tsk ederım encanım ınsss bu sefer bızım ıcın hayılısı olsun hersey yolunda gıtsın evet cnm annelık baska bısey rabbım ınsss olmayanlara arkasınndanda bızlere ınssss hıc erken degıl cnm bebıs ıcın belkı bu sefer tedavısız olacak ınssss ıkısı bır arada buyur gıder ah ahhhh keske sımdıkı aklım olsaydı arkaarkaya dogururdum kısmet hayırlısı buymus bızım ıcın oglusu kocaman op nese teyzesı ıcınneşem canım inşallah hayırlı olur tedavin umarım herşey yolunda gider sende suerde bebişlerinize kevuşursunuz çok güzel bi duyguymuş rabbim olmayan herkeze nasip etsin inşallah ben bile şimdiden 2. nin hayalini kuruyorum rüyamda hep hamile görüyorum kendimi evet biraz erken ama çok isterim bide kızım olsun neyse ben önce oğlumu büyüteyimde hayırlısıyla inşallah arkası bereketli olur
Merhaba cnm aslında tatile gidecegimizden degildi. Kızım cok istedi agladi. Arkadaslar gideceklerdi esimde beraber gidelim dedi öyle yani. Rezervasyonu da 4 ay onceden yaptik 2500 gibi biseydi yanlis hatırlamıyorsam. Benim için en güzel tatil yemek yapip bulasik yikamamak:))))))))))))))))))))))) öpüyorum nedracimmmm
Cnm ya malesef olamadim bir türlü gelmedi cumaya kadar oldum oldum yoksa öbür aya kalicak. Bende yavastan yavaştan bayram temizligine başladım. Kirmizilarin gelecegi yok bir komsum olmus hitereskopi onun on onbeş gün gecikmiş. Bende umudu kestim
Bu arada hamile olmam imkansiz operasyondan sonra dr tavsiye etmem dedi onun için bisey yapmadık. Öncesinde olamaz çünkü operasyonda kanima baktilar.
Sen napiyosun nesecim ilaç filan iciyormusun. Senin dondurmalar kacinci gün dondurmasiydi
Öpüyorum mmmmmmm
kızlar hepinize tunaydınlar guzel haberler alacağımız bir gun olur inşşşşş hepinizi çok öpuyorumm
olsun cnm yeterki bebişler gelsin ha bir ay önce ha sonra bundada vardır bir hayır bizim buralarda çok sıcak akşamlarıda çok sıcak oluyormu sizin oralar cnm göruşuruz tatlımTunaydin cnm
Dun ve bugün burda acayip sicak var yaniyoruz.
Nesecim sanirim sen benden once adet olacaksın cnm bende daha bisey yok. Büyük ihtimal öbür ay yaptiricam . Yarina kadar olmazsam tabi. Neyse herseyde bir hayir vardir. Pazartesi belki dr gidip görüşürüm.
öpüyorum cnmmmm
olsun cnm yeterki bebişler gelsin ha bir ay önce ha sonra bundada vardır bir hayır bizim buralarda çok sıcak akşamlarıda çok sıcak oluyormu sizin oralar cnm göruşuruz tatlım
Iyi sahurlar cnmiyi geceler kızlar ....iyi sahurlar diyeyimmmmm
özlemim erken başlamışsın temizliğer sanki....gerçi bayram temizliği bu.... bu arada tatil kaç gün canım 2500 az değil hani....neyse otelden memnun kalırsanız bakalım bizde düşünürüz seneye filan....
neşe senin tedavi başladımı kuzum dondurulmuş filan yazılarını okudum ama uykulu kafayla geçmişe göz atamadım....
mrb tunaydın nasılsın cnm evet cnm gecen tup bebekten dondurulmuslar var ınss onlarla denıyecegım suan ılac kullanmıyorum laporoskopı oldugum ıcın beklemedeyım adet olunca gıdecem artık dr nederse ona gore bellı olacak ya ben tuptede cok ılac kullanmadım bır gonalf olgutranmıydı ne catlatıcı ılac bırde jel folıkasıt bazen dıger topıklerı okuyorumda cok ılac kullanılıyor bılmıyorum artık kısmet cnm sen ne yaptın dr ısını gıdebıldınmı cnm optum gorusuruziyi geceler kızlar ....iyi sahurlar diyeyimmmmm
özlemim erken başlamışsın temizliğer sanki....gerçi bayram temizliği bu.... bu arada tatil kaç gün canım 2500 az değil hani....neyse otelden memnun kalırsanız bakalım bizde düşünürüz seneye filan....
neşe senin tedavi başladımı kuzum dondurulmuş filan yazılarını okudum ama uykulu kafayla geçmişe göz atamadım....
