Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Cnm sen nerelerdesin hiç görünmüyosun. Birdaha başlıycakmısın tedaviye belki yine aynı dönemlerde yaptırırız
Eşimede gelince bu ara biraz iş yüzünden stresli çok yoğun onun için çok üzerine gidemiyorum. Tek başına herşeye yetişmeye çalışıyo (lanet olsun içimdeki insan sevgisine) Anlıycan kısa zamanda başlıycaz ama ne zaman olucak belli değil hayırlısı
Öğretmenim neşede encanda gelince onlara ceza ver ikiside tek ayak üstünde dursun

canım güzel dileklerin için çok teşekkürler darısı sana ve tüm bekleyen arkadaşlara olsun inşallah teyzesi ayın 30 unda tekrar randevumuz var bakalım bebiş inşallah iyidir.her ay sonu kontrol yaklaştıkça bendeki heyecan tavan yapıyo bide bu ay cinsiyetimizde belli olacakmış:) rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları yaşamayı inşallah içinde sanada canım:)

Örtmenim örtmenim elektirikler kesikti okula gelemedim........ha bir de suer beni cimcikliyor saçımı çekiyr örtmenim....şikayetçiyim.....

iyi akşamlar kızlar...... suerim evle ilgilenmekten bşladım sizi çok özürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....ahanda öpücük..................

sönmezim nerdesin bacım ya.......inzivaya mı çekildin nedir anam???????

mersinde sıcaklar başladı sizin oralar nasıl........

Thorbank cnm biz eniyisi beraber olup sönmeze ceza verelim oda çok az uğruyo

Burda da sonunda havalar ısndı çok şükür. Kızım sabırsızlıkla deniz sezonun açılmasını bekliyo

kızlar nasılsınız ben giremiyorum malesef ama sizinle sohbeti özledim oğluşum 2 aylık oldu teyzeleri çok güzel bi duygu rabbim her isteyene nasip etsin inşallah umarım herkez iyidir hepinizi öpüyorum

kızlar nasılsınız ben giremiyorum malesef ama sizinle sohbeti özledim oğluşum 2 aylık oldu teyzeleri çok güzel bi duygu rabbim her isteyene nasip etsin inşallah umarım herkez iyidir hepinizi öpüyorum

ne güzel canım tam sevilmelik oldu desene....

Thorbank cnm biz eniyisi beraber olup sönmeze ceza verelim oda çok az uğruyo

Burda da sonunda havalar ısndı çok şükür. Kızım sabırsızlıkla deniz sezonun açılmasını bekliyo

evet canım geçen sene bizde eşimin arkadaşının yazlığında 1 hafta tatil yapmıştık çok güzeldi.... yazları neler yapıyorsun suerim gidiyr musunuz bir yerlere?

iyi günler kızlar nasılsınız kimselerden ses seda yok nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah herkes iyidir....
bu arada mersinde Türkçe olimpiyatlarının tanıtımı yapılacakmışşş çok geniş kapsamlı ve katılımlı bir organizasyon hazırlıyorlar....diğer illerde de yapılıyor valla vaktiniz varsa kaçırmayın derim harika

teyzeleri biz geldik doktor kontrolümüz çok iyi geçti bebişim kocaman olmuş giderken çikolatayı fazla kaçırdım galiba doktor amcası inanamadı çok hareketliydi kıpır kıpırdı valla.veeee cinsiyetimizde belli oldu %90 erkek dedi doktor pipisinin fotoğrafını bile çekti.hayatımın ikinci erkegi geliyor çok mutluyum .

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

dikkat dikkat suer ve sönmez acil danışmaya suer ve sönmez hanım efendiler acil danışmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım burdayım eşim laptabı götürdüğü için epeydir giremedim ama telefondan takip ettim.
Sen neler yapıyorsun yavaş yavaş toplanmaya başladınmı.
Cnm geçen sene samsunamı geldin
Öpüyorummmmm

Beren senide tebrik ediyorum cnm allahım uzun ömürler versin sağlık sıhhatle büyütürsün inşallah oğluşunu

çok teşekkür ederim kızlar:)darısı size olsun inşallah.maalesef canım ya isim henüz belli degil ama fikirlerinize açıgım önerilerinizi bekliyorum:)

selam kızlar nasılsınız???miraç kandiliniz mübarek olsun...

berencim tebrik ederim canım..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

yok canım samsuna gelmedim eşim giresun eğitim mezunu.... 3 sene önce karadeniz turu yapmıştık trabzon-rize....o kadar...tamam sueri şimdilik mazeretli yazıyorum ama telafisini yapacak tabai:)))))

berenim tek sorun ismi olsun....gerçi şimdi iki isimler mda ama sizin düşünceyi bilmem tabi...

sönmezim seninde kandilin kutlu olsun canım

inşallah bu kutlu zamanlarda bizimde dualarımız kabul olunur.....hepinizi çok öpüyorum iyi günler kızlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…