Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

mrb kızlar iyi akşamlar suercim yumilerin buyumesi önemli geç olsun guç olmasın sayıyada takılma önemli olan inş kaliteli embiriyo olabilmeleri cnm ters bişey olsa dr söylerdi cnm bir tpikte arkadaşın 25 felan yumisi toplanmıştı ama hiç biri transfer evresine bile gelememişti o yuzden hiç canını sıkma inşşş herşey guzel olacak senin bugun adetin kaçıncı gunuydu erkekler hep aynı cnm onlar hem maddi yöne biraz ağırlık veriyorlar braz sularna gitmek lazm nedracım inşşş en kısa kendini hazır hissedersin cnm

Nesecim biraz cnm sıkıldı açıkçası yapcak bişey yok artık yine gittim 400 tl yi verdim geldim ilaclara. Esime demedim artık ilaçları kendim hallettim.
Cicisim ayin 3 de adet oldum o gunude sayarsak 12 günü. Yarın yine gidicem bakalim buyuduyse cumartesi opu var
Sen ne yapıyorsun cnm

cnm hiç canını sıkma bence herşey normal cnm iyi etmişsin idare etmekle moralini yukset tut sen cnm inş bugun guzel haberlerle döneceksin bende iyiyim cnm bende burda idare ediyorum cnm ya

cnm hiç canını sıkma bence herşey normal cnm iyi etmişsin idare etmekle moralini yukset tut sen cnm inş bugun guzel haberlerle döneceksin bende iyiyim cnm bende burda idare ediyorum cnm ya

cnm biraz önce geldim dr dan cumartesi opü var. Çok fazla yumurtam olmadı. Sanirim 4 yada 5 anca cikicak. Inatcilar bazisi hiç buyumemis. Hayırlısı artık. Akşam 10 da çatlatma ignesini olucam.
Cnm evine ne zaman geciceksin. Eminimki çok ozlemissindir. Ben en çok yatağımı özlüyorum.
Cnm öpüyorum kendine iyi bak

inş onların hepsi dolu çıkacak ve kaliteli embiryolar olcak cnm 25 kadar daha buradayım cnm ya evimin her şeyini özluyorum inanki cnm bide ben çok evciyim cnm

inş onların hepsi dolu çıkacak ve kaliteli embiryolar olcak cnm 25 kadar daha buradayım cnm ya evimin her şeyini özluyorum inanki cnm bide ben çok evciyim cnm

Allah sabır versin cnm ne deyim. Okul açılınca anca gecicen o zaman evine. Cnm eşin ne iş yapıyordu senin o kadar izin alabiliyor mu. Tedavin aşağı yukarı ne zaman başlar

Allah sabır versin cnm ne deyim. Okul açılınca anca gecicen o zaman evine. Cnm eşin ne iş yapıyordu senin o kadar izin alabiliyor mu. Tedavin aşağı yukarı ne zaman başlar
cnm biz aynı apart oturuyoruz kayınvalideyle cnm artık alıştım yani idare etmeye eskiden takardım cnm benim eşimin kendi işi memur değil o bir gunlune gidiyor arada işleri halledip dönuyor eylulun ilk haftası adet olacam inşş cnm o zaman başlıcaz cnm artık senin eşininde kendi işi yoksa memurmu cnm

Anladım cnm bende bir süre birlik oturdum ilk evlendigimizde. Mecbur alisiyorsun eşinin hatırına.
Benim esiminde kendi işi. Memur olsa tek maaş la valla batardik heralde.
Cnm tam bir ay olucak aramızda. Benim sonucu öğrendiğimde sen basliycaksin. Ondan sonrada inşallah nedra başlar. Topigimiz acildigindan beri hiç hamis haberii alamadık. (Sen ben nedra sonmezden bahsediyorum). İnşallah bu sene yüce rabbim hepimizin kalbine göre verir

hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

topiğimizin hamişlerine be bebişlerine de hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dualarımızın kabul edilkemsi dileğiyle................hem kendimiz için hem ailemiz için hem de müslüman coğrafyası için dua edeneli inşalahhh

özlemim bizim slogan "DURMAK YOK YOLA DEVAM" :))))))

embriyoların azlığına üzülme canım 1 tane bile tutsa yeterrrrrrrrrrrrr...acıbademde yan tarafta yatan kadında 26 tane toplamışlardı bende 4 tane.........bööööööööööööööööööööööööö dedim nerde büyütmüş onlarıııııııııııııııııııı:)))))))))))))))))))))))))))9

ünv hastaneleri malesef öyle canımmmmmm ilginin isini bile bulamıyorsun yazık böyle olmamamlı....hele şu tam gün yasasından sonra iyice abarttı adamlar babalarının çiftliği sanki orası......

insanın kendi evi gibisi yok valla..... ev işleri yüzünden 6-7 ay biz de annemlerde kaldık alt katta ama gerçekten oldukça zor...kendi annem olmasına rağmen bazen çekilecek gibi değil yani...kayın valideyi hiç düşünemiyorum doğrusu....kötü olduğundan değil ama rahat edemiyorsun sorun orda işte....