Iyi sahurlar cnm
Valla nedracım temizligi yavas yavas anca yapiyorum. Oruçta tuttugum için zor oluyor. Bayram deyince çok stres oluyorum ben ya iş hiç bitmiyor. Allahtan memlekete gitmiyorum bu bayram.
Cnm ya tatilide bizim ufaklık çok istedi onu babasi kiramadi. Yoksa burda denizimiz var aslinda.
Kizlar facedede görüşsek ya artık. Sanal sanal nereye kadar ama.
Nedra hadi cnm sana tatli uykular
mrb tunaydın nasılsın cnm evet cnm gecen tup bebekten dondurulmuslar var ınss onlarla denıyecegım suan ılac kullanmıyorum laporoskopı oldugum ıcın beklemedeyım adet olunca gıdecem artık dr nederse ona gore bellı olacak ya ben tuptede cok ılac kullanmadım bır gonalf olgutranmıydı ne catlatıcı ılac bırde jel folıkasıt bazen dıger topıklerı okuyorumda cok ılac kullanılıyor bılmıyorum artık kısmet cnm sen ne yaptın dr ısını gıdebıldınmı cnm optum gorusuruz
mrb suercım tunaydın kız sen ılaclarını ıcmıyormusun duzenını ayarlayabıldınmı zamanlama acısından temızlık nasıl gıdıyor kolay gelsın kırmızılardan ne haber cnm haklısın ama ben face kullanmıyorum ya oglumun var esımın var pek ınt alakam olmadıgım ıcın acmadım hadı optum cnm
mrb cnm haklısın ilac işinide halletmişsin allah kabul etsın orucunu ev temizliği nankör cnm bir gun yapma hiç yapmamış gibi oluyor sakın tedavinle ilgili negatif olma cnm ogeçen seneydi bu yıl inşşş herşey güzel olacak bizler için evet görüşmeye tabiki devam belki ilerde buralara yolun düşerse evimde misafir ederim başımın üstünde yerin var cnm hem biz inşşşşş dünür olacağız yaaaaa hadi öptüm cnmTunaydin cnm
Ilaclarin bir kismi bitti bieesteron ve bir tane daha ilacim var onun adini unuttum onlari kullandigin için tutmaya basladim. İnsan cok kötü oluyo cnm herkez oruç ben degil. Onun için çok şükür basladim.
Kirmizilardanda hiç haber yok cnm beni terkettiler belirtide yok takip etmeyi biraktim benim is eylule kaldi. Gecen sene 2 yi eylül de yaptirmistim inşallah sonucu ayni olmaz.
Temizlikde hic bitmiyor nese ben bir yandan yapiyorum bi yandan batiyor. Evimizin önüne köprü yapiliyo heryer toz pislik kafayi yiycem valla
Face olsaydi iyi olurdu cnm görüşürduk. Neyse yine burdan devam ederiz öpüyorum cnm
mrb cnm haklısın ilac işinide halletmişsin allah kabul etsın orucunu ev temizliği nankör cnm bir gun yapma hiç yapmamış gibi oluyor sakın tedavinle ilgili negatif olma cnm ogeçen seneydi bu yıl inşşş herşey güzel olacak bizler için evet görüşmeye tabiki devam belki ilerde buralara yolun düşerse evimde misafir ederim başımın üstünde yerin var cnm hem biz inşşşşş dünür olacağız yaaaaa hadi öptüm cnm
suercim kız buyuk olursa zengin olurlar tatlım esas allah izin verirse ikiz istiyorum ama belfıtığı ve risklerinden öturu korkuyorum inşşş hakkımızda hayırlısı olsun uçtane çok riskli cnm yaaa inşşş bu sefer seninde dondiriklerin olur bir iki yıl sonra onları koydurtursun belki ileride açarsam face tabiki konuşuruz tatlım
Cnm napalim o zaman senin kız büyük olsun. Ayyy kaynanami olucam ben şimdi. Allahim inşallah o günleri de gösterir.
