giremedim....mersine neredeyse yaz geldi bu aralar...... hepinizi çok öpüyorum

Ayyyyyy çok şükür canımm okuyunca çok mutlu oldumm..Rabbim mutluluğunuzu daim etsinn..Darısı tez zamanda başımızaa canım..

saol canım iyiyiz allaha şükür yarın doktor kontrolüm var benim bebişi yarında bir görsem içim daha çok rahatlayacak.emin olunki hamile kalmakla iş bitmiyormuş bu seferde bişey olacakmı oldumu diye insan kendini yiyor.rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Encan tebrik ederim cnm allahım sağlıklı uzun ömürler versin. Topiğimizin ilk bebişi sonunda doğdu Bebişin resimlerini bekliyoruzzzzzz
Adını ne koydunuz cnm

Herkeze slm arkadaşlar epeydir yazamıyordum inşallah hepiniz iyisinizdir. Bende eşimle uğraştım yine böbreklerinden rahatsızlandı şimdi çok şükür iyi
Tüp bebeğe bir türlü başlayamadık inşallah bir aksilik çıkmazsa haftaya başlıycaz. Bizden kromozon testi istiyceklermiş bu konuda bilgisi olan varmı
Hepinizi öpüyorummmmm
thorbank ev işini ne yaptın cnm

rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.

canım hamile olduğunu bilmiyordum...şimdi görünce öğrendim rabbim hayırlısyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...sanırım tedaviye gerek kalmadan hamile kaldın.....darısı başımızaaaa.....encan doğum yaptı oğluşuna kavuştu....darısı sana tatlım.....arada sırada sohbete de gellll...gerçi çok fazla giren olmuyor amaaaaa olsun......

tahorbank canım iyiyim sen nasılsın bahar yer yere geldi sanırım içimiz kıpır kıpıpr olmaya başladı....birde bizler çiçek açsaydık kuzucuklarımızla.....ev işi ne durumda???öptüm tatlım...

suercim geçmiş olsun canım eşin şimdi nasıl??rabbim şifa versin...hayırlı olsun tedaviniz canımmmmm.....öptüm canım....

berencim çok şükür canımmm sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım...ne kadar zormuş değil mi anne olmak....helede bizler için.....canım hamileliğinin tadını çıkar canım....bebeğini sev konuş onunlaaaa....öpüyorum seni....rabbim sağlıklı hamilelikl yaşatsın sana......öptüm canım

neşeden haber yokkkkkkkkkkkk...nerdesinnnn neşe yaaa iyi misin bir yazsann bizlere..sonra gideceksen yine gittt...belinden ameliyat mı oldun yoksaaaa...yoksa hamile misin?????

encanım oğluşunnn nasıl sen nasılsın?? annelik nasıl gidiyorrr???resimleri bekliyoruzzzzzzzzz topiğimizin ilk bebeğiiiiiininnnnnnnn....

canlarım iyi geceler nasılsınız?
suerim geçmiş olsun tatlımn... kromozom testi yaptırdık genetik tetst diye isstemişlerdsdi özelde yaptırdık biz yaklaşık 300 civariydı tıp fakültesi 5 ay sonraya gün verdi sık yapılmıyormuş orada
encam bebiş nasıl canım nasıl gidiyor annelik
beren hamişlik nasıl canım

şimdiden herkese iyi pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…