mrb kızlar herkese merhabalar suercım dun alısverıse cıkmıssın emınımkı guzel seyler almıssındır bende bugun aksam uzerı cıkacagım oglum ıcın ssonmez encan sızlerı ozledık ınss en kısa surede bırseylewr yazarsınız encan oglusu op benım ıcın nedracım esının tayın ısı bellı oldumu cnm hepınızı kocaman opuyorummmmmmmm
iyi geceler kızlar öncelikle sizleri kocaman kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmm ........maşallah iyi kaynatmışsınız ykluğumda......
inşallah bu güzel temennilerimiz dua yerine geçer....
bende sizleri takipteyim en kısa zamanda başlayacağım inşallah.....
özlem neşe hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
söznmez inzivaya çekildi sanırsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinize şimdiden hayırlı sahurlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkadaslar aranizda 6. Haftada kanaması olan olmuşmuydu.6. Haftamdayım bu sabah kanamam basladı dr.ultrasonla baktı bebek iyi kalp atımını da duydu bir igne yaptı.eve donduk kanamam hala devam ediyor.icinizde bunu yasayan oldu mu hiç
Arkadaslar aranizda 6. Haftada kanaması olan olmuşmuydu.6. Haftamdayım bu sabah kanamam basladı dr.ultrasonla baktı bebek iyi kalp atımını da duydu bir igne yaptı.eve donduk kanamam hala devam ediyor.icinizde bunu yasayan oldu mu hiç
Cnm inşallah en kısa sürede halledip aramıza donersin.ev konusunda sıkıntılar devam ediyor canım tayin olmadı malesef bakalım hakkımızda hayırlısı.....
hepinizi çok öpüyorum .....
Cnm inşallah güzel bir hafta olur. Cok yakın bir arkadaşım cuma günü dogum yapicak heyecanla bebisin gelmesini bekliyoruz. Kızımız olucak hayirlisiylamrb arkadaslar hepımız ıcın guzel ıslerımızın rast gıdecegı bır hafta dılıyorum suercım nasılsın safak kac kaldı hayırlısıyla nedracım bızde senı ozledık cnm benım ev ve tayın ısınıde ınssss en kısa surede halledersın cnm hepınızı opuyorummmmm
Cnm inşallah en kısa sürede halledip aramıza donersin.
Cnm inşallah güzel bir hafta olur. Cok yakın bir arkadaşım cuma günü dogum yapicak heyecanla bebisin gelmesini bekliyoruz. Kızımız olucak hayirlisiyla
Benimde cnm adetim gecen ayın otuzundaydi normalde iki üç gün önceden olur. Alti yedi gün sonra başlarız heralde nesecim. Sen neler yapıyorsun cnm
ayyyy cnm ınsss arkadasın bebısını sagsalım kucagına alsın normal dogumsa eger bır avazda dogursun darısıda bızlere ınsss cnm ben suan kendımı temızlıge vermıs durumdayım ınan kı elımden vılada dusmuyor yazı bu yonden sevmıyorum sankı havada toz ucuyor dakkada hadı optum
cnm
suercım avatarını cok begendım ınsssssss gercege donsun tatlım benım de olursa kendı koca gobusu koyacagım ınssssss
mrb cnm gunaydın evet yaa inşşş hamiş oluruz hepimiz bende gun yaklaştıkça heycanlanıyorum azcık buyuk olsun benim damat iyidirrrr öptum cnmİnşallah cnm bir daha dolar göbüşlerimiz. Tedaviye baslamama çok az kaldı. Şimdiden heyecanlanıyorum. Tahminen 3 yada en geç 4 güne adet olurum.
Nese seninde 15 günün kaldı. Istesek bu kadar denk getiremezdik. Offfff inşallah seninle burda hamilelik gunlerimizi geçiririz. Ama biz abla yada abi oluruz nede olsa sizden azcık büyük olucaz
mrb cnm gunaydın evet yaa inşşş hamiş oluruz hepimiz bende gun yaklaştıkça heycanlanıyorum azcık buyuk olsun benim damat iyidirrrr öptum cnm
Cnm bugün arkadaşım doğum yaptı. O kadar tatliydiki bebisi. Bisey filan derler diye hiç sevemedimde kucagimada alamadim. Aklim kaldı bebişte. Allahım inşallah bizede verirde doya doya sever koklarız.
suercım mrb cnm ıyı hafta sonları arkadasının da gozu aydın darısı bızlere olsun ınsss bebıs kokusu cennet kokusu allah ıkıncı kez bızede nasıp eder ınsss ben ılk hamıslıgımde hıc ugrasmadıgım ıcın ve cok genc oldugum ıcın hıc bısey anlamadım allah ızın verıse bu hamıslık te daha bır heveslıyım aman oglum duymasın laf aramızda bebıs kaynarı yaparlarmıkı arkadasın ben cok severım ınsss bebıler olurda bızlerde yaparız cnm hadı gorusuruz tatlım cok optum
Cnm bende cok gençtim hamileligimde inan şimdi hiç o günleri yasamamisim gibi geliyor. Adetimde sinyalleri vermeye basladi biran önce olsam diye bekliyorum. En geç iki güne olurum heralde.
Cnm bu bebis kaynarı ne ilk defa duydum.
Oglusunuda senide öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?