Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Herkeze slm arkadaşlar
Neşeyi bende çok merak ediyorum umarım kötü bişey yoktur
Encan da yok ortalarda

selam kızlar, nasılsınız??*kaç gündür giremedim....bel ağrım var....yatıp dinlendimmm...
sanırım sporda çok zorladım gibi.....
sizler nasılsınız ne var ne yok??.neşeyi bende merak ediyom...
encanda oğluşu ile uğraşıyordur ondan gelemiyodur......

kızlaaaaarrrrr duyun sesimiiii görün beniii.....
tüpçülerin gücü adınaaa yemek yarışmasına katılan arkadaşıma oy vermeyeee bekliyorum hepinizi
yemeğimizin ismi PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATASI bu yemeğin başında yuvarlak kutucuğu işaretleyip onaylıyorsunuz çok basit...
haydi kızlar göreyim sizi...
oylama sayfasına vereceğim linkten girebilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html

tatlım mesajını aldım burdan yazıyorum sonucu mutlaka haber vericem herşey için saol çok öenmliydi bu aahhh ah bir bilsen
bu arada ben topiğe yazıverdim heyecanımdan kaynaklı özüydüleyim

tatlım mesajını aldım burdan yazıyorum sonucu mutlaka haber vericem herşey için saol çok öenmliydi bu aahhh ah bir bilsen
bu arada ben topiğe yazıverdim heyecanımdan kaynaklı özüydüleyim

egunal canım ben dua topiğine yazmıştımmm linki orda verdimmmmm......burdan yazdığını şimdi gördüm...dua topiği daha kalabalık...daha öncedende bir arkadaşımız tatlı yarışmasına katılmıştı onaylamıştıkkkkk.......

iyi pazarla<r kızlar ev temizliğinden sonra börek keyfi....:)))))

selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız????
thorbank yeme börekleri sonra kilo yaparrrrrrrrrrr
taşındın mı yeni evine..hayırlı olsun içi bebişlerle dolsunnnnnnnnnn.....
suercim sen nasılsın???tedaviye başladınmı???
berencim nasıl gidiyor hamişlik???
neşeden yine haber yok değil mi???ne oldu bu kıza yaaaaaaaaaaaa
ben iyiyim kızlar....spora devam....bel ağrım vardı..yanlış oturmaktan..ondan giremedim nete...
şimdi iyiyim çok şükür....
kendinize iyi bakın çoooooooook öpüyorummmmm hepinizi

Kod:

merhaba cnm geçmiş olsun aman dikkat et bel ağrısı hiç birşeye benzemiyor
Bizde bir türlü başlayamadık tüp bebeğe hep bir aksilik çıktı. Bir senede bu üçüncü olduğu için eşim biraz zorlandı maddi olarak azıcık bekle dedi. Bu arada eşimle aramda biraz limoni
Bakalım hayırlısı olsun bekliyorum cnm

Son düzenleme:
iyi geceler arkiler nasılız...mersine yaz geldi valla...millet burada şortu çekti...geçenlerde eşim akşam yürüyüşünde ya sen üşüdüm diyorsun millet şortla minilerle dolaşıyor demez mi? eve taşınamadım kızlar annemlkerdeyiz hala 1 ay daha var en iyi ihtimalle... böreklere gelince arada kaçamaklar güzel oluyor be kızlar...hem sönmez öğretmen olduğunu her yerde belli etmek zorunda mısın...
suerim inşallah en kısa zamanda başlarsın veye mucizen kendiliğinden gelir...geçenlerde eşimin okulunda 9 yıl sonra olmuş bir arkadaşının bebişi....para konusunda haklısın biz en az 25 milyar harcadık...bir de en kısa zamanda düzeltirsin aranı...gerçi bazen erkekler çok anlayışsız olabiliyorlar ama ....bazende incir çekirdeğini doldurmayan meseleler oluyor....genelde ilk adımı ben atıyorum...((( erkekler kendilerini çok ifade edemiyorlar....

merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorumda cevap vermiyorum bilerek kontrolüm 4 mayısta o zaman gidip bebeğimden inşallah güzel haberler alıp öyle yazayım diyordum .inşallah darısı sizlerede olsun kızlar ama valla bu bekleyişler bebek dogana kadar olacak heralde heran bebeişe bişey olacakmış gibi hissetmekten mutluluğumuda yaşayamıyorum.

Merhaba bişi sormak istiyorum tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım 15 nisan pozitif sonucu aldım bugun kese görmeye gittim görünmedi drum durumu da hiç hoşuma gitmedi ters bişiler olabilirmi kese neden belli olmaz tekrar kan verdim birazdan sonucu öğreneceğim ama benim gibi olan varmıydı yardımcı olun lütfen

beren84 herşeyin normal gitmesi güzel canım sende birşey olacak mkorkusundan kurtul hamişliğin keyfine bak bence canım.....

sönmezim akapuntur nasıl istediğin kiloya ulaştın mı?

suerim sen nasılsın canım samsuna yaz geldi mi?

hfzd canım yeniden tahlil vermişsin sonuç ne oldu acaba? inşallah olumsuz birşey yoktur

Malesef olmadı canım ya bhcg değerim düştü düşük yapıyorsun dedi dr ilaçları bırak adetin gelsin dedi olmadı hayalkırıklığı Allahın takdiri bi dahaki denemede inşallah

Malesef olmadı canım ya bhcg değerim düştü düşük yapıyorsun dedi dr ilaçları bırak adetin gelsin dedi olmadı hayalkırıklığı Allahın takdiri bi dahaki denemede inşallah

canım gerçekten çok üzüldüm ve de şaşırdım demekki böyle şeylerde olabiliyor.ben de korktum şimdi kendi adıma.pazartesi ben de kese görmeye gideceğim.inşallah en kısa zamanda kendini toparlar ve tekrar denersin.allah en kısa zamanda nasib etsin canım meleğini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…