ıyı aksamlar cnm bu sefer herseyı daha guzel yasayalım ben bolbol hamıs kıyafetlerı alacagım ınsss ay sen haftaya ınsss baslarsın cnm bu sefer hersey daha ıyı olacak senın ıcın arkadasım bızım burda dogum yapanın evınde yapılır aktarlarda satılır bı tur baharat kaynarlık malzeme dersen aktarlar verıyor cnm bızım burda her dogum yapan yapar cnm ve ayrıca anne sutunu de arttırıyormus bende senın kızını cok opuyorum tatlımmmmm
suerim histereskopi etkiler canım stres sıkıntı bile etkiliyor .....ya da hamiş de olabilirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cnm ya bekliyorum ama nazlanıyor. İlaçlarımda bitmedi cnm biesteron birde adıni unuttum iki ilacım daha var onlara devam ediyorum. Sen ilac kullaniyomusun nesecim.mrb kızlar ıyı aksamlar suercım bıraz gecıkmesı normal tatlım netıcede br slem gordun bırde beklıyosun ya gelmez nazlanır ılacların bıttımı yoksa hala ıcıyormusun merak etme cnm ınssss artık buralardayım nedracım hosgeldın ınsssss ıslerını hafıfletmıssındır cnm dr gıttınmı cnm ınssss hersey yolundadır bende sonmezı ozledım gelsede laflasak kızlar hepınıze ıyı aksamlar
neşecim ev işlerini hallettik gibi canım....
özlemim telde net var ama yavaş evde daha rahat oluyor .....inşallah en kısa zamanda eski halimize döneceğiz....
tatil planlarınız var mı kızlar
mrb kızlar ıyı aksamlar suercım kız hıc yaramazlık yapmadıgınıza emınmısın saka bır yana ılaclar ve hıtereskopının yan etkısı olabılır cnm telas yapma sen tup yaptıracan ya sen cnm hamıs hamıs nereye gıdıy orsun bakım sen ılk uc ay onemlı nedracım ev ısını halletmene sevındım ozaman artık gelsın bebısler boyle sıksık ugra cnm topıgımız senlensın tatıl ısıne gelırsek ıkı uc haftalıgına bızım burada camlı yayla var belkı duymussundur oraya gıdecem allah ızın verırse kayınvalıdelere yıne gorusuruz kendınze ıyı bakın opuyorummmmmm
oooo encanım gelmıs ıyı olmanıza cok sevındım cnm masallah buyumus pasan agulara emeklemeye baslar bundan sonra bende ıyıyım tatlım ınssss ıkıncı tup bebege baslıcam suerde baslıyacak thorbankta arkadan ınsss bıze yetısecek bızler ıcın dua et cnm ayrıcada arada ugra habersız bırakma bızı senı ve oglusu opuyorumarkadaşlar merhaba ben giremiyorum fazla ama sizinle sohbeti özledim umarım herkez iyidir herşey yolundadırbuarada oğluşum 4 ayı bitirdi rabbim herkeze nasip etsin inşallah sizi unuttum sanmayın hepinizi çokkk öpüyorum
mrb cnm camlıyayla gercekten guzel bır yer kız dogru soyluyorsun ne tatılı bızım her sene mecburı hızmetımız yaylaya gıtmek allahtan oglum sevıyorda ıdare edıyorum oyle yoksa ınsanın evınden baska yerde rahat ı yok bence enguzelını suer yapmıs ınssssss gıderde stres atar cnm esını kandırmaya bak senın ıcınde ıyı olur bu ev ısı sızı ıyı yordu tatılde acısını cıkarırsınız boyle sıksık ugra cnm gorusuruz optum cnmiyi akşamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sıcak bir mersin akşamından kucak dolusu öpücüklerle sizi selamlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
laflara bak içime tiyatrocu mu kaçtı benim:)))))))))
özlemim ve neşem demek tatil yapacaksınızzzzzzzzzzzzzzzz haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şaka şaka yapın arkadaşlar rahatlayın vallla bende kociş kandırıp gidebilsimmmmmmmmmmmmmmm
çamlıyaylayı duydum neşem güzel yer ama kayınvalide işi kötüüüüüüüüüüüüüüüüü...... yani bence inşallah sen sıkıntı yaşamıyorsundur hani bende çok yaşamıyorum ama üç günden sonta misafirlik bitiyor ne yazık ki birde bizim kayınvalkidelerin ev 2 o oda yatsan yatılmıyor anlayacağım.....
gelilim özlemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... alanya ne güzellllllllllllllll kaç paraya ayarladınız canım? kaç gün? bizde kapalılar için otellere baktık ama diğerlerinden oldukça yüksek((((((((((((((((((( tadını çıkar arkadaşım bol bol güneşlen ama faazla yanma.... en nefret ettiğim şey de tatilde adet olmak benim ya denize gideriz adedte denk gelir kaplıcaya gideriz hakeza....
Merhaba cnm aslında tatile gidecegimizden degildi. Kızım cok istedi agladi. Arkadaslar gideceklerdi esimde beraber gidelim dedi öyle yani. Rezervasyonu da 4 ay onceden yaptik 2500 gibi biseydi yanlis hatırlamıyorsam. Benim için en güzel tatil yemek yapip bulasik yikamamak:))))))))))))))))))))))) öpüyorum nedracimmmmiyi akşamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sıcak bir mersin akşamından kucak dolusu öpücüklerle sizi selamlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
laflara bak içime tiyatrocu mu kaçtı benim:)))))))))
özlemim ve neşem demek tatil yapacaksınızzzzzzzzzzzzzzzz haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şaka şaka yapın arkadaşlar rahatlayın vallla bende kociş kandırıp gidebilsimmmmmmmmmmmmmmm
çamlıyaylayı duydum neşem güzel yer ama kayınvalide işi kötüüüüüüüüüüüüüüüüü...... yani bence inşallah sen sıkıntı yaşamıyorsundur hani bende çok yaşamıyorum ama üç günden sonta misafirlik bitiyor ne yazık ki birde bizim kayınvalkidelerin ev 2 o oda yatsan yatılmıyor anlayacağım......
gelilim özlemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... alanya ne güzellllllllllllllll kaç paraya ayarladınız canım? kaç gün? bizde kapalılar için otellere baktık ama diğerlerinden oldukça yüksek((((((((((((((((((( tadını çıkar arkadaşım bol bol güneşlen ama faazla yanma.... en nefret ettiğim şey de tatilde adet olmak benim ya denize gideriz adedte denk gelir kaplıcaya gideriz hakeza....
Cnm ya malesef olamadim bir türlü gelmedi cumaya kadar oldum oldum yoksa öbür aya kalicak. Bende yavastan yavaştan bayram temizligine başladım. Kirmizilarin gelecegi yok bir komsum olmus hitereskopi onun on onbeş gün gecikmiş. Bende umudu kestimsuerrrrrrrrrrrr nerelerdesın ne oldu geldımı senın kırmızılar merak edıyorum senı guzel haberlerını beklıyorum
neşem canım inşallah hayırlı olur tedavin umarım herşey yolunda gider sende suerde bebişlerinize kevuşursunuz çok güzel bi duyguymuş rabbim olmayan herkeze nasip etsin inşallah ben bile şimdiden 2. nin hayalini kuruyorum rüyamda hep hamile görüyorum kendimi evet biraz erken ama çok isterim bide kızım olsun neyse ben önce oğlumu büyüteyimde hayırlısıyla inşallah arkası bereketli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?