özlem ilaçları bir kadın doğumcuya yazdırıp eczaneden alsaydın ilaç raporu şeklinde olmadı mı? gerçi biz onu yapmıştık ama sonraki denemede eczacıyla anlaştık abla raporla uğraşma zaten ilaçlarda kota var ben sana geliş fiyatından veririm dedi....ilaç raporlu almaktan daha ucuza geldi....inşallah sende eczaneyle anlaşmışsındır....gerçekten bayağı yekün tutuyor ilaçlar.....

yarın opu var inşallah çooooooooooooookk güzel geçer yumoşlar spermlerle kaynaşır ve kaliteli embriyolar oluşurrrrrrrrrrrrrrrr

neşe77 hala yaylada mısın canım? maşallah .................

kızlar geçen gün şöyle hesap ettikte tüp bebeklere 20000 liradan fazla harcamışızzzzzzzzzzzz..... yani bir araba parası....eşim de bende memuruz yoksa tek başına zor gerçekten....

inşallah bu maddi ve manevi kayıplarımızı bebişlere dönüşürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

encan ve beren84 bebişleri öpün bizim içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mrb arkadaslar hepınıze hayırlı cumalar encan ıns ıyısındır oglus ıyıdır op benım ıcın sonmez artık keske donsen cok ozledık senı berencım sen nasılsın rahatın nasıl oglus tekmelıyormu ozocum ıns sen ve oglusta ıyısınızdır daha ne kadar hst kalacaksınız cnm ıns sutun boollasmıstır bende ıyıyım cok sukur hepınızı opuyorum kızlar mrb cnm hayırlı cumalar ınss cnm sırasıyla hepımız hamıs kalacagız buna canı gonulden ınanıyorum ınsss yarın senın ıcın ılk baslangıc olsun sonu guzel bıtsın optum cnm

mrb cnm hayırlı cumalar dogru ınsanın evınden baska rahat edecegı yer yok annemlerde dahıl ama napalım ıdare edıyoruz bızım koca bebısler ıcın suan bu yazıyı yazdıgım yer okadar guzelkı serın cam agaclarının kokusu ve tabıat sesı ınsanı rahatlatıyor guzel seylerı dusunerek relax olmaya calısıyorum sıtede olunca ev sıkılmıyorsun nss cnm o harcadıgın paralar bebısın oldumu tatlı bır anı olarak kalacak su cumaların yuzu suyu hurmetıne kendıne ıyı bak cnm optum

evet canım yaylanın o güzelliği var çamlıyayla oldukça güzel...eşimin ailesi bir ara tekirde kalmıştı oraya gitmiştik gerçekten güzel yerler....özellikle sabah yürüyüşleri ayrı bir zevk ....tadını çıkar canım....

sönmezi bende çok özledim keşke arada uğrasa da sohbet edebilsek...son tüp bebek onu bayağı yıprattı galiba....
sönmezin çocuğu yok değil mi? hani bir çocuk olsa insan daha iyi dayanır sonucunda elimde var der...ama hiç olmayınca gerçekten acı 2 katına çıkıyor....hakkımızda hayırlısı ne yapalım? olmazsa evlat edinmeye başvuralım diyoruz hatta başka ile yerleşip orada çocuğumuzu yetiştirmek gibi bir düşüncemiz var. eşim ilk başlarda pek yanaşmıyordu ama zamanla o da olabileceğini söylüyor...

zaman çok çabuk geçiyor valla geçen şöyle hesap ettik de eğer ilk tüp bebekte çocuk olsaydı şu an 4 yaşında olacaktı.... 1- 2 sene sonra kreş okul arayışlarına düşecektik....bazen insana ne kadar zor geliyor anlatamam.... hele özel günlerde....

neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu kadar duygusallık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

biraz diğer topiklere takılayım..... arada uğrarım...... hadi çok öpüyorum sizi.....

konu dışı olacak ama kızlar dizi sezonu başlıyor fragmanlar dönüyor hangi dizileir takip ediyorsunuz.....
trt-avrupa avrupa
cnbc-e: molly and mike tavsiye ederim sit-com
e2- the walking dead ve spartacus eşimin favorisi

fear factor-acun yarışmaları-kapanmadan kazan şu aralar favori programlarımız.....

x tarhli çocukların okul kayıtları başlamıştır yazısı boğazımı düğümlüyor

Merhaba arkadaşlar
Sabah opum var bakalım kaç tane yumurtluycam . Annem şuan yolda geliyor. Bu sefer transferden sonra hiç kalkmiycam. Dualarinizi eksik etmeyin nolur
Hepinizi seviyorum

Merhaba arkadaşlar
Sabah opum var bakalım kaç tane yumurtluycam . Annem şuan yolda geliyor. Bu sefer transferden sonra hiç kalkmiycam. Dualarinizi eksik etmeyin nolur
Hepinizi seviyorum

hayırlı olsun kaliteli dölensin yumoşlar inşşş

Arkadaşlar su an hastanedeyim 13 tane yumosum cikmis. Epey bir agrim var
suerim maşallah çok guzel yumoş sayın inşş hepsi birer kaliteli embiroyaya dönuşecek inşşş hadi hayırlı olsun cnm şimdi dinlen annenede selam ediyorum öptum cnm

özlemim canım geçmiş olsun inşallah çoooooooooooooooooooooookk gzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ve kaliteliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii embriyolar oluşurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yat dinlen canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
stresssssssssssssss yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa özellikle transferden sonra 1-2 gün yat derim ama sonrasında insan daha çok strese giriyor.....ama yine sen bilirsin canımmmmmm hayırlısı ne ise o olsun......

hadi seni çok öpüyorum

güzel haberlerini bekleyeceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

iyi haftasonları kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sizleri de kucak dolusu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…