Nesecim iki tane gercekten çok zor oluyor hem maddi hem manevi. Allahima binlerce şükür olsun bir tane var bir tane daha olursa bana yeter diye düşünüyorum ama işte olur olmaz diye mecbur iki tane koydutturucaz.
Canım ya dondurtmayı düşünmüyorum. Olumlu yada olumsuz bu son olur artık elimizden geleni yaptik. Esimde bunaldi Onada hak veriyorum evlendik evleneli kadin dogumcudan cikamadik.
Anliycan bu son nesecim psikolojik olarak daha yapabileceğimi zannetmiyorum. Boylede çok mutluyum allahim saglik sihat versin yeter.
Allahim inşallah nedraya sonmezede en kisa zamnda aratmadan verir.
Iyi sahurlar cnmmmmm
suercim niye öyle duşunuyorsun inşşş herşey guzel olacak ama dondurulmuşlarının olması rahatlık veriyor hem tedavisi kasmıyorki tatlım eşine iş yok ozaman yani sana tavır yapamaz hem ilaçda kullahılmıyor öyle dondurulmuşların olursa sakın araya verme dondurt cnm hem bisene geçerli verdiğin ucret ne zaman istersen ozaman yaptırıyorsun pisikolojik olarak gittiğin hastane yakınmı aynı şehirdemi peki cnm iyi hafta sonları öptum cnm
suerciğim canım nasılsın umarım herşey yolundadır bencede bukadar umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum yoruluyor insan bizamandan sonra ayrıca neseyede katılıyorum eğer dondurma imkanın varsa bekleme malesef benim olmadı zaten topu topu 4 yumurta çıktı onunda 2 sini tıransver ettiler eğer donmuşum olsaydı emir 1.5 yaşına girince hemen gider tekrar denerdimCnm seninde kadir gecen mübarek olsun. Aslinda cnm sorun eşim değil. Bir sene içinde nerdeyse bu 3 tüp bebek onlardan öncede dört sefer yumurta takibiyle ugrastim bilmiyorum artik inan yoruldum maddi manevi. Olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok diye düşünüyorum. Allahim belki bir mucize gonderir
Nesecim aslinda doğru soyluyorsun belki ilerde kararim degişir bu dondurma isine kocamla konusmakta fayda var
Merkezde cnm evime cok yakin arabayla 20 dk mesafede
Öpüyorum cnm
iyiyim tatlım seninde kandilin mübarek olsun inşallah rabbim bu mübarek gecede sana ve olmayan bütün arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin benim oğluşumada sağlık sıhat versin dualarım sizlemrb kızlar iyi akşamlar encanım nasılsın cnm oğluş nasıl kadir gecen mubarek olsun suercim son uç yıldır inanki bizde yorulduk uç aşılama beş kez felan yumurta takibi rahim filmi iki kez ve en son laporoskopi son rahim filminde tup tıkanık çıkmıştı yani benim butun uğraşlar boşunaymış eşim ailem nededi yeter bırakın hatta annem kızım ameliyat olma yeter yorulduğunuz çocuğunuz var allah bağışlasın ama ben yılmadım imkanımız oldukça devam inşşş allah bizlerinde yuzunu guldurecek inşşş umudumuz olmalı her zman
Cnm iyiyim iste tedavi öncesi uğraşıyoruz. Sanirim yumurtam fazla çıkarsa dondurucaz. Olmazsa iki üç sene sonra bir daha deneriz.suerciğim canım nasılsın umarım herşey yolundadır bencede bukadar umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum yoruluyor insan bizamandan sonra ayrıca neseyede katılıyorum eğer dondurma imkanın varsa bekleme malesef benim olmadı zaten topu topu 4 yumurta çıktı onunda 2 sini tıransver ettiler eğer donmuşum olsaydı emir 1.5 yaşına girince hemen gider tekrar denerdim
mrb kızlar iyi akşamlar encanım nasılsın cnm oğluş nasıl kadir gecen mubarek olsun suercim son uç yıldır inanki bizde yorulduk uç aşılama beş kez felan yumurta takibi rahim filmi iki kez ve en son laporoskopi son rahim filminde tup tıkanık çıkmıştı yani benim butun uğraşlar boşunaymış eşim ailem nededi yeter bırakın hatta annem kızım ameliyat olma yeter yorulduğunuz çocuğunuz var allah bağışlasın ama ben yılmadım imkanımız oldukça devam inşşş allah bizlerinde yuzunu guldurecek inşşş umudumuz olmalı her zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?