Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Cnm bu sene samsuna yaz gelmedi biraz serin sen bizim yerimize güneşlen oralarda
Sönmez sen nasılsın cnm belin inşallah daha iyidir. Ben rejime bir türlü başlayamıyorum kahretsin canım herşeyi yemek istiyo rejim lafını duyunca

Beren sende bebişte iyidir inşallah cnm

Haaaaa bu arada neden sönmezle ben rejim yapıyorum thorbankta yapsın. Ona börek yasak

suercim canım belim iyi bitanem...hayırlısı olsun tedavi için ..maddi olarak çok yıpratıyor gerçekten....beklemekte fayda var tatlım....

thorbankcım canım en son 30martta gidebildim doktra ...bu cuma ancak gidebilecem...istediğim kiloya düşemedim çünkü aynen herşeyi yiyesim gel,yooo......offffffffff yaz geliyooooooooooo.......

berencim canım 4 mayısta güzel haberler alırsın inşallah....

Cnm boşverya yiyelim gitsin yaşlanınca nasılsa birsürü hastalık çıkıcak ya tansiyon ya şeker
Bende bir of çekiyim offfffffffffffffff
Birde benim eşim kiloyu hiç sevmiyo hele kadında hiç mecbur onun için dikkat ediyorum. Ona kilo aldırtmaya uğraşıyorum ama nasıl bir insan yapısına sahipse belli bir kilonun üzerine çıkmıyo.

iyi geceler kızlar.....
valla rejime kiloya takmıyorum şu aralar terazimle barışığım...:)))))
eşim Allahtan kilo takıntısı yok "Sen her halinle güzelsin" diyor......Ama bir yere kadar değil mi?
Kapalı olduğumdan bikini mayo sorunumuz da yok:))))

Mersin aşırı sıcak arkadaşlar....klima mevsimi erken açıldı burda....Hepinizi çok öpüyorum.....

bugün doktor kontrolümüz vardı herşey çok güzel gitti melegimi gördüm çok şükür 12+2 günlük olmuşuz doktor herşey yolunda dedi çok mutluyum çokkk rabbim herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu

Cnm sen mutluysan problem değil kilo tabiki.
Çok şükür samsunada yaz geldi sayılır. Havalar iyiyken evi biraz elden geçirdim. Benim kız bana hiç çekmemiş çok pasaklı her tarafı alt üst ediyo babası kılıklı . Bugünde hayat bilgisinden 4 almış çok ağladı. Matematiği çok seviyo ama diğer dersler keşke olmasa diyo.
OOOooo valla evim temiz yemeğim var benden mutlusu yokkk
Hepinizi öpüyorum
Haaaa bu arada bu seferde encan kayboldu bebişi nasıl acaba:26::26::26::26:

beren herşeyin yolunda gitmesine sevindim tatlım...hep böyle gider inşallah.....

suerim kız halaya çeker derler ama:))))) inşallah büyüyünce değişir:)))))) çocukları malesef yarış atı gibi yetiştiriyoruz...okul= sınav=sbs=Öss gerçekten eğitim şart inşallah en kısa zamanda değişir bu sistem...yazık valla çok yazık...4.sınıfta dersane özel ders,kurs başlıyr....hatta eşimin okulunda 1. sınıflara bile 2. dönemde okul kursu açmışlar....

bu arada size bir şey sorayım... evye alacağım ama nasıl bir evye olacağına karar veremedim keten dokulu ve 1,5 gözlü evyeler moda şu sıralar...bir de bazı arkadaşlar evyelerini tezgaha sıfır yaptırmışlar oldukça kullanışlı olmuş....teka,silverline var ama biraz pahalı açıkcası...bu ev işi oldukça zormuş be arkadaşlar....ömrümü yedi valla....

hepinize iyi pazarlar....görüşmek üzere....

Cnm senin eşin ne öğretmeniydi
Valla levye konusundada hiçbir bilgim yok içine hangisi siniyosa onu yaptır sonuçta sen kullanıcaksın

iyi pazarlar kızlar nasılsınız...uzun zamandır kimseden ses seda yok neden.....inşallah herkes iyidir?
suerim tedavin başladı mı ?
sönmezim sen neler yapıyorsun.....
topiğimizin bebişleri nasıllar acaba? ve ayrıca hamişleri.....

kızlar anne olmayı sonuna kadar hak eden fedakar anne adayları ve anneleri anneliğin ne kadar kutsal mucizevi olduğunu bebeklerimizi kucağımıza almadan anlayan kaderdaşlarım hepimizin anneler günü kutlu olsun.bir gün bize de anneciğim anneler günün kutlu olsun deyip yanağımızdan öpen evlat yada evlatlar nasip etsin RABBİM.HAYALİ BİLE ÇOK GÜZEL..
bugün çiçekler benden dilerim bir daha ki anneler gününe ya eşinizden yada evlatlarınızdan alırsınız bu çiçekleri..

Cnm ben buralardayım kimse yok diye çok yazmıyorum. Tedaviyede gelince beyefendinin keyfini bekliyorum. Hastanede sperm vermek istemiyomuş bıkmış artık offfff işler karışık anlıycan

Seninde kutlu olsun anneler günün inşallah seneye sende bebişinle kutlarsın

suerim canım ne diyeyim rabbim yar ve yardımcın olsun...bizde ilk sperm tahlilinde bir labaratuvara gitmiştik...labaratuvarda bu iş için özel yer yokmuş wc git dediler eşime bir kap verdiler ...neyse 30-35 dk sonra eşim kan ter içinde çıktı...elinde kap...o görüntü hala gözümün önünden gitmez gerçektemn bayağı zorlanmışşşş...merkezde bu iş için özel oda lavabo duş ayarlamışlar hatta yardımcı materyal bile koymuşlar :)))) kolaylaştırmak için... ama erkelein çokta sıkıntı etmemei gerek bence ...sen alttan gir üstten çık bir şeyler yap testi yaptır bence....hadi çok öpüyorum iyi geceler....

Cnm adam artık gerçekten bıktı evlendik evleneli sperm veriyo onada hak vermiyor değilim ama yapcak bişey yok şimdi iş seyehatinde gelince bir daha şansımı deniycem. Altından gir üstünden çık fikrini beğendim hemen uyguluycam

Son düzenleme:
yanlış anlamaları sebebiyet vermedim inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh neyse gece gece güldürdün beni rabbim seni de güldürsün inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hadi çk öpüyorum iyi gclr................

yanlış anlamaları sebebiyet vermedim inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh neyse gece gece güldürdün beni rabbim seni de güldürsün inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hadi çk öpüyorum iyi gclr................

Valla cnm kusura bakma çoktan yanlış anladım ama kocacım ortalarda yok uygulayamıyorummmm

Aman Allahımmmmmmmmmmmmmm ben ne yaptımmmmmmmmmmmm karı-koca arasına girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herkese mutlu haftasonlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Cnm kötü anlamda birşey olmadı kendini suçlama. Sen masumsun suç bende sanırsam bu ara herşeyi yanlış anlıyorum

selam kızlar nasılsınız????

berencim herşeyin yolunda olmasına sevindim bitanem inşallah sağlıkla bebişini kucağına alacaksın....

suercim bencede dene canım..sperm vermek bizim çektiklerimizden bence çok daha kolayyyyyyyyyy......yaniiiii......ona göster buna göster en azından böyle durumları yok......ilaç kullanmıyorlar....biz hormon iğnelerini yiyip oturuyozzzz.sonrasında ne olur Allah bilir....

thorbankcım sanada kolay gelsin canım..ev işi zor...ama bir kere yaptıracaksın o yüzden tam yaptır sürekli değiştiremezsin en azından uzun süreeee...

bende iyiyim yazılılar okulun son dönemleri boğuşuyoruz işteeeee.....böyle fıstıklarrrr....

encandan ses seda yok..oğluşu ve kendisi iyidir umarımmm..neşe iyice yok oldu..bence neşe "ben doğurdum bebeiğimi" derse hiç şaşırmayacammm inşallah iyidirrrrr...

öptüm hepinizi...kendinize iyi bakın hoşçakalınnnnnnnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…