tahorbank canım iyiyim sen nasılsın bahar yer yere geldi sanırım içimiz kıpır kıpıpr olmaya başladı....birde bizler çiçek açsaydık kuzucuklarımızla.....ev işi ne durumda???öptüm tatlım...
suercim geçmiş olsun canım eşin şimdi nasıl??rabbim şifa versin...hayırlı olsun tedaviniz canımmmmm.....öptüm canım....
berencim çok şükür canımmm sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım...ne kadar zormuş değil mi anne olmak....helede bizler için.....canım hamileliğinin tadını çıkar canım....bebeğini sev konuş onunlaaaa....öpüyorum seni....rabbim sağlıklı hamilelikl yaşatsın sana......öptüm canım
neşeden haber yokkkkkkkkkkkk...nerdesinnnn neşe yaaa iyi misin bir yazsann bizlere..sonra gideceksen yine gittt...belinden ameliyat mı oldun yoksaaaa...yoksa hamile misin?????
encanım oğluşunnn nasıl sen nasılsın?? annelik nasıl gidiyorrr???resimleri bekliyoruzzzzzzzzz topiğimizin ilk bebeğiiiiiininnnnnnnn....
canlarım iyi geceler nasılsınız?
suerim geçmiş olsun tatlımn... kromozom testi yaptırdık genetik tetst diye isstemişlerdsdi özelde yaptırdık biz yaklaşık 300 civariydı tıp fakültesi 5 ay sonraya gün verdi sık yapılmıyormuş orada
encam bebiş nasıl canım nasıl gidiyor annelik
beren hamişlik nasıl canım
şimdiden herkese iyi pazarlar
beren sen nasılsın canım...kaç haftalık oldu?
iyim canım bende ne olsun ....mesai arasında şöyle siteye takılayım dedim....
Herkeze slm arkadaşlar eşim şehir dışında bilgisayarıda yanında götürdü onun için sık giremiyorum. Gelir gelmez tedaviye başlıycaz yine bir aksilik çıkmzsa. Sizler nasılsınız.
Beren stres yapma diycem ama bende kızıma hamileyken öyleydim bir şey olucak diye aklım gidiyordu. İlk hamileliklerde oluyo cnm böyle endişelenmeler inşallah sağlık sıhhatle doğar bebişin
Herkeze slm arkadaşlar eşim şehir dışında bilgisayarıda yanında götürdü onun için sık giremiyorum. Gelir gelmez tedaviye başlıycaz yine bir aksilik çıkmzsa. Sizler nasılsınız.
Beren stres yapma diycem ama bende kızıma hamileyken öyleydim bir şey olucak diye aklım gidiyordu. İlk hamileliklerde oluyo cnm böyle endişelenmeler inşallah sağlık sıhhatle doğar bebişin
canım inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsınnn...çok normal bitanem bunca seneden sonra hamile kalıp stres yapmamak mümkün mü?? ama yinede fazla stres yapmamaya çalış bebişin için...hamileliğinin tadını çıkar tatlımmm....iyi yapmışsın canım kolay gelsin sana.ya benim bu evhamlarım ne olacak bilmiyorum doktor herşey normal diyor ama ben sanki bebege hergün bişey olacakmış gibi yaşıyorum kafama herşey takılıyo bakalım rabbime sıgınıyorum inşallah kucagıma almakta nasip olur.hergün dua ediyorum kendime ve sizlere inşallah hepimiz birgün bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız.
iyiym canım..okul ev spor derken zaman geçip gidiyor...evet neşe kayboldu..yakında ben doğum yaptım diye gelirse şaşmayacammmm.......keşke iyi olduğunu yazsaydı bize.....burdayız tatlımmmmmmmmmmm
sen nasılsın neler yapıyorsunuz.....suerden ses seda yok neşede çoktandır kayıp.....
mrb kızlar.....
beren ilk çcuk için normal ama hergün bir şey olacakmış korkusu hem sana hem de bebişie Allah korusun zarar verebilir bence inşallah bundan sonra bir aksilik çıkmaz sağ salim kolların alırsın....
surim yaza hamiş girersin belkide ne güzel olur.....
sönmezim spor nasıl gidiyor ben bu aralar saldım valla.....((((
iyi geceler kızlar nasılsınız...topiğimizin hamişi ve taze annesi nasıllar bakim.....
sönmezin yeni tedavi var mı yakında ...suerden ses seda yok eşi gelmedi galiba....kızzz dert etme bekarlık sultanlıktır......
evet canım haklısın her başlangıç mutlu sonuçlanmazsa yıkılış oluyor....hedef ne sönmezim kaça düşmeyi planlıyorsun...diyette eş desteği de çk öenmli ben şuanda 68 deyim bir ara 58 olmuştum... ama sonradan gelsin tatlılar gitsin börekler.....:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?