Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

tsk ederım encanım ınsss bu sefer bızım ıcın hayılısı olsun hersey yolunda gıtsın evet cnm annelık baska bısey rabbım ınsss olmayanlara arkasınndanda bızlere ınssss hıc erken degıl cnm bebıs ıcın belkı bu sefer tedavısız olacak ınssss ıkısı bır arada buyur gıder ah ahhhh keske sımdıkı aklım olsaydı arkaarkaya dogururdum kısmet hayırlısı buymus bızım ıcın oglusu kocaman op nese teyzesı ıcın

suercım oluruna bırak hayırlısı neyse oyle olsun tatlım bence tatılını rahat ederek yapman onemlı kendını kasmadan sonrada gelsın bebısler ama mkrop kapmamaya dıkkat et cnm bende ufaktan bayram temızlıgıne basladımmm hepımıze kolay gelsın cnm ben ılac kullanmıyorum dr gıttıgımde hersey bellı olacak benımkıler ucuncu gun embrıyosu allah ızın verırse olur ınssssss hadı optum cnm

kızlar hepinize tunaydınlar guzel haberler alacağımız bir gun olur inşşşşş hepinizi çok öpuyorumm

kızlar hepinize tunaydınlar guzel haberler alacağımız bir gun olur inşşşşş hepinizi çok öpuyorumm

Tunaydin cnm
Dun ve bugün burda acayip sicak var yaniyoruz.
Nesecim sanirim sen benden once adet olacaksın cnm bende daha bisey yok. Büyük ihtimal öbür ay yaptiricam . Yarina kadar olmazsam tabi. Neyse herseyde bir hayir vardir. Pazartesi belki dr gidip görüşürüm.
öpüyorum cnmmmm

olsun cnm yeterki bebişler gelsin ha bir ay önce ha sonra bundada vardır bir hayır bizim buralarda çok sıcak akşamlarıda çok sıcak oluyormu sizin oralar cnm göruşuruz tatlım

olsun cnm yeterki bebişler gelsin ha bir ay önce ha sonra bundada vardır bir hayır bizim buralarda çok sıcak akşamlarıda çok sıcak oluyormu sizin oralar cnm göruşuruz tatlım

Aynen öyle cnm napalim artik siz buyuk olursunuz. Tek gelsinde bebisim bir ay daha beklerim.
Cnm akşam çok sicak olmuyo ama sabah haslaniyoruz valla. Gerci olsun ben hiç kışı sevmiyorum
Öptüm cnm

iyi geceler kızlar ....iyi sahurlar diyeyimmmmm

özlemim erken başlamışsın temizliğer sanki....gerçi bayram temizliği bu.... bu arada tatil kaç gün canım 2500 az değil hani....neyse otelden memnun kalırsanız bakalım bizde düşünürüz seneye filan....

neşe senin tedavi başladımı kuzum dondurulmuş filan yazılarını okudum ama uykulu kafayla geçmişe göz atamadım....

Iyi sahurlar cnm
Valla nedracım temizligi yavas yavas anca yapiyorum. Oruçta tuttugum için zor oluyor. Bayram deyince çok stres oluyorum ben ya iş hiç bitmiyor. Allahtan memlekete gitmiyorum bu bayram.
Cnm ya tatilide bizim ufaklık çok istedi onu babasi kiramadi. Yoksa burda denizimiz var aslinda.

Kizlar facedede görüşsek ya artık. Sanal sanal nereye kadar ama.
Nedra hadi cnm sana tatli uykular

mrb tunaydın nasılsın cnm evet cnm gecen tup bebekten dondurulmuslar var ınss onlarla denıyecegım suan ılac kullanmıyorum laporoskopı oldugum ıcın beklemedeyım adet olunca gıdecem artık dr nederse ona gore bellı olacak ya ben tuptede cok ılac kullanmadım bır gonalf olgutranmıydı ne catlatıcı ılac bırde jel folıkasıt bazen dıger topıklerı okuyorumda cok ılac kullanılıyor bılmıyorum artık kısmet cnm sen ne yaptın dr ısını gıdebıldınmı cnm optum gorusuruz

mrb suercım tunaydın kız sen ılaclarını ıcmıyormusun duzenını ayarlayabıldınmı zamanlama acısından temızlık nasıl gıdıyor kolay gelsın kırmızılardan ne haber cnm haklısın ama ben face kullanmıyorum ya oglumun var esımın var pek ınt alakam olmadıgım ıcın acmadım hadı optum cnm

Tunaydin cnm
Ilaclarin bir kismi bitti bieesteron ve bir tane daha ilacim var onun adini unuttum onlari kullandigin için tutmaya basladim. İnsan cok kötü oluyo cnm herkez oruç ben degil. Onun için çok şükür basladim.
Kirmizilardanda hiç haber yok cnm beni terkettiler belirtide yok takip etmeyi biraktim benim is eylule kaldi. Gecen sene 2 yi eylül de yaptirmistim inşallah sonucu ayni olmaz.
Temizlikde hic bitmiyor nese ben bir yandan yapiyorum bi yandan batiyor. Evimizin önüne köprü yapiliyo heryer toz pislik kafayi yiycem valla

Face olsaydi iyi olurdu cnm görüşürduk. Neyse yine burdan devam ederiz öpüyorum cnm

mrb cnm haklısın ilac işinide halletmişsin allah kabul etsın orucunu ev temizliği nankör cnm bir gun yapma hiç yapmamış gibi oluyor sakın tedavinle ilgili negatif olma cnm ogeçen seneydi bu yıl inşşş herşey güzel olacak bizler için evet görüşmeye tabiki devam belki ilerde buralara yolun düşerse evimde misafir ederim başımın üstünde yerin var cnm hem biz inşşşşş dünür olacağız yaaaaa hadi öptüm cnm

Cnm napayim bizimki küçük olcak kiz bari doğuruyum sende erkek. Öyle dünür olalım Neşe ikiz olursa napariz valla. 3 cocuk kafayi yeriz heralde:)))) . Şaka bir yana ben aslinda bir tane istiyorum . Tutcagini bilsem bir tane koydururum ama işte kesin degil. Dr sansim artsın diye üç tane olsun dedim ama kabul etmedi.
Cnm bende samsuna beklerim. Keşke face hesabı açsan
Öptüm cnm

suercim kız buyuk olursa zengin olurlar tatlım esas allah izin verirse ikiz istiyorum ama belfıtığı ve risklerinden öturu korkuyorum inşşş hakkımızda hayırlısı olsun uçtane çok riskli cnm yaaa inşşş bu sefer seninde dondiriklerin olur bir iki yıl sonra onları koydurtursun belki ileride açarsam face tabiki konuşuruz tatlım hadi iyi akşamlarr

mrb kızlar herkese iyi hafta sonları kadir gecemiz mubarek olsun allahım bu gecenin yuzu suyu hurmetine butun dualarımızı kabul etsin

suercim niye öyle duşunuyorsun inşşş herşey guzel olacak ama dondurulmuşlarının olması rahatlık veriyor hem tedavisi kasmıyorki tatlım eşine iş yok ozaman yani sana tavır yapamaz hem ilaçda kullahılmıyor öyle dondurulmuşların olursa sakın araya verme dondurt cnm hem bisene geçerli verdiğin ucret ne zaman istersen ozaman yaptırıyorsun pisikolojik olarak gittiğin hastane yakınmı aynı şehirdemi peki cnm iyi hafta sonları öptum cnm

Cnm seninde kadir gecen mübarek olsun. Aslinda cnm sorun eşim değil. Bir sene içinde nerdeyse bu 3 tüp bebek onlardan öncede dört sefer yumurta takibiyle ugrastim bilmiyorum artik inan yoruldum maddi manevi. Olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok diye düşünüyorum. Allahim belki bir mucize gonderir
Nesecim aslinda doğru soyluyorsun belki ilerde kararim degişir bu dondurma isine kocamla konusmakta fayda var
Merkezde cnm evime cok yakin arabayla 20 dk mesafede
Öpüyorum cnm

suerciğim canım nasılsın umarım herşey yolundadır bencede bukadar umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum yoruluyor insan bizamandan sonra ayrıca neseyede katılıyorum eğer dondurma imkanın varsa bekleme malesef benim olmadı zaten topu topu 4 yumurta çıktı onunda 2 sini tıransver ettiler eğer donmuşum olsaydı emir 1.5 yaşına girince hemen gider tekrar denerdim

mrb kızlar iyi akşamlar encanım nasılsın cnm oğluş nasıl kadir gecen mubarek olsun suercim son uç yıldır inanki bizde yorulduk uç aşılama beş kez felan yumurta takibi rahim filmi iki kez ve en son laporoskopi son rahim filminde tup tıkanık çıkmıştı yani benim butun uğraşlar boşunaymış eşim ailem nededi yeter bırakın hatta annem kızım ameliyat olma yeter yorulduğunuz çocuğunuz var allah bağışlasın ama ben yılmadım imkanımız oldukça devam inşşş allah bizlerinde yuzunu guldurecek inşşş umudumuz olmalı her zman

iyiyim tatlım seninde kandilin mübarek olsun inşallah rabbim bu mübarek gecede sana ve olmayan bütün arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin benim oğluşumada sağlık sıhat versin dualarım sizle

Cnm iyiyim iste tedavi öncesi uğraşıyoruz. Sanirim yumurtam fazla çıkarsa dondurucaz. Olmazsa iki üç sene sonra bir daha deneriz.
Sen nasilsin emir paşa nasil. Emiyormu huysuzmu biraz bahsetsene bize yaramazdan. Avatardaki onun resmimi
Cnm arada böyle uğra kendini ozletme. İnşallah emire kardes kendiliginden gelir
Öpüyorum cnmmmmm

Nesecim cnm sende çok ugrasmişsın gerçekten allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz. Cnm dondurma işlemini yapıcaz herhalde bakalım cok yumurtlayabilirsem tabi
Öpüyorum cnmm

Kizlar ben bugün adet oldum ayin üçünde yani. Tedaviye baslarsam ayin kaçı gibi transfer olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…