benim eşim ben seni her halinle seviyorum diyor.....kilolu kadın görse bak her tarafından yağ fışkırmış diyor....:))))) sadece kilo verdiğimde yüzüm sivriliyor(((((
üzülme canımmmmmmmmmmm hep beraber destek olur kilolarımızı veririz ....haydi başlayalım diyete hep beraber...
ama ben çok sıkı yapamam..sonra çocuklardan alıyom hırsımı....fazla aç kalmayayım bennnnn....sonra böyleolurum
ya birde diyet haftası mesaide börekler baklavalar gelmez mi yemezsen olmuyor diyetteyim desen bir iki dilimden ne çıkar diyorlar....diyet zamanı mağaraya çekilmek lazım bence:)))) çocuklara fazla kızma canım bir ara alo 147 mi ne vardı... eşime her akşam bak çocuklara fazla kızma seni şikayet ederler derdim:)))))
ya birde diyet haftası mesaide börekler baklavalar gelmez mi yemezsen olmuyor diyetteyim desen bir iki dilimden ne çıkar diyorlar....diyet zamanı mağaraya çekilmek lazım bence:)))) çocuklara fazla kızma canım bir ara alo 147 mi ne vardı... eşime her akşam bak çocuklara fazla kızma seni şikayet ederler derdim:)))))
Sönmezcim pazartesi başlasak olurmu canım
Şimdi sen birden başlayalım deyince bir tuhaf oldum
suercim ne zaman istersen o zaman olsun canımmm...
bende çok sıkı yapmayacam zatennn..sadece dikkat edip spora devammmm...
suerim eşin döndü galiba...tedavi ne zaman bu arada....
iyi pazarlar kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?