Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

canım güzel dileklerin için çok teşekkürler .anne olmak degilde beklemek çok zor geliyor demek rabbim geç kavuşturunca böyle vesveseler oluyor içimizde 2 gün önce doktora gittim 1 ay sonraya gün verdi şimdi bu 1 ay nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorum:))bende seni öptüm canım

canım hamişlik iyi çok şükür ama ben hala hamiş olduguma inanamıyorum:))göbiş büyüyünce anca ozaman inanıcam heralde:))

iyim canım bende ne olsun ....mesai arasında şöyle siteye takılayım dedim....

iyi yapmışsın canım kolay gelsin sana.ya benim bu evhamlarım ne olacak bilmiyorum doktor herşey normal diyor ama ben sanki bebege hergün bişey olacakmış gibi yaşıyorum kafama herşey takılıyo bakalım rabbime sıgınıyorum inşallah kucagıma almakta nasip olur.hergün dua ediyorum kendime ve sizlere inşallah hepimiz birgün bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız.

Herkeze slm arkadaşlar eşim şehir dışında bilgisayarıda yanında götürdü onun için sık giremiyorum. Gelir gelmez tedaviye başlıycaz yine bir aksilik çıkmzsa. Sizler nasılsınız.
Beren stres yapma diycem ama bende kızıma hamileyken öyleydim bir şey olucak diye aklım gidiyordu. İlk hamileliklerde oluyo cnm böyle endişelenmeler inşallah sağlık sıhhatle doğar bebişin

canım inşallah yeni tedavide kızına kardeş gelecek ben inanıyorum.saol canım ya içimi rahatlattın.amin inşallah bebişin dogdugunu görürüm hayırlısıyla.

iyi olda suercimmmm....inşallah tedavin hayırlısıyla başlar ve kızın kardeşine kavuşur canım..nasılsın????
canım inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsınnn...çok normal bitanem bunca seneden sonra hamile kalıp stres yapmamak mümkün mü?? ama yinede fazla stres yapmamaya çalış bebişin için...hamileliğinin tadını çıkar tatlımmm....

burdayız tatlımmmmmmmmmmm
sen nasılsın neler yapıyorsunuz.....suerden ses seda yok neşede çoktandır kayıp.....
iyiym canım..okul ev spor derken zaman geçip gidiyor...evet neşe kayboldu..yakında ben doğum yaptım diye gelirse şaşmayacammmm.......keşke iyi olduğunu yazsaydı bize.....

mrb kızlar.....

beren ilk çcuk için normal ama hergün bir şey olacakmış korkusu hem sana hem de bebişie Allah korusun zarar verebilir bence inşallah bundan sonra bir aksilik çıkmaz sağ salim kolların alırsın....

surim yaza hamiş girersin belkide ne güzel olur.....

sönmezim spor nasıl gidiyor ben bu aralar saldım valla.....((((

thorbankcım spor iyi gidiyor...ancak spordan mı nedir karnım çok acıkıyor.....sen kaç kilo olmuştun??nasıl rejim yaptın bana yazar mısın? boğazdan kesmeyince olmayacakkkkkk....nasılsınsın bunun dışında..mersine yaz gelmiştir....

valla sönmezin ilk hafta sadece protein yedim et,tavuk,balık ama kesinlikle yağ yok... ekmek yok,abur cubur yok.....
ikinci hafta sebze ve protein yedim.... 1-2 dilim ekmek var...abur cubur yok meyve var....
sporla birleşince çok güzel kilo veriliyor ama psikoloji bazen bozylunca olan oluyor canım....dukan diyeti, dr. gürkan kubilayın tavsiye ettiği diyet ...çogunu denedim....dukan çok ağır geldi....gürkan nkubilayınki ise yapılabilir....

iyi geceler kızlar nasılsınız...topiğimizin hamişi ve taze annesi nasıllar bakim.....

sönmezin yeni tedavi var mı yakında ...suerden ses seda yok eşi gelmedi galiba....kızzz dert etme bekarlık sultanlıktır......

iyi geceler canımmmmmm..iyiyim sen nasılsın?? yeni tedavi yok bitanemmmm....önce kendimi tedavi edicem sporla zayıflayacammm...
kendime gelecem sonra inşallah.... hayırlısı....her olumsuz sonuç büyük yaralar açıyor...bir negatife daha dayanamam gibi geliyorrr rabbim sabır versinnnnnnnnnnnn......

evet canım haklısın her başlangıç mutlu sonuçlanmazsa yıkılış oluyor....hedef ne sönmezim kaça düşmeyi planlıyorsun...diyette eş desteği de çk öenmli ben şuanda 68 deyim bir ara 58 olmuştum... ama sonradan gelsin tatlılar gitsin börekler.....:)))))

canım ben tüpbebek ilaçlarıyla 70 bulmuştum hatta geçmiştim...şimdi 66kg oldum. ama sıkı bir diyet yapmıyorum sadece dikkat etmeye çalışıyommmm.....ama spor yapınca midem çooooooook kazınıyorrr....kendime uygun bir diyet bulursam yapacamm....en azından 59kg ya düşmek istiyorum hayırlısı bakalım..yavaş yavaş acelem yok......eşim malesef düzenli yemek yemek zorundaaaaaa.....o yüzden yemek yapmam lazım keşke kedi yemeğini kendi yapsaydı en azından görüp yemek zorunda kalmazdım......:)))

erkeklerin yemek yapması veya yaptırmak çok zor canım...mangal dışında tabi... benimkine bazen yap diyorum senin yaptığın gibi nasıl yapayım? diyor ..... diyete eşimle beraber başlıyorum...tabi o genelde 1 hafta on gün dayanıyor....mesela çayın yanında illa bir şeyler olacak bizde...yoksa çayın tadını alamıyoruz....zaten adet dönemlerinde şeker veya çikolata isteği tavan yapıyor.....:)))) 55 olmak istiyordum ama eşim yok 58 iyi düşme dedi çok zayıflıkta yakışmıyor aslında insana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…