selam kızlar nasılsınız????
berencim herşeyin yolunda olmasına sevindim bitanem inşallah sağlıkla bebişini kucağına alacaksın....
suercim bencede dene canım..sperm vermek bizim çektiklerimizden bence çok daha kolayyyyyyyyyy......yaniiiii......ona göster buna göster en azından böyle durumları yok......ilaç kullanmıyorlar....biz hormon iğnelerini yiyip oturuyozzzz.sonrasında ne olur Allah bilir....
thorbankcım sanada kolay gelsin canım..ev işi zor...ama bir kere yaptıracaksın o yüzden tam yaptır sürekli değiştiremezsin en azından uzun süreeee...
bende iyiyim yazılılar okulun son dönemleri boğuşuyoruz işteeeee.....böyle fıstıklarrrr....
encandan ses seda yok..oğluşu ve kendisi iyidir umarımmm..neşe iyice yok oldu..bence neşe "ben doğurdum bebeiğimi" derse hiç şaşırmayacammm inşallah iyidirrrrr...
öptüm hepinizi...kendinize iyi bakın hoşçakalınnnnnnnnnn...
selam kızlar nasılsınız????
berencim herşeyin yolunda olmasına sevindim bitanem inşallah sağlıkla bebişini kucağına alacaksın....
suercim bencede dene canım..sperm vermek bizim çektiklerimizden bence çok daha kolayyyyyyyyyy......yaniiiii......ona göster buna göster en azından böyle durumları yok......ilaç kullanmıyorlar....biz hormon iğnelerini yiyip oturuyozzzz.sonrasında ne olur Allah bilir....
thorbankcım sanada kolay gelsin canım..ev işi zor...ama bir kere yaptıracaksın o yüzden tam yaptır sürekli değiştiremezsin en azından uzun süreeee...
bende iyiyim yazılılar okulun son dönemleri boğuşuyoruz işteeeee.....böyle fıstıklarrrr....
encandan ses seda yok..oğluşu ve kendisi iyidir umarımmm..neşe iyice yok oldu..bence neşe "ben doğurdum bebeiğimi" derse hiç şaşırmayacammm inşallah iyidirrrrr...
öptüm hepinizi...kendinize iyi bakın hoşçakalınnnnnnnnnn...
Örtmenim örtmenim elektirikler kesikti okula gelemedim........ha bir de suer beni cimcikliyor saçımı çekiyr örtmenim....şikayetçiyim.....
iyi akşamlar kızlar...... suerim evle ilgilenmekten bşladım sizi çok özürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....ahanda öpücük..................
sönmezim nerdesin bacım ya.......inzivaya mı çekildin nedir anam???????
mersinde sıcaklar başladı sizin oralar nasıl........
kızlar nasılsınız ben giremiyorum malesef ama sizinle sohbeti özledim oğluşum 2 aylık oldu teyzeleri çok güzel bi duygu rabbim her isteyene nasip etsin inşallah umarım herkez iyidir hepinizi öpüyorum
Thorbank cnm biz eniyisi beraber olup sönmeze ceza verelim oda çok az uğruyo
Burda da sonunda havalar ısndı çok şükür. Kızım sabırsızlıkla deniz sezonun açılmasını bekliyo
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dikkat dikkat suer ve sönmez acil danışmaya suer ve sönmez hanım efendiler acil danışmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam kızlar nasılsınız???miraç kandiliniz mübarek olsun...
berencim tebrik ederim canım..